Fizik + Elektirik

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Fizik + Elektirik

Mesaj gönderen Reymond »

Beyler Fizik + Buz mu Daha İyi Fizik + Elektirik mi daha iyi (üstüm full kan calanda)

ha bide şuraya yetenek dağıtımını yazarmısnız bir şey daha ben direnc kırmayı pek kullanamıyorumda
<)
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Re: Fizik + Elektirik

Mesaj gönderen MykonS »

Elektirik büyü bozma tarafından engellenemedigi için ben elektirik kullanıom ;)
Resim

Resim
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

MykonS yazdı:Elektirik büyü bozma tarafından engellenemedigi için ben elektirik kullanıom ;)
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

çoluk çocuk oldumu hiçbirini kullanamaz.en iyisi sen büyücü oynayıp onun da adına leke sürmeden sil charını.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Petcarar yazdı:çoluk çocuk oldumu hiçbirini kullanamaz.en iyisi sen büyücü oynayıp onun da adına leke sürmeden sil charını.
seni anlaşılan çok pohpohlamışlar şekerim önüne gelene hakaret etme hakkını sana kim verdi adam bilmiyor ve soruyor hangisi daha iyi die sen ananın karnındamı öğrendin şimdi bu yorumun ne alaka gurur kibir övünme diz boyu anlaşılan insanlığı öğretmemişler sana
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kontforum62 »

direnç kırma kullanamıyorsan elektirikle devam et.

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Refresh yazdı:
Petcarar yazdı:çoluk çocuk oldumu hiçbirini kullanamaz.en iyisi sen büyücü oynayıp onun da adına leke sürmeden sil charını.
seni anlaşılan çok pohpohlamışlar şekerim önüne gelene hakaret etme hakkını sana kim verdi adam bilmiyor ve soruyor hangisi daha iyi die sen ananın karnındamı öğrendin şimdi bu yorumun ne alaka gurur kibir övünme diz boyu anlaşılan insanlığı öğretmemişler sana
hmm size cahilliği kim öğrettiyse (öğretilebiliyorsa) bana da o öğretti ;) cahil ve cahil olduğu için de alçak insanlar olduğu müddetçe hiçbir tavrımdan vazgeçeceğimi sanmıyorum :ugeek:
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Petcarar yazdı:
Refresh yazdı:
hmm size cahilliği kim öğrettiyse (öğretilebiliyorsa) bana da o öğretti ;) cahil ve cahil olduğu için de alçak insanlar olduğu müddetçe hiçbir tavrımdan vazgeçeceğimi sanmıyorum :ugeek:
seni takan yok zaten 2 uyarı almışsın pet kapa ceneni

bu arada yardımlarnız için sağolun
<)
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Reymond yazdı:
Petcarar yazdı:
Refresh yazdı:
seni takan yok zaten 2 uyarı almışsın pet kapa ceneni

bu arada yardımlarnız için sağolun
çoluk çocuğun beni takmasını istemiyorum.2 uyarı aldıysam başka şeyler de aldım eğer birkaç kere daha "2 uyarı" "2 uyarı" diye zırlamaya devam ederseniz bunun resmini falan koymam gerekir ama çocuklara değmez.
son olarak pet sensin.
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Şerefin olsaydı ağızı toplardan zaten sanal ortamda konuşmak kolay karşıma cıkıpda söylesen ozaman yapacağımı bilirim ama
<)

“Büyücü” sayfasına dön