Yeter ya...
- Kingomer61
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Yeter ya...
Arkadaşlar başka bir konu da açmıştım haksız susturulmamla ilgili.O konudada her 2 saatte 1 susturulduğumu belirtmiştim.Sonra bir arkadaş ikv destek üzerinden itirazdan bulunabilirsin deyince bende aynısını yaptım fakat ne cevap var ne bişey.Bunlar sadece paramızı mı yiyor??Ben aylardır ikv ye maddi yardımda bulunuyorum ama onlar bir e-mail atmaktan aciz bu soruna çözüm getirmekten aciz...
Eğer şu 1 hafta içinde hiç bir cevap gelmesse ya da bu durum çözülmesse zaten uzun zamandır oynadığım çok ta sevdiğim bu oyunu bırakmak zorunda kalacağım.Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.. .SAYGILARIMLA..
oTToMaNxSaDRaZaM.
Re: Yeter ya...
Merhabalar,
İKV Destek adresine başvurmak, belirli bir etiği de akabinde getirmektedir. Güncellenen "Sıkça Sorular Sorular" (SSS) başlığı altından da okuyarak edinebileceğiniz bilgiler dahilinde; şikayetlerinizin daha seri ve net değerlendirilebilmesi için 24 saat içerisinde yalnızca tek bildirim yapmanız gerekmektedir. Cevap alamadığınızı görüyor ve/veya ileri sürüyorsanız; 24 saat'in sonunda hatırlatmak amaçlı bir bildirim daha yapabilirsiniz.
TTNET ve Mynet üyesi iseniz sizlere gönderilen bilglendirme e-posta'sında hali hazırda ceza almanızın sebebi yazmaktadır. Bu doğrultuda yine de haksız, fazla ve/veya yanlış olduğunu düşündüğünüz moderasyonel işlemleri yine tek mercii olan www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden ilgili ekibe bildirebilirsiniz.
Forum dahilinde yapılacak olan bildirimler dikkate alınmayacaktır!
Teşekkürler,
Kindar
İKV Destek adresine başvurmak, belirli bir etiği de akabinde getirmektedir. Güncellenen "Sıkça Sorular Sorular" (SSS) başlığı altından da okuyarak edinebileceğiniz bilgiler dahilinde; şikayetlerinizin daha seri ve net değerlendirilebilmesi için 24 saat içerisinde yalnızca tek bildirim yapmanız gerekmektedir. Cevap alamadığınızı görüyor ve/veya ileri sürüyorsanız; 24 saat'in sonunda hatırlatmak amaçlı bir bildirim daha yapabilirsiniz.
TTNET ve Mynet üyesi iseniz sizlere gönderilen bilglendirme e-posta'sında hali hazırda ceza almanızın sebebi yazmaktadır. Bu doğrultuda yine de haksız, fazla ve/veya yanlış olduğunu düşündüğünüz moderasyonel işlemleri yine tek mercii olan www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden ilgili ekibe bildirebilirsiniz.
Forum dahilinde yapılacak olan bildirimler dikkate alınmayacaktır!
Teşekkürler,
Kindar
Konuyu açan arkadaş. Seni duyan da İKV' ye bağış yapıyorsun sanar. Plus alıyorsun ki daha ayrıcalıklı olabilesin diye. Yoksa yardım amaçlı yapıyor olsan susturulmanı gerektirecek bir şey de yapmazsın 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Kingomer61
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşım bak işmdi sonuçta evet hepimiz ayrıcalık için alıyoruz ama adamlara para veriyoruz nihayetinde.Zaten ben birşey yapmadım demiyorum ilkinde rahatsız edici bir davranışta bulundum sonra açıldı sustrurulmam fakat bu sefer ağzımı bile açmamama rağmen yine susturuldum bu bölyle 2 kez tekraralandı ben bunu söylüyorum bilip bilmeden her şeye zıplamassan sevinirim
oTToMaNxSaDRaZaM.
- Kingomer61
- Salgın Koruyucusu
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
"eşeğe altin bilezik al eşek kendini gelin sanar" bu benim sana sözümdür gardaşşş
plusu kivirip al bundan sonra..
plusu kivirip al bundan sonra..
Kendini bil..
- Kingomer61
- Salgın Koruyucusu
Anlamadım bunlar herhalde dedğimi anlamıyorlar inşallah sizde büyüyünce anlayacaksınız
konununbayağı bir dışına çıkmışsınız
oTToMaNxSaDRaZaM.