LİVEXASKIMINÖZGÜR :(

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: LİVEXASKIMINÖZGÜR :(

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

Şaka maka da harbiden Livexaşkımınözgür hiç görülmüyor :S Hatta Live dan fazla kişi göremiyorum oyunda :s Dağıldılar mı acaba :S
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Platon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Platon »

simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
Kendini bil..
Kullanıcı avatarı
selek95
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen selek95 »

Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
söveceğin kadar sövdün yeterli fazlası zarar :mrgreen: :mrgreen: Harbiden de gözükmüyor bi sorun yoktur inş :)
Resim
''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''

Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...

HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.

Şapşal Herif Daha işin Ne oLduğunu Bilmeden Böyle Konusmaya Ne Hakkın Var Senin ^^.... Birisi Avustralyada Diğeri Türkiyede . Birşey Olmuş ki taa buraya Kadar Konu Açma Gereği Duymuş . Senin Zırvalamanı Çekecek Değiliz Yanıt Beklediği Kişi Haricinde Herkes Birşey Yazıyor Kafasına Göre . Ayıp Resmen Ayıp Cocuk da Değiller 35 36 Yaslarında İnsanlar . Lütfen Bilmediğiniz Bi Olay Hakkında Kimseye Hakarette Bulunmayın . Gün Gelir Devran Döner.

İyi Forumlar
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

MeGaStaR yazdı:

Şapşal Herif Daha işin Ne oLduğunu Bilmeden Böyle Konusmaya Ne Hakkın Var Senin ^^.... Birisi Avustralyada Diğeri Türkiyede . Birşey Olmuş ki taa buraya Kadar Konu Açma Gereği Duymuş . Senin Zırvalamanı Çekecek Değiliz Yanıt Beklediği Kişi Haricinde Herkes Birşey Yazıyor Kafasına Göre . Ayıp Resmen Ayıp Cocuk da Değiller 35 36 Yaslarında İnsanlar . Lütfen Bilmediğiniz Bi Olay Hakkında Kimseye Hakarette Bulunmayın . Gün Gelir Devran Döner.

İyi Forumlar
Arkadaş haklı.Bir konuda fikir sahibi olmadan yorum yapmayın.Postçu srfszler...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

Excellence yazdı:
MeGaStaR yazdı:

İyi Forumlar
Arkadaş haklı.Bir konuda fikir sahibi olmadan yorum yapmayın.Postçu srfszler...
tmm iyi hoş güzel de ''postçu şrfslr'' neydi ?

insan kazmaysa onun sorunu postçu bir şerfsiz olması mı :)
Kullanıcı avatarı
Platon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Platon »

doğru söyleyeni 11 köyden kovarlar. forum aşk yuvasımı buraya yazıyor. okyanusya asklarını pasifik okyanuslarınızda yaşayın. ulan aşkı bile düsürdünüz buralara yuh size .. bu arada postcu diyen dingiller ben postcu serefsizsem siz tostcu cagla olun.. mesaj sayıma bak kantar beyinli kaldırmıyor senin kafa artık belli.
Kendini bil..
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

özgür abi aranıyorsa eğer en son gördüğüm zamanı söliyim.
SIĞINAKLAR GELMEDEN 1 KAÇ HAFTA ÖNCE YER ALTINDAYDI.
CANSU(İSMİNİ BANA ÖLE DEDİYDİ) ABLAM ARANIYORSA :cry: :cry: :cry:
EN SON 5 AY ÖNCE GÖRMÜŞTÜM :cry:
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Platon yazdı:doğru söyleyeni 11 köyden kovarlar. forum aşk yuvasımı buraya yazıyor. okyanusya asklarını pasifik okyanuslarınızda yaşayın. ulan aşkı bile düsürdünüz buralara yuh size .. bu arada postcu diyen dingiller ben postcu serefsizsem siz tostcu cagla olun.. mesaj sayıma bak kantar beyinli kaldırmıyor senin kafa artık belli.
Platon Senin Ne OLduğun Ortada.Zaten Attığın MesajLarın Neredeyse Hepsini Okudum Hep MuhaLefetsin KonuLara.Konun İçeriğini BiLmeden Ayrı TeLden ÇaLar Gibi Konuşuyosun.Adabını BiL İLk Önce Sonra MiLLete Laf At...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Sivaslliyigido yazdı:özgür abi aranıyorsa eğer en son gördüğüm zamanı söliyim.
SIĞINAKLAR GELMEDEN 1 KAÇ HAFTA ÖNCE YER ALTINDAYDI.
CANSU(İSMİNİ BANA ÖLE DEDİYDİ) ABLAM ARANIYORSA :cry: :cry: :cry:
EN SON 5 AY ÖNCE GÖRMÜŞTÜM :cry:

Evet Kardesim ... SaoLasın Hangi Charındaydı LivexFlower ?
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön