Ergenekonhekim'den Son Nokta.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ergenekonhekim'den Son Nokta.
Beyler bi Kaç İftiratan Dolayı İtemlerimi dağıttım oyunu bıraktım Benim dilim fazla güzel söz Söylemyi bilmez sadece oyunda size başarılar dilerim Hakkınızı Helal edin
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
Re: Ergenekonhekim'den Son Nokta.
heLal oLsun
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Ustam Kendine Yazık Etdin Hakkım Varsa HELAL OLSUN Özel Hayatta Başarılar....

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (CİHADXAMANSIZ) °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
-
- Acemi Savaşçı
Ben Yazık Etmedim Kendime Ama Elimde Öyle Deliller Varki Uluxcampell Qoobox Ve Campell'e İlgili Metrixx Beni Oyunda Görürsen Sana Anlatayım Sen Efcn.35 msn adresini İstiyordun Bende Sana Onu ne mal oLduunu Kim Olduğunu Vereyim. Bu Yaptıkları Tegah Zaten Büyücüxxzombii Ve UluusxCampell'in TEZGAHI 2 Nizede Gösterecem...!!!
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
knk ben savascihalil bende oyun çarlarımı cok yakında silicem oyunu indirir indirmez oyunun boku çıkmıs ya oyunu bıraktım 6 aydan fazla süre oldu #@!? hayla aklımda ancak çarları silerek hayatıma rol çizebilirim bu oyunu bir velet yüzüne bıraktım aslında o velete velet demem gerek tam tersi teşekkür etmeliyimde ''swwetxintikamm'' o olmasa bu lanet oyunun pesinden süreklenicektim çünkü o bıktırdı beni bu oyundan (: knk oyun cok piçç olmus daha dün charlarımı silicem ya gece yarısı msndeyim en en en güvendigim arkadasım açıktı hitxqaraqule dedim ona öyle böyle bana sifreni ver knk sana benim hrsabım içindeki 1 charı aktarıcam dierlerinide sildiricem dedim yani benim charları ona sildirim açısında esyaları al senin olsun dedim adam bana güvenmedi yarım saat istedim vermedi sifreyi neymiş anısı varmıs basına çok olay gelmiş #@!? arkadas senide olayınıda ney lan bu #@!? sanki oynadıgı oyun kendine bişeyler kazandırıyor her neyse kanka iyi olmus bırakman
)
not : küfür içerikli kelimelerim için k.b isteer ban ister blok ne yaparsanız hesabıma blok atın isterseniz ben mynet hesabımıı silerim olur biter yalnız charlarımı silecem gün inanıp inanmıyanlar için foruma fotoları ekliyecegim ...
ElVeda ..
not : küfür içerikli kelimelerim için k.b isteer ban ister blok ne yaparsanız hesabıma blok atın isterseniz ben mynet hesabımıı silerim olur biter yalnız charlarımı silecem gün inanıp inanmıyanlar için foruma fotoları ekliyecegim ...
ElVeda ..
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
hElal Olsun. Reelde başarılar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşım ben o resimdeki isme tam bakmadım özür dilerim bu konuda. Ortada tezgah falan yok öyle bişey olsa neden buraya koyayım fotoğrafları zaten bariz şekilde açık resimdeki kişinin sen olmadığını. Zaten ben Zalimfelek ile konuştum. Diğer arkadaş ta Büyücüxzombii, ben Ejderingazabı karakterinin çalındığını bilmeden alışveriş yaptım. O da beni uyardı sadece. Lütfen konuları saptırma benim senle ne zorum var. :?
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca