(O) TUŞU SORUN.
- Eileithhyia
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
(O) TUŞU SORUN.
Selamun aleykum Arkadaşlar oyunda ufak bır sorun buldum veya sızler'de fark etmışsınızdır ama, takmamışsınızdır.Soruna gelelım arkadaşlar (O)tuşu'na bastıgımızda bıldıgınız gıbı karakterımız oturuyor, : )) eskıden serı serı basıp cektıgımızde oturup kalkıyordu şımdı ıse şunu yazıyor lütfen sıksık mejas yazmayınız, gıbı bırşey şuanda aklımda bulunmuyor.Bunun duzeltımesı gerek neden dıye sorarsanız. oyunda canavar kestıkten sonra serı bı sekılde oturmamız gerekıyor canımızın dolması ıcın ve (O)ya serı bı şekılde bastıgımızda karakterımız oturmuyor ve sanıyeden calıyor.Duzeltılırse güzel olur saygılar.
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; Çünkü hakkınızla beraber, Şerefinizi de kaybedersiniz.
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

Re: (O) TUŞU SORUN.
Eileithhyia yazdı:Selamun aleykum Arkadaşlar oyunda ufak bır sorun buldum veya sızler'de fark etmışsınızdır ama, takmamışsınızdır.Soruna gelelım arkadaşlar (O)tuşu'na bastıgımızda bıldıgınız gıbı karakterımız oturuyor, : )) eskıden serı serı basıp cektıgımızde oturup kalkıyordu şımdı ıse şunu yazıyor lütfen sıksık mejas yazmayınız, gıbı bırşey şuanda aklımda bulunmuyor.Bunun duzeltımesı gerek neden dıye sorarsanız. oyunda canavar kestıkten sonra serı bı sekılde oturmamız gerekıyor canımızın dolması ıcın ve (O)ya serı bı şekılde bastıgımızda karakterımız oturmuyor ve sanıyeden calıyor.Duzeltılırse güzel olur saygılar.
İşte seri seri oturup kalkmasınlar die yaptılar onu
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
- Eileithhyia
- Salgın Koruyucusu

Hmm, hata olarak algılamıştım pardon saol bılgılendırdıgın ıcın. : ))
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; Çünkü hakkınızla beraber, Şerefinizi de kaybedersiniz.
Seri oturup kalkmasan bile gene o tuşuna basınca gene yazı cıkıyor bende çok saçmalık olmuş ya.. öyle olacağına her 2 sn de bi oturup kalkabilirsiniz dese daha mantıklı gereksiz yere kırletmeyın diyor özelden yazı yazmaya bile kalksam biraz hızlı yazdığım için gerkesiz kırletmeyin diyor tekrar aynı kelımeyı bı daha yazmak zorunda kalıyorum...
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
aynen katılıyorum acaip sinir olduğum bir hatadır . en azından tuşlara basınca değil de konuşma paneli açıkken bu hatayı alsak sonuçta birşey yazmıyoruz karaktere komut veriyoruz . çok zaman kaybı oluyor.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
-
Ottomanxkorkusuz
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
GM nin forumda yapmıs oldugu acıklamaya gore ;
Oyunculardan gelen şikayet üzerine, karakteri kesildikten sonra ölü kişinin üstüne geçip otur kalk tarzı rahatsız edici hareketler yapmasını engellemek için getirilen bir uygulamadır
Oyunculardan gelen şikayet üzerine, karakteri kesildikten sonra ölü kişinin üstüne geçip otur kalk tarzı rahatsız edici hareketler yapmasını engellemek için getirilen bir uygulamadır
- Meqan
- Cin Avcısı

- Lonca: Academy Of War
Ahlaki olarak iyi oldu ama o yazının çıkması sebebiyle kötü oldu.Neyse hayırlısı diyip oynayacaz