sağır duymaz uydururMeGaStaR yazdı:Reisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
alın size ws maçaxkızı$ megaxconda
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: alın size ws maçaxkızı$ megaxconda
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Konuya En İyi Açıklamayı Getirdiğin İçin Seni Tebrik EdiyorumReisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Maçaxkızı birden cortladı.birden morardı.
insanlığı olsa saygınlığpı olurdu.ben su ana kadar isim vererek bir kere olsun kimseyi kestim diye rezil etmedim etmemde.AMA MACAXKIZI KARŞIMA GELSİN TÜM LODOSLARIN İNTİKAMI ALNICAKTIR.
BÜGK GRUBU
insanlığı olsa saygınlığpı olurdu.ben su ana kadar isim vererek bir kere olsun kimseyi kestim diye rezil etmedim etmemde.AMA MACAXKIZI KARŞIMA GELSİN TÜM LODOSLARIN İNTİKAMI ALNICAKTIR.
BÜGK GRUBU

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Reisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
Neden Sende Eline Alsana Ejderi

- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
sinirleniyorum şimdi :evil:zeydan yazdı:Reisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
Neden Sende Eline Alsana EjderiYoksa ÜRetecek Paranmı Yok Tüh
Plus Almış Demekki Parası var Ama Sen Alamıyosun Diye İçin Tutuşyo
Fit fit Ediyorsun
Kestiği Kişiyi Yazar Bu seni İlgilendirmez . Maden Böyle Görüyorrdu Megaxconda Parasına Ws Atmasaydı . 5 m den Sorun olmaz Yanlız Edebiyat Yapıp Artistlenmeyin
Kurusunuz yok Ws Etmeyin olummm
ahha Reisbey / Sana Gelince Gel Beni Savaşçı + savaşçı Yen Sana Kindar ŞAhit Olsun Ejder Asa MAlzemesi Verecem / HODRİ MEYDAN BU İŞLER LAFLAN OLMAZ .

- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
o reisbey bnm san zeydanım.

insanlık ejder üretik plus almakla olmaz !zeydan yazdı:Reisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
Fit fit Ediyorsun
Kestiği Kişiyi Yazar Bu seni İlgilendirmez . Maden Böyle Görüyorrdu Megaxconda Parasına Ws Atmasaydı . 5 m den Sorun olmaz Yanlız Edebiyat Yapıp Artistlenmeyin
ahha Reisbey / Sana Gelince Gel Beni Savaşçı + savaşçı Yen Sana Kindar ŞAhit Olsun Ejder Asa MAlzemesi Verecem / HODRİ MEYDAN BU İŞLER LAFLAN OLMAZ .

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Selamün aleyküm,
Konuya el atmak babıyla... Sözliyeceklerim tamamen tarafsızdır. Sadece yorumlara ve oyun tavır (vs.vs) gibi nedenlerı masaya yatırdım. Maça kızı adlı oyuncu burda tartışılıyor. Fakat kendısını o nıye savunmuyor? O yokken onu savunnanlar acaba babasımı ? Yoksa abisimi? Kım bunlar? Bilemem artık . Siz boyle herkezı savunmayın bence ! Fakat maça kızı haklı olabılir. Evet, maça kızı iyi bir oyuncudur. Bazen laf, söz veya karşılık verince böyle konular böyle tartışmalar açılınabiliyor. Maça kızına bazıları 'erkek' dıyor. Bilmediginiz kişi hakkında yorum yapmanız yanlış ! Fakat maçakızı bunu
isterse 'kapak' tabir ettiğimiz bir karşılık gösterir veya kendi 'kapak' tabir ettıgımız şekle düşer. Buda bızim ıcın onemlı değildir. Maça kızı itemleri uçuza toplamış, Bayanlarınki ucuz falan bızde set yok onda var flan filan... gibi yorumlar yapıyorlar... Eğer bu kişi erkek ise bayan carın açmasının tek sebebıde itemdir. Maça kızı kendını ya ispatlıcak yada bu gibi insanlarla muhattap olmıyacak. Bence Hic muhattab olmasın . Laf atıcaksa once kendıne karsı gelenlerın kendisine neden böyle bir tavır gerceklestırdıklerını bilmesı gerekir. Yani kendını sadece ıspatlamasıdır. Bunların hıcbırı bızı ilgilendırmez çünki biz bu gibi durumlara karışamayız. O kendı bilir, kendi yapar.
Teşekkürler.
Konuya el atmak babıyla... Sözliyeceklerim tamamen tarafsızdır. Sadece yorumlara ve oyun tavır (vs.vs) gibi nedenlerı masaya yatırdım. Maça kızı adlı oyuncu burda tartışılıyor. Fakat kendısını o nıye savunmuyor? O yokken onu savunnanlar acaba babasımı ? Yoksa abisimi? Kım bunlar? Bilemem artık . Siz boyle herkezı savunmayın bence ! Fakat maça kızı haklı olabılir. Evet, maça kızı iyi bir oyuncudur. Bazen laf, söz veya karşılık verince böyle konular böyle tartışmalar açılınabiliyor. Maça kızına bazıları 'erkek' dıyor. Bilmediginiz kişi hakkında yorum yapmanız yanlış ! Fakat maçakızı bunu
isterse 'kapak' tabir ettiğimiz bir karşılık gösterir veya kendi 'kapak' tabir ettıgımız şekle düşer. Buda bızim ıcın onemlı değildir. Maça kızı itemleri uçuza toplamış, Bayanlarınki ucuz falan bızde set yok onda var flan filan... gibi yorumlar yapıyorlar... Eğer bu kişi erkek ise bayan carın açmasının tek sebebıde itemdir. Maça kızı kendını ya ispatlıcak yada bu gibi insanlarla muhattap olmıyacak. Bence Hic muhattab olmasın . Laf atıcaksa once kendıne karsı gelenlerın kendisine neden böyle bir tavır gerceklestırdıklerını bilmesı gerekir. Yani kendını sadece ıspatlamasıdır. Bunların hıcbırı bızı ilgilendırmez çünki biz bu gibi durumlara karışamayız. O kendı bilir, kendi yapar.
Teşekkürler.
Kocaseyid
-
- Kadim Hidra Avcısı
Kod: Tümünü seç
Uuntmayın Büyücü-Savaşçı VS si delikanlıca olmaz.Büyücüleri vs için yapmışlar artık.Eğer güçlüyü belirlemek istiosanuz savaşçıya savaşçı veya büyücüye büyücü yapın vs o zaman yenilen susar.Büyücü bi savaşçıyı yenip foruma foto koyması hatadır.Sende savaşçıyla savaşçısını yen benim gibi xDDDDDD =)) ;)) o zmn koy fotoyu.Burda sen büyücüye verilen AŞIRI GÜÇTEN yararlanmışın.
Tokerx yazdı:insanlık ejder üretik plus almakla olmaz !zeydan yazdı:Reisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
Fit fit Ediyorsun
Kimsenin serveti bizim gönlümüzden zengin değildir koçum plus almak mesele değil mesele adam olmak aslanım benim savascım yok olsada atmam zaten senın gıbı bı ınsanla öle suraya ıkı yazı yazayım kız okusun onu savundugumu görsunde belkı bana yaklasım ıcerısınde bulunur dıye artıstlık yapma burda mal ejder malzemesı verıcekmıs bana baksen ulan örs yapacak paran yoktu onu bunu soyarak adam oldun da bana ejder malzemesımı verıyon olum sen mal
Benim Hayat Hikayem Kalbi Zayıf Olanlar İçin Uygun Değildir... Benim Kim Olduğumumu Soruyorsunuz... Ben Kafalarda Akıl Yüreklerde Aşkım...