LİVEXASKIMINÖZGÜR :(
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LİVEXASKIMINÖZGÜR :(
Şaka maka da harbiden Livexaşkımınözgür hiç görülmüyor :S Hatta Live dan fazla kişi göremiyorum oyunda :s Dağıldılar mı acaba :S
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
Kendini bil..
söveceğin kadar sövdün yeterli fazlası zarar :mrgreen: :mrgreen: Harbiden de gözükmüyor bi sorun yoktur inşPlaton yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
Şapşal Herif Daha işin Ne oLduğunu Bilmeden Böyle Konusmaya Ne Hakkın Var Senin ^^.... Birisi Avustralyada Diğeri Türkiyede . Birşey Olmuş ki taa buraya Kadar Konu Açma Gereği Duymuş . Senin Zırvalamanı Çekecek Değiliz Yanıt Beklediği Kişi Haricinde Herkes Birşey Yazıyor Kafasına Göre . Ayıp Resmen Ayıp Cocuk da Değiller 35 36 Yaslarında İnsanlar . Lütfen Bilmediğiniz Bi Olay Hakkında Kimseye Hakarette Bulunmayın . Gün Gelir Devran Döner.
İyi Forumlar
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Arkadaş haklı.Bir konuda fikir sahibi olmadan yorum yapmayın.Postçu srfszler...MeGaStaR yazdı:Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
Şapşal Herif Daha işin Ne oLduğunu Bilmeden Böyle Konusmaya Ne Hakkın Var Senin ^^.... Birisi Avustralyada Diğeri Türkiyede . Birşey Olmuş ki taa buraya Kadar Konu Açma Gereği Duymuş . Senin Zırvalamanı Çekecek Değiliz Yanıt Beklediği Kişi Haricinde Herkes Birşey Yazıyor Kafasına Göre . Ayıp Resmen Ayıp Cocuk da Değiller 35 36 Yaslarında İnsanlar . Lütfen Bilmediğiniz Bi Olay Hakkında Kimseye Hakarette Bulunmayın . Gün Gelir Devran Döner.
İyi Forumlar
EXCELLENCE
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
tmm iyi hoş güzel de ''postçu şrfslr'' neydi ?Excellence yazdı:Arkadaş haklı.Bir konuda fikir sahibi olmadan yorum yapmayın.Postçu srfszler...MeGaStaR yazdı:Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
İyi Forumlar
insan kazmaysa onun sorunu postçu bir şerfsiz olması mı
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
doğru söyleyeni 11 köyden kovarlar. forum aşk yuvasımı buraya yazıyor. okyanusya asklarını pasifik okyanuslarınızda yaşayın. ulan aşkı bile düsürdünüz buralara yuh size .. bu arada postcu diyen dingiller ben postcu serefsizsem siz tostcu cagla olun.. mesaj sayıma bak kantar beyinli kaldırmıyor senin kafa artık belli.
Kendini bil..
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
özgür abi aranıyorsa eğer en son gördüğüm zamanı söliyim.
SIĞINAKLAR GELMEDEN 1 KAÇ HAFTA ÖNCE YER ALTINDAYDI.
CANSU(İSMİNİ BANA ÖLE DEDİYDİ) ABLAM ARANIYORSA
EN SON 5 AY ÖNCE GÖRMÜŞTÜM
CANSU(İSMİNİ BANA ÖLE DEDİYDİ) ABLAM ARANIYORSA

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Platon Senin Ne OLduğun Ortada.Zaten Attığın MesajLarın Neredeyse Hepsini Okudum Hep MuhaLefetsin KonuLara.Konun İçeriğini BiLmeden Ayrı TeLden ÇaLar Gibi Konuşuyosun.Adabını BiL İLk Önce Sonra MiLLete Laf At...Platon yazdı:doğru söyleyeni 11 köyden kovarlar. forum aşk yuvasımı buraya yazıyor. okyanusya asklarını pasifik okyanuslarınızda yaşayın. ulan aşkı bile düsürdünüz buralara yuh size .. bu arada postcu diyen dingiller ben postcu serefsizsem siz tostcu cagla olun.. mesaj sayıma bak kantar beyinli kaldırmıyor senin kafa artık belli.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Sivaslliyigido yazdı:özgür abi aranıyorsa eğer en son gördüğüm zamanı söliyim.
CANSU(İSMİNİ BANA ÖLE DEDİYDİ) ABLAM ARANIYORSA![]()
![]()
![]()
Evet Kardesim ... SaoLasın Hangi Charındaydı LivexFlower ?
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
Since 2008...