(O) TUŞU SORUN.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Eileithhyia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

(O) TUŞU SORUN.

Mesaj gönderen Eileithhyia »

Selamun aleykum Arkadaşlar oyunda ufak bır sorun buldum veya sızler'de fark etmışsınızdır ama, takmamışsınızdır.Soruna gelelım arkadaşlar (O)tuşu'na bastıgımızda bıldıgınız gıbı karakterımız oturuyor, : )) eskıden serı serı basıp cektıgımızde oturup kalkıyordu şımdı ıse şunu yazıyor lütfen sıksık mejas yazmayınız, gıbı bırşey şuanda aklımda bulunmuyor.Bunun duzeltımesı gerek neden dıye sorarsanız. oyunda canavar kestıkten sonra serı bı sekılde oturmamız gerekıyor canımızın dolması ıcın ve (O)ya serı bı şekılde bastıgımızda karakterımız oturmuyor ve sanıyeden calıyor.Duzeltılırse güzel olur saygılar.
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; Çünkü hakkınızla beraber, Şerefinizi de kaybedersiniz.
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: (O) TUŞU SORUN.

Mesaj gönderen Sheytanist »

Eileithhyia yazdı:Selamun aleykum Arkadaşlar oyunda ufak bır sorun buldum veya sızler'de fark etmışsınızdır ama, takmamışsınızdır.Soruna gelelım arkadaşlar (O)tuşu'na bastıgımızda bıldıgınız gıbı karakterımız oturuyor, : )) eskıden serı serı basıp cektıgımızde oturup kalkıyordu şımdı ıse şunu yazıyor lütfen sıksık mejas yazmayınız, gıbı bırşey şuanda aklımda bulunmuyor.Bunun duzeltımesı gerek neden dıye sorarsanız. oyunda canavar kestıkten sonra serı bı sekılde oturmamız gerekıyor canımızın dolması ıcın ve (O)ya serı bı şekılde bastıgımızda karakterımız oturmuyor ve sanıyeden calıyor.Duzeltılırse güzel olur saygılar.

İşte seri seri oturup kalkmasınlar die yaptılar onu ;) hata değil yani.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
Eileithhyia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Eileithhyia »

Hmm, hata olarak algılamıştım pardon saol bılgılendırdıgın ıcın. : ))
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; Çünkü hakkınızla beraber, Şerefinizi de kaybedersiniz.
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Seri oturup kalkmasan bile gene o tuşuna basınca gene yazı cıkıyor bende çok saçmalık olmuş ya.. öyle olacağına her 2 sn de bi oturup kalkabilirsiniz dese daha mantıklı gereksiz yere kırletmeyın diyor özelden yazı yazmaya bile kalksam biraz hızlı yazdığım için gerkesiz kırletmeyin diyor tekrar aynı kelımeyı bı daha yazmak zorunda kalıyorum...
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

aynen katılıyorum acaip sinir olduğum bir hatadır . en azından tuşlara basınca değil de konuşma paneli açıkken bu hatayı alsak sonuçta birşey yazmıyoruz karaktere komut veriyoruz . çok zaman kaybı oluyor.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Ottomanxkorkusuz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ottomanxkorkusuz »

GM nin forumda yapmıs oldugu acıklamaya gore ;

Oyunculardan gelen şikayet üzerine, karakteri kesildikten sonra ölü kişinin üstüne geçip otur kalk tarzı rahatsız edici hareketler yapmasını engellemek için getirilen bir uygulamadır ;)
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Ahlaki olarak iyi oldu ama o yazının çıkması sebebiyle kötü oldu.Neyse hayırlısı diyip oynayacaz ;)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön