Nerullll
Re: Nerullll
Kesersin gençsin daha :=) uzun yıllar var önünde bu umudunu yitirme
guzeldı ama emın ol bu muhafızlara guc gelmeden once buyucumle ada sancak ı bosaltıodmexorius yazdı:Kesersin gençsin daha :=) uzun yıllar var önünde bu umudunu yitirme
TTmShumpssss

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
HAndanı saklamıssınız ta dibe kaleye girmede tek sorun Muhafızlar arzlardan korkumuz yok 

Nirvanxamiral yazdı:HAndanı saklamıssınız ta dibe kaleye girmede tek sorun Muhafızlar arzlardan korkumuz yok
TTmShumpssss

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Herkez boşaltıyordu 16 bın canı vardı 3 vuruş ta gıdıyorlardıshumpsss yazdı:guzeldı ama emın ol bu muhafızlara guc gelmeden once buyucumle ada sancak ı bosaltıodmexorius yazdı:Kesersin gençsin daha :=) uzun yıllar var önünde bu umudunu yitirme
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Ayrıca nıye bu kdr kuyruk acısı olmuş sende anlamıyorum sankı babanı vurdular ıntıkam almak ıstıyorsun oyun bu altı ustu relax ol
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
snane la sen arzdn anlamazsn klan sevgıısı bualdatmaz2012 yazdı:Ayrıca nıye bu kdr kuyruk acısı olmuş sende anlamıyorum sankı babanı vurdular ıntıkam almak ıstıyorsun oyun bu altı ustu relax ol
TTmShumpssss

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Valla ben arzken handanın kesılmesi umrumda bıle olmadı klan sevgısı dıyorsun nedır klan sevgısı ben dokunamadıgım şeyi sevemem bunun bır oyun oldugunu anlaman ıcın bı 7-8 sene var bu arada sen 10 yaşına gırdınmı 7 ay once sevval fotolarını atmıstı 9 yasındaydın ondan sordum 
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
lan verırım tahtana ebesını s****** piçi s****** git şrdan asabımı bozma 15 yaşndam ıt anasın************* kımlıgımı koydurtcan ılla ebesıne verdıgımmmaldatmaz2012 yazdı:Valla ben arzken handanın kesılmesi umrumda bıle olmadı klan sevgısı dıyorsun nedır klan sevgısı ben dokunamadıgım şeyi sevemem bunun bır oyun oldugunu anlaman ıcın bı 7-8 sene var bu arada sen 10 yaşına gırdınmı 7 ay once sevval fotolarını atmıstı 9 yasındaydın ondan sordum
TTmShumpssss

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Sana yakışanı yaptın senı rezıl etmeye çalışmıcam sen zaten bunu yapabılıyorsun hatta şu yazından sonra senın 9 degıl 6 yasında oldugunu dusunmeye basladım 
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-