ben bu madenin !!!!!
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
ben bu madenin !!!!!
saat sabah 11 de madene oturdum budaksız madenne tepegözlein ordaki saat 9 a kadar çektim ve hepsinide ben çektim.. 120 tane çektimm ve bir tane bile budaksız abanoz yok yapmayın gözünüzü seviyim .. GM ler yazıkk .. eminönü sunucusu ...
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: ben bu madenin !!!!!
Bende mavı topaza oturdum 92 tane çektım hepsı topaz sonra ard arda 2 defa mavı 1 kez topaz sonra yıne mavı sonra 3 topaz sonra 1 mavı daha...Eger bekleseydın belkıde 2-3 tane budaksızı 1 er aralıklarla yada ard arda 2-3 tane cekebılırdın
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
ya öyle oluyor bazen hiç çıkmıyor bazen 10 tane de 3-4 tane çıkıyor bence bırakma.
Taşkanatların ordaki tungstenin başında 159 tane tungsten, 3 tane saf tungsten çekmiştim bir tane şelit düşmemişti çekip gitmiştim aynı gün bir bronz grubu ile bronza giderken 38lvl bir savaşçı deparlayıp şelit çekmişti sinirden çıkmıştım gruptan (tek şifacıydım :lol: ).
Mushta yazdı:Taşkanatların ordaki tungstenin başında 159 tane tungsten, 3 tane saf tungsten çekmiştim bir tane şelit düşmemişti çekip gitmiştim aynı gün bir bronz grubu ile bronza giderken 38lvl bir savaşçı deparlayıp şelit çekmişti sinirden çıkmıştım gruptan (tek şifacıydım :lol: ).
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Amma küfür etmişlerdir bunun arkasından :lol:rockipsiz yazdı:Mushta yazdı:Taşkanatların ordaki tungstenin başında 159 tane tungsten, 3 tane saf tungsten çekmiştim bir tane şelit düşmemişti çekip gitmiştim aynı gün bir bronz grubu ile bronza giderken 38lvl bir savaşçı deparlayıp şelit çekmişti sinirden çıkmıştım gruptan (tek şifacıydım :lol: ).komedisin ya şelit çıktı die herifleri şifacısız bırakmışın
madenlerde degısme olmus eskısı gıb degıl
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''