Merabalar . 49 level gelmeden önce oyuna ara vermiştim . Şimdi tekrar karakterime geri döndüm.Fakat yeni yetenekler hakkında hiçbir fikrim yok . üstümde Asit yoğunluklu . 40 level şifacıma söyliyebileceğiniz tavsiyeler için açtım bu konuyu .
Yetenekler ve itemler hakkında fikrini söylemek isteyen var ise bu konu altından söyliyebilir . Şimdiden herkese teşekkürler
merhaba
kardeşim şimdik üstün asit yoğunlukta varsa 2 şeçeNEĞİN VAR ama önce yeraltinda kesinlikle kullanacağin yetenek 15 olmali oda can kurtaran çok önemli bir yetenek
15 şifa ve bilgisi
15 ruh kalkani
15 cankurtaran
15 evcil
1 meditasyon
1 büyü bozma
1 asit
2 canverme
kardeşim bu şekilde devam et yeraltinda asitten dah karli ve etkili olan yetenek evcildir evcile puan ver üstündeki asit itemlerini sat iyileştirme itemleri al 40 44 kadar çok rahat kasarsin böyle 15 45 olunca meranda kasmaya devam et meranda zor kasilir ya grup olup kasarsin veya em ve grup bölgelerine inip orda kasarsin üstünude ibni dizmeni öneririm
ruh a da 2 kalıyo ona verirsin asitle kasma yetenekleri bu kardeş fakat asitle iyi kasamazsın benim sana tavsiyem üstüne max diz daha rahat kasarsın max olursan yetenekelr