Lan noluo yavdelidir yazdı:ÖnceLikLe SelamLar herkese YakLaŞık 3.5 *4 YıLdır aranızdaYım iyi Kötü bir ÇOk günüm Geçti Yeri geLdi BirLİkte Üzüldük DostLarla Yeri geLdi birLikte sevindik ,Yaşadığım taLihsiz bir oLay Beni bu karara Almaya itti Oyuna Kısa bir süre evvel ara vermiştim Charlarıma arkadaŞım giriyordu Fakat artık Tamamen Biticek, Herşey Bundan sonra. Nüktelesı Oldugum Hüzün ve acı Beni Uzun bir süre hapseder . Abi dedikLerim abla dedikLerim arkadaşLarım yada Benden KÜçük KardeşLerim allah'a emanet oLun Herşeyde Bir hayır vardır Buda Benim Hayırlısı oLdu.. Dostlarımız Üzülmesin sevinsin Olmadı şayet varsa düşmanımız Yüzü Gülsün Selam ve dua İle ...
xXxDaMaGexXx ---- Wisniowka --- Şovalyexdamageops:
xXxDaMaGexXx
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: xXxDaMaGexXx

- suwarii
- İskele Babası
Öncelikle Herkese Merhaba ;delidir yazdı:ÖnceLikLe SelamLar herkese YakLaŞık 3.5 *4 YıLdır aranızdaYım iyi Kötü bir ÇOk günüm Geçti Yeri geLdi BirLİkte Üzüldük DostLarla Yeri geLdi birLikte sevindik ,Yaşadığım taLihsiz bir oLay Beni bu karara Almaya itti Oyuna Kısa bir süre evvel ara vermiştim Charlarıma arkadaŞım giriyordu Fakat artık Tamamen Biticek, Herşey Bundan sonra. Nüktelesı Oldugum Hüzün ve acı Beni Uzun bir süre hapseder . Abi dedikLerim abla dedikLerim arkadaşLarım yada Benden KÜçük KardeşLerim allah'a emanet oLun Herşeyde Bir hayır vardır Buda Benim Hayırlısı oLdu.. Dostlarımız Üzülmesin sevinsin Olmadı şayet varsa düşmanımız Yüzü Gülsün Selam ve dua İle ...
xXxDaMaGexXx ---- Wisniowka --- Şovalyexdamageops:
Kardeşim can , eğer bu oyunu bırakma kararın reel hayatındaki sebep yüzündense sana bu vedayı yakıştıramıyorum.Çünkü oyunda tanıdığım en delikanlı , en mert , en açıksözlü kişilerden birisin.Seni tanıdım için gerçekten mutluyum. Bu veda ya hepberaber olur yada hiç olmaz. Eğer böyle bişey yapacaksan sana yemin ederim bende bu oyunu unutur hayatııma bakarım.Amacımız ne ki bizim ? Sadece boş vakitlerimizde dostlarımızla bişeyler yapıp Arz kesip oyundan zevk almak değil miydi ?
Uzatma gerek yok can herşey düzelir.Ama bu veda değil sadece bi tatil olsun.. Görüşmek üzere.
LODOSMUHAFIZI-Şovalyexzebani
- delidir
- Sahaf Yardımcısı
Saolun hepinize tşk ederim anlattığım bi kaç arkadaşım biliyor şu an ne yapıyorum yada şu an neden bu kararı aldım.Kanadım kırıldı benim uçamam iyileşene kadar dün elim gitti ama butona basıpta silemedim o charlarımı :| Mucahit ve Mehmet Sizler İÇin bu Konuya İKinci kez Yazıyorum sizLer dewam ediceksiniz Ben yokum Loncaya kim bakcak Kimlere emanet edicez Kurda Kuşamı ... o Aile sizlere eManet Uygun oLduğum bir zamanda Mehmet'i arıycam bir bir numarası Bende oLan herkesi .. Önce Bana bunları Yaşatanı hesaba Çekmem gerekiyor İntikamımı aLIp yeniden Gülme hevesi Kazanmam gerekiyor ŞerefimizLe onurumuzLa yaşadık Öyle sürer Zamanı geLİncede öyle Ölürüz Gayemiz Bu bizim. Hep demiştim Ya SÖz arasında Herkeste Bir can Var ve taŞır Bir can Gider Yerine Bir başkası Gelir ...Olayın ŞokuyLa sağLıkLI düşünememişTe oLabilirim Kolay bir Şey deiLdi Çocuk Gibi Oyuna her girdiğimde Sızladı Yüreğim dayanamadım Kaldırıpta Yediremedim BUnu ben Kendime SözLerimi Ve Konuya son yorumumu bi şiirLe Noktalamak İstiyorum Ondan sonrada saat 3 Te Ankara'dan ayrılıcam döndüğümde foruma tekrardan Yazıp sizLere Ulaşıcam .
Vefasızım
Geceye sitem eder SÖzlerim Ruhum firari gönlümde
Çarem yok dernanım yok sevemedim ben seni sevdiğim gibi Kimseyi Şu ömrümde
Serseri bir alevdim ben susuz söndürdün beni sen tek cümle bi sözünle
Vefasız sevdiğim sanmaki unuttum acım hepp yüreğimde
Zincir vurulmuşcasına bacaklarım tutuldu Aşk'a
Ruhum erişse KeşKe kaçsam Meçhul oLan buLutlara
Sakladım Yine ben seni Muradım OLan hazinn umutlara
GömsünLer bedenimi Gam yemem Yanındaysam Kızgın kumlara
Hani DemişYa Şaiirimiz '' DEMİR ALMAN ZAMANI GELMİŞSE ZAMANDAN MECHULE GİDEN BİR GEMİ KALKAR BU LİMANDAN ... söZLERimin bitipTe Kaldıgı Bir yer Burası SOn yorumumdu Ve sözümdü SagLıcakLa kalın
.../Veda
xXxDaMaGexXx ---Wisniowka --- Şovalyexdamage
Vefasızım
Hani DemişYa Şaiirimiz '' DEMİR ALMAN ZAMANI GELMİŞSE ZAMANDAN MECHULE GİDEN BİR GEMİ KALKAR BU LİMANDAN ... söZLERimin bitipTe Kaldıgı Bir yer Burası SOn yorumumdu Ve sözümdü SagLıcakLa kalın
.../Veda
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa
Mücahid Macit
Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
Mücahid Macit
Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
- azizcan
- Teşkilat Neferi
delidir yazdı: Saolun hepinize tşk ederim anlattığım bi kaç arkadaşım biliyor şu an ne yapıyorum yada şu an neden bu kararı aldım.Kanadım kırıldı benim uçamam iyileşene kadar dün elim gitti ama butona basıpta silemedim o charlarımı :| Mucahit ve Mehmet Sizler İÇin bu Konuya İKinci kez Yazıyorum sizLer dewam ediceksiniz Ben yokum Loncaya kim bakcak Kimlere emanet edicez Kurda Kuşamı ... o Aile sizlere eManet Uygun oLduğum bir zamanda Mehmet'i arıycam bir bir numarası Bende oLan herkesi .. Önce Bana bunları Yaşatanı hesaba Çekmem gerekiyor İntikamımı aLIp yeniden Gülme hevesi Kazanmam gerekiyor ŞerefimizLe onurumuzLa yaşadık Öyle sürer Zamanı geLİncede öyle Ölürüz Gayemiz Bu bizim. Hep demiştim Ya SÖz arasında Herkeste Bir can Var ve taŞır Bir can Gider Yerine Bir başkası Gelir ...Olayın ŞokuyLa sağLıkLI düşünememişTe oLabilirim Kolay bir Şey deiLdi Çocuk Gibi Oyuna her girdiğimde Sızladı Yüreğim dayanamadım Kaldırıpta Yediremedim BUnu ben Kendime SözLerimi Ve Konuya son yorumumu bi şiirLe Noktalamak İstiyorum Ondan sonrada saat 3 Te Ankara'dan ayrılıcam döndüğümde foruma tekrardan Yazıp sizLere Ulaşıcam .
Vefasızım
.../Veda

- delidir
- Sahaf Yardımcısı
delidir yazdı: Saolun hepinize tşk ederim anlattığım bi kaç arkadaşım biliyor şu an ne yapıyorum yada şu an neden bu kararı aldım.Kanadım kırıldı benim uçamam iyileşene kadar dün elim gitti ama butona basıpta silemedim o charlarımı :| Mucahit ve Mehmet Sizler İÇin bu Konuya İKinci kez Yazıyorum sizLer dewam ediceksiniz Ben yokum Loncaya kim bakcak Kimlere emanet edicez Kurda Kuşamı ... o Aile sizlere eManet Uygun oLduğum bir zamanda Mehmet'i arıycam bir bir numarası Bende oLan herkesi .. Önce Bana bunları Yaşatanı hesaba Çekmem gerekiyor İntikamımı aLIp yeniden Gülme hevesi Kazanmam gerekiyor ŞerefimizLe onurumuzLa yaşadık Öyle sürer Zamanı geLİncede öyle Ölürüz Gayemiz Bu bizim. Hep demiştim Ya SÖz arasında Herkeste Bir can Var ve taŞır Bir can Gider Yerine Bir başkası Gelir ...Olayın ŞokuyLa sağLıkLI düşünememişTe oLabilirim Kolay bir Şey deiLdi Çocuk Gibi Oyuna her girdiğimde Sızladı Yüreğim dayanamadım Kaldırıpta Yediremedim BUnu ben Kendime SözLerimi Ve Konuya son yorumumu bi şiirLe Noktalamak İstiyorum Ondan sonrada saat 3 Te Ankara'dan ayrılıcam döndüğümde foruma tekrardan Yazıp sizLere Ulaşıcam .
Vefasızım
.../Veda
Bizim Ailemizden Biri Üzülcek Yardımımız Dokunmayacak Ve Oyunu Bırakıcak.Ne KAdar Acı Verici Bi durum...Abimm Yalvarırım Sana Bunu Bize Yapma!!İnTikamını Hep Beraber Alacağız Sen Oyuna Dön Yeter Abim...Sen Olmadan Neşeli Muhabbetimiz Olmadan.Bu Oyunun Hiçbir Anlamı Kalırmı ki....Bizler Seni Çok Seviyoruz Ne Olur Dön Oyuna Abim Nolur
Şovalyexdelidir(savaşçı)
Mücahid Macit
Mücahid Macit
- ThoLqA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Can abim bunun açıklamasını özel olarak bekliyorum..
ThoLqA - ÖzThoLqA - Chinar.. Turanpenia - Jimmy - Kankaxxburkan
can sen bizim bu oyunda tanıdıgımız mükemmel insanlardan birisin. çünkü sen yaşayarak öğrenmeyi değil önce öğrenip sonra yaşamayı tercih edenlerdensin.biliyorum gitmek isteyişinin asıl nedenlerini. bilyorum yıkılmaz gururunun alt edilemez salt benliginin sana mani olmalarını.biliyorum can en iyi ben biliyorum. seni çok ama çok seviyoruz .sen bizim dostumuzsun sen bizim kardeşimizsin ömer de bende hayatın boyunca mutlu olmanı temenni ediyoruz esen kal kardeşim
- Elano
- İri Fare Avcısı
Allaha emanet ol kardeşim ne diyelim herşeyin hayırlısı olsun.
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
- boolooxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
ReeL Hayatında BaşarıLar...