Klana girme meselesi(Sinir bozucu durum)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Klana girme meselesi(Sinir bozucu durum)
Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar belki hepiniz yada sadece benim sadece rahatsız olduğum tek bir husus var klana girme meselesi ve kp alımları ö.r ben geçen şifacımla görev yapmaya giderken 25 LWL BİRİSİNİN 2 YILDIZ PEMBE olduğunu görünce sinir minir kalmadı bende benim tavsiyem klana ya 49 lwl de yada 45 lwl de girilmesi 25 lwl biri 2 yıldız pembe göreceğime 45 lwl birini göreyim daha iyi çok çok iyi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Klana girme meselesi(Sinir bozucu durum)
adam haklı olarak düşük lvl karakter açıp klan parası ve şan kasmış.Bunda herhangi bir sorun yok.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Kasmış derken yani 20 lwl lik adam 49 lukların arasına dalıpmı kasmiş güldürme beni :lol:turkoxHAMSTER yazdı:adam haklı olarak düşük lvl karakter açıp klan parası ve şan kasmış.Bunda herhangi bir sorun yok.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

KaraXHayalet yazdı:Kasmış derken yani 20 lwl lik adam 49 lukların arasına dalıpmı kasmiş güldürme beni :lol:turkoxHAMSTER yazdı:adam haklı olarak düşük lvl karakter açıp klan parası ve şan kasmış.Bunda herhangi bir sorun yok.
hayır anlaşarak kasılıyor şuan bizim 8 tane 25 lvl çarımız var kp kasıyoruz.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Hımm evet emek verip kasanada haksızlık oluyor bravo tebrikler herkez böle yapsa oyunun ne anlamı kalır klan savaşları artık bitti bune ya 39 lwl de ne güzeldi arkadaş klan savaşları en azından bi eğlence vardı al ulan kp yi istediğin gözlüğe sahip ol al kp ye gözlük al sat zengin ol helal olsunturkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:Kasmış derken yani 20 lwl lik adam 49 lukların arasına dalıpmı kasmiş güldürme beni :lol:turkoxHAMSTER yazdı:adam haklı olarak düşük lvl karakter açıp klan parası ve şan kasmış.Bunda herhangi bir sorun yok.
hayır anlaşarak kasılıyor şuan bizim 8 tane 25 lvl çarımız var kp kasıyoruz.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

kusura bakma bizim sunucumuzda klan savaşı yapılmıyor.her üyelik için + dan plus almamız da lazım sence emek hırsızı biz miyiz?
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
KaraXHayalet yazdı:Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar belki hepiniz yada sadece benim sadece rahatsız olduğum tek bir husus var klana girme meselesi ve kp alımları ö.r ben geçen şifacımla görev yapmaya giderken 25 LWL BİRİSİNİN 2 YILDIZ PEMBE olduğunu görünce sinir minir kalmadı bende benim tavsiyem klana ya 49 lwl de yada 45 lwl de girilmesi 25 lwl biri 2 yıldız pembe göreceğime 45 lwl birini göreyim daha iyi çok çok iyi
Bence hiç bi sorun yok..
Adam işini bitrdimi o çarı kasar sen 45 lvl görürsün sinirin falan geçer

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

hayır yani bizim sunucumuzda klan savaşı tamamen sıfır.hiç yok.bizim başka bir şansımız yok.Hem klan savaşında kasmaktan çok daha zor ayrı ayrı üyelikler açıp ayriyetten para veriyoruz.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Siz bilirsiniz genede olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Sanırım o 25 seviyede şan kasabilme falan 29 seviye zamanında gelmişti. Bunu düşünürsek 39 seviye zamanında bunun 35, şimdi de 45 seviye olması lazım.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!