+Fantomx yazdı:Alem kardeşim,
her şeyi çok net bir şekilde anlatmışsın.
Bunun üzerine daha söz söylenmez.
TAM DESTEK
Yeter Artık..
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rebels
Re: Yeter Artık..
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Tetik kardeşime katılıyorum diyecem ama korkuyorum benim kadar bu oyunu seven bi adam bunu nasıl der diyorum???Tetik kardeşimle karşılaştık yada onun çarıyla K.......'da. Ben isimden çıkardım hemen zaten çoğu arkadaşımız burda savaş alanında konuşmaktan adam kesmeye fırsat bulamıyorum gene muhabbetten gece 3-4 buluyor yatmam. Erhan kardeşimde döndü buraya muhabbet koyu ortam iyi zaten sürekli bi yenilik sürekli bi heyecan var. Lewel kas kas kas bitmiyor zaten İlahi 8 olmak için en az yemeden içmeden 6-7 ay lazım. He para tuzağı var çok para harcıyorsun diyenler var şuan hala 100 TL harcamışım ama inanın karşılığını almış durumdayım. Bu forumdaki soru cevap ve oyun ekibi durumuna gelince evet anında işlem anında cevap almak mümkün. GM yoksa oyunda bi Ticket atmanız yeterli gelip mudahile ediliyor sorununuz dinlenip anında çözüm bulunuyor. İKV TÜRK oyunu olduğu için bizde geldik şeref duyduk bizim oyunumuz dedik sahiplendik ama gerçekten kötüye gitti 29 lewel en iyisiydi diyebilirim. Ben şuan 148 lewel oldum burda daha 5 lewel var %5 kasmak 6-7 saati alıyor ama kasınca lewel alınca gerçekten degiyor. Yazı bile yazmıyoruz artık Skyp adlı proğram yüklü herkesde ordan sesli olarak haberleşiyoruz. 20 kişi aynı anda söyleneni duyup uyguluyor (en az 20). İtemin bi sonu olmadığı için herkes sürekli daha iyisini alırım düşürürüm diye kasıyor arayış var uğraş var.Bırakın asla demiyorum bende bıraksam burda hala yazıyor almam tek çabamız en iyi yere gelmesidir bizim oyunumuzun. Kardeşlerime abilerime selam ederim çok özledik sizi inşallah herşey daha iyi olacak!!!
Lekerxuğur
Beyazıt Sunucu / Pars Kavmi / Others Ailesi / PhiLoTHeoSs
Not: Ailemiz LeKeR di fakat kavim liderinin bizi aramızda görmeyi çok istediğini belirtmesi üzerine daha büyük bir aile olduk.
Lekerxuğur
Beyazıt Sunucu / Pars Kavmi / Others Ailesi / PhiLoTHeoSs
Not: Ailemiz LeKeR di fakat kavim liderinin bizi aramızda görmeyi çok istediğini belirtmesi üzerine daha büyük bir aile olduk.
Leker Çeteci Loncası
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
MAdem konu açıLmış bir çomakda ben sokayım ...
ÖnceLikLe merhabalar,
Oyuna okadar çok önceden başLadımki, Cocukluk dönemLerimdi... O beta Dönemleri.. O Kurt Kesme çalışmaLArı,Gece gece 60 taş kanat kesimi....
Yhok artık arkadaş isyan etmemek mümkünmü acaba?
Gm ve DevLer' onca Konuma TEK TarafLı düşünülüyor DeniLdi Fakat Düşüncem Kendimce hakLıydı.
Yeni ŞaheserLeri sundular Alışveriş'e konuLmuyor... Nedeni çalınmasın diye...
ÖneriLer dendi İKVDESTEK kısmına atın... Arkadaş Sen buradan yazılanlarıda görüp okuyorsun.. Haaa biLemem İçinden bir Anka sunucusu kanalını açıp bunlar ne yapmış ne etmiş demeLeri...
Ben her ay AlınteRimle çalışıp plus parasını denkleştircem ve Para ödeyerek oyun oynıyacağımda Sen beni Kaideye almıyacaksın.. Hangi Yerde görülmüş böyLe birşey?
eğer oyun gelişsin diye bende Para harcıyorsam + emek harcıyorsam bu oyuna sende beni kaideye almak zorundasın...
Neyse ,
Yönetimde ARtık Tek taraflı düşünmeye başLadı düşünceLeri.
Sığnak ve migrat geLecek KendiLeri belirlediler Nereye konulacağı, Onca oyuncu var Anket aç bi sor Neresini uygun görüyorsunuz diye anlat böyLe böyLe olması daha iyi olur diye.
10 lwl Farkı getiriLdi arkadaş bi sor yav.
Bazı item ve eşyaLar Taşınamaz özeLLikte, Kısa bir örnek; Ben savaşcımla onca Adam kesip kp kasacağım Gelip oradan Büyücüme En iyisinden gözlük alacağım ve Sen bana bunu aktarma şansı tanımıyorsun. Hiç birşey yapmadan gülüyorum bu olaya...
artık Yönetim TEK Taraf'ı bıraksın. kendini player'larına açsın...!!!
ÖnceLikLe merhabalar,
Oyuna okadar çok önceden başLadımki, Cocukluk dönemLerimdi... O beta Dönemleri.. O Kurt Kesme çalışmaLArı,Gece gece 60 taş kanat kesimi....
Yhok artık arkadaş isyan etmemek mümkünmü acaba?
Gm ve DevLer' onca Konuma TEK TarafLı düşünülüyor DeniLdi Fakat Düşüncem Kendimce hakLıydı.
Yeni ŞaheserLeri sundular Alışveriş'e konuLmuyor... Nedeni çalınmasın diye...
ÖneriLer dendi İKVDESTEK kısmına atın... Arkadaş Sen buradan yazılanlarıda görüp okuyorsun.. Haaa biLemem İçinden bir Anka sunucusu kanalını açıp bunlar ne yapmış ne etmiş demeLeri...
Ben her ay AlınteRimle çalışıp plus parasını denkleştircem ve Para ödeyerek oyun oynıyacağımda Sen beni Kaideye almıyacaksın.. Hangi Yerde görülmüş böyLe birşey?
eğer oyun gelişsin diye bende Para harcıyorsam + emek harcıyorsam bu oyuna sende beni kaideye almak zorundasın...
Neyse ,
Yönetimde ARtık Tek taraflı düşünmeye başLadı düşünceLeri.
Sığnak ve migrat geLecek KendiLeri belirlediler Nereye konulacağı, Onca oyuncu var Anket aç bi sor Neresini uygun görüyorsunuz diye anlat böyLe böyLe olması daha iyi olur diye.
10 lwl Farkı getiriLdi arkadaş bi sor yav.
Bazı item ve eşyaLar Taşınamaz özeLLikte, Kısa bir örnek; Ben savaşcımla onca Adam kesip kp kasacağım Gelip oradan Büyücüme En iyisinden gözlük alacağım ve Sen bana bunu aktarma şansı tanımıyorsun. Hiç birşey yapmadan gülüyorum bu olaya...
artık Yönetim TEK Taraf'ı bıraksın. kendini player'larına açsın...!!!
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kars/ Sarıkamış..
ArkdasLar Bu sözLeR Sancaktan aLıntıdıR Tamamen ben yazdım Bu HeRif kopyaLa yapıstıR Yapmıs buraya Kendını bişey göstermek için her sunucuya yazmıs :evil:
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- TabiyaZorGldi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
bbknow yazdı:ArkdasLar Bu sözLeR Sancaktan aLıntıdıR Tamamen ben yazdım Bu HeRif kopyaLa yapıstıR Yapmıs buraya Kendını bişey göstermek için her sunucuya yazmıs :evil:
Lan dingil ne diyon sen .
...TetiK...
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
bbknow yazdı:ArkdasLar Bu sözLeR Sancaktan aLıntıdıR Tamamen ben yazdım Bu HeRif kopyaLa yapıstıR Yapmıs buraya Kendını bişey göstermek için her sunucuya yazmıs :evil:
hangi yoruma laf atiyosun kopyala senn yazdığını kaşılaştıralım..
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..
Kars/ Sarıkamış..