Loncanın başkanlarıyla beraber yüzde 80 i gitmiş=) Nyse hayırlı olsun BAŞKANLIĞIN =) kendin seçtin ama olsn =) Sonuna kadar 1 nefes uzaklığı kadar arkandaym =)
yanımda durmanı yeğlerim
diyorum ya yapılanma kadrosu. Tek sefer teklifte bulundum ve beni yalnız bırakmadı bu adamlar. Daha çok işler başarırız
Neeeeeeee soulofx geri mi döndü hahaha hiç güleceğim yoktu başkan kim kim kimmmm agemennon mu neeeeeeeee saçmalıyorsun arkadaşım sen seviyesiz bir insandan lonca başkanı mı olur bırakın bu loncayı yawww ya başkanınızı değiştirin apaçhi var orda bi tane yeni başkan o olsun diyim ben size haraçta alır bu başkan sizden....
Excellence yazdı:Neeeeeeee soulofx geri mi döndü hahaha hiç güleceğim yoktu başkan kim kim kimmmm agemennon mu neeeeeeeee saçmalıyorsun arkadaşım sen seviyesiz bir insandan lonca başkanı mı olur bırakın bu loncayı yawww ya başkanınızı değiştirin apaçhi var orda bi tane yeni başkan o olsun diyim ben size haraçta alır bu başkan sizden....
aramıza dön lütfen bunu başarabilirsin yen şu hastalığını
loncayı toparlayana kadar başkanım sonra seçimler yapılcak :mrgreen:
Excellence yazdı:Neeeeeeee soulofx geri mi döndü hahaha hiç güleceğim yoktu başkan kim kim kimmmm agemennon mu neeeeeeeee saçmalıyorsun arkadaşım sen seviyesiz bir insandan lonca başkanı mı olur bırakın bu loncayı yawww ya başkanınızı değiştirin apaçhi var orda bi tane yeni başkan o olsun diyim ben size haraçta alır bu başkan sizden....
KArdeş Sen Spastik Özürlümüsn Yoksa Yazdıklarınmı Bana Öyle Gelyo :twisted: Dengesiz Dengesiz Şeyler Yazyon / Konuyu Kilitlemiyelim H.o Agemen shopum Loncan Geliş Geliş daha Bize LAzımsın Apachi Soulofxoramakomaburamako Bu isimle Loncaniza Girebilirmiym SAygılar Agemen Saygılar :mrgreen:
KArdeş Sen Spastik Özürlümüsn Yoksa Yazdıklarınmı Bana Öyle Gelyo :twisted: Dengesiz Dengesiz Şeyler Yazyon / Konuyu Kilitlemiyelim H.o Agemen shopum Loncan Geliş Geliş daha Bize LAzımsın Apachi Soulofxoramakomaburamako Bu isimle Loncaniza Girebilirmiym SAygılar Agemen Saygılar :mrgreen:
japoncanın sınırlarını bile zorlayabilirsin zeydanım buyur gel :mrgreen:
5 üye daha alalım 2 hafta içinde sığınağa giren bir ekip olucaz bunu görüyorum