Beyler Fizik + Buz mu Daha İyi Fizik + Elektirik mi daha iyi (üstüm full kan calanda)
ha bide şuraya yetenek dağıtımını yazarmısnız bir şey daha ben direnc kırmayı pek kullanamıyorumda
Fizik + Elektirik
Re: Fizik + Elektirik
MykonS yazdı:Elektirik büyü bozma tarafından engellenemedigi için ben elektirik kullanıom
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
çoluk çocuk oldumu hiçbirini kullanamaz.en iyisi sen büyücü oynayıp onun da adına leke sürmeden sil charını.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
seni anlaşılan çok pohpohlamışlar şekerim önüne gelene hakaret etme hakkını sana kim verdi adam bilmiyor ve soruyor hangisi daha iyi die sen ananın karnındamı öğrendin şimdi bu yorumun ne alaka gurur kibir övünme diz boyu anlaşılan insanlığı öğretmemişler sanaPetcarar yazdı:çoluk çocuk oldumu hiçbirini kullanamaz.en iyisi sen büyücü oynayıp onun da adına leke sürmeden sil charını.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
direnç kırma kullanamıyorsan elektirikle devam et.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
hmm size cahilliği kim öğrettiyse (öğretilebiliyorsa) bana da o öğrettiRefresh yazdı:seni anlaşılan çok pohpohlamışlar şekerim önüne gelene hakaret etme hakkını sana kim verdi adam bilmiyor ve soruyor hangisi daha iyi die sen ananın karnındamı öğrendin şimdi bu yorumun ne alaka gurur kibir övünme diz boyu anlaşılan insanlığı öğretmemişler sanaPetcarar yazdı:çoluk çocuk oldumu hiçbirini kullanamaz.en iyisi sen büyücü oynayıp onun da adına leke sürmeden sil charını.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
seni takan yok zaten 2 uyarı almışsın pet kapa ceneniPetcarar yazdı:hmm size cahilliği kim öğrettiyse (öğretilebiliyorsa) bana da o öğrettiRefresh yazdı:seni anlaşılan çok pohpohlamışlar şekerim önüne gelene hakaret etme hakkını sana kim verdi adam bilmiyor ve soruyor hangisi daha iyi die sen ananın karnındamı öğrendin şimdi bu yorumun ne alaka gurur kibir övünme diz boyu anlaşılan insanlığı öğretmemişler sanaPetcarar yazdı:çoluk çocuk oldumu hiçbirini kullanamaz.en iyisi sen büyücü oynayıp onun da adına leke sürmeden sil charını.cahil ve cahil olduğu için de alçak insanlar olduğu müddetçe hiçbir tavrımdan vazgeçeceğimi sanmıyorum :ugeek:
bu arada yardımlarnız için sağolun
<)
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
çoluk çocuğun beni takmasını istemiyorum.2 uyarı aldıysam başka şeyler de aldım eğer birkaç kere daha "2 uyarı" "2 uyarı" diye zırlamaya devam ederseniz bunun resmini falan koymam gerekir ama çocuklara değmez.Reymond yazdı:seni takan yok zaten 2 uyarı almışsın pet kapa ceneniPetcarar yazdı:hmm size cahilliği kim öğrettiyse (öğretilebiliyorsa) bana da o öğrettiRefresh yazdı:seni anlaşılan çok pohpohlamışlar şekerim önüne gelene hakaret etme hakkını sana kim verdi adam bilmiyor ve soruyor hangisi daha iyi die sen ananın karnındamı öğrendin şimdi bu yorumun ne alaka gurur kibir övünme diz boyu anlaşılan insanlığı öğretmemişler sanaPetcarar yazdı:çoluk çocuk oldumu hiçbirini kullanamaz.en iyisi sen büyücü oynayıp onun da adına leke sürmeden sil charını.cahil ve cahil olduğu için de alçak insanlar olduğu müddetçe hiçbir tavrımdan vazgeçeceğimi sanmıyorum :ugeek:
bu arada yardımlarnız için sağolun
son olarak pet sensin.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Şerefin olsaydı ağızı toplardan zaten sanal ortamda konuşmak kolay karşıma cıkıpda söylesen ozaman yapacağımı bilirim ama
<)