selamlar;
ben bu oyuna bAşlayalı 2 yıl oldu.resmen saanal aleme bakış açım değişti. diğer tüm MMOG oyunlarından çok daha ayrıcalıklı bir oyun bu.Her sefersinde tanıştığım arkadaşlarıma bu oyundan bahsediyorum ve mümkün olduğunca göstermeye çalışıyorum.Fakat arkadaşlarım bana gülüyor.
Metin2,silk road vb. oyunlar gibi şiddet içeriği yüksek olmaması bu oyunun gelişememesi ve yaygınlaşamaması için bir engel olmamalı.
bol reklam vererek,arkadaşlarımızla paylaşarak, ve sanal alemde bu oyunu bir şölen ile tanıtarak bu oyunu yaygınlaştıralım.
böylece hem biz gençlerin diğer oyunlardaki şiddetin fazla oluşundan etkilenmemesinden kurtaralım(erzurumda ölen Musa gibi) hemde türkiyeyi bu piyasa içinde dünyaya rakip çıkartalım
saygılarımla
arkadaşlarım bana gülüyor İKV!
arkadaşlarım bana gülüyor İKV!
avakado=eminönü
Re: arkadaşlarım bana gülüyor İKV!
onlara deki siz aciçnda kendi kı....niza güln de 
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Mummy yazdı:onlara deki siz aciçnda kendi kı....niza güln de
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
banada gülen bi kaç ark var oynamazlarsa oynamasınlar ben tavsiyemi yapmısım 
Benjiro
bizim burda kayseride ya emin sen ikv oynuyomuşun kanka bi anlatsana bizde nasıl oynıcaz felan diyolar walla
nihahahahahahahha
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Aynısı banada oluyor bazen 
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
- TheWariror
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Açık konuşmak gerekirse ben bu oyunu kendi arkadaşlarıma ve yha başkalarına Tavsiye ETMİYORUM.
Nedenmi : bu oyun bağımlılık yapıyor bir insan'nın REEL hayatını alt üst edebilir özeliikle cocuklara kesinlikle tavsiye etmeyin onların erken saat'de yatmaları ve derslerini aksatmadan türkiye'e güzel bi gelecek saglamalarını için tavsiye ETMİYORUM
ONLİNE bagımlılık yapan oyunlardan uzak durmalarını istiyorum bu dediklerime belki kızacaksınız belki hak vericeksiniz.
ama yaşı 16 yaş altı kişilere bu oyunu TAVSİYE etmiyorum Günde kaç 100 kişi bu online oyun yüzünden
AİLE'si ile kavga ediyor kaçıyor boş buldugunu an internet başına internet yoksa evde CAFE'e gidiyor ..
yani kısacası TÜRKİYE gençlere emanet inş... beni anlamışsınızdır..
iyi bir TÜRKİYE için !
Nedenmi : bu oyun bağımlılık yapıyor bir insan'nın REEL hayatını alt üst edebilir özeliikle cocuklara kesinlikle tavsiye etmeyin onların erken saat'de yatmaları ve derslerini aksatmadan türkiye'e güzel bi gelecek saglamalarını için tavsiye ETMİYORUM
ONLİNE bagımlılık yapan oyunlardan uzak durmalarını istiyorum bu dediklerime belki kızacaksınız belki hak vericeksiniz.
ama yaşı 16 yaş altı kişilere bu oyunu TAVSİYE etmiyorum Günde kaç 100 kişi bu online oyun yüzünden
AİLE'si ile kavga ediyor kaçıyor boş buldugunu an internet başına internet yoksa evde CAFE'e gidiyor ..
yani kısacası TÜRKİYE gençlere emanet inş... beni anlamışsınızdır..
iyi bir TÜRKİYE için !

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Bence artık bağımlılık yapmıyor.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
sanki biz ülkeye çok güzel bir gelecek hazırladık ta yeni gelen nesiller için uğraşıyoruz gerçekçi olun biraz evden kaçan eviyle tartışan insanların çoğunluğu bu oyunlarla alakalı değil belki bir kısmı.adam okumak istemiyor neden oyun yüzündenmi hayır okumaktan soğutan sistem yüzünden neyse benim getirdiğim bir sefer girdiler oyuna bir daha yoklar ikv artık itiyor bana göre
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>