LİVEXASKIMINÖZGÜR :(
LİVEXASKIMINÖZGÜR :(
BİTANEM NEREDESİN YAA UZUN SÜREDİR SENDEN HABER ALAMIYORUM SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM EĞER YENİ BİR CAR AÇTIYSAN YAZ BANA BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYORSUN LÜTFEN CVP YAZ 
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LİVEXASKIMINÖZGÜR :(
Hadi sevenleri buluşturalım 
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
tülaaaay bırahma beni noluuuurr tülayyy sensiz yapamıyom kızzz bırahma beni tülaaaaayyy
DeathLord yazdı:Hadi sevenleri buluşturalım
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
kimse sana insanlarla uğraşmanın kötü bi şey olduğunu söylemedi mi? baksana çocukcağza sanaldan çıktıkları nedeniyle çok yanlış yapıyor olsalarda yazıktır çocuğun duygularıyla dalga geçmeni gerektirmez=))
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
hangi ahmak yapmış onu öyle xPFuNdaa yazdı:kimse sana insanlarla uğraşmanın kötü bi şey olduğunu söylemedi mi? baksana çocukcağza sanaldan çıktıkları nedeniyle çok yanlış yapıyor olsalarda yazıktır çocuğun duygularıyla dalga geçmeni gerektirmez=))
acaba sen yapmış olabilir misin merdane?morukkelleci yazdı:hangi ahmak yapmış onu öyle xPFuNdaa yazdı:kimse sana insanlarla uğraşmanın kötü bi şey olduğunu söylemedi mi? baksana çocukcağza sanaldan çıktıkları nedeniyle çok yanlış yapıyor olsalarda yazıktır çocuğun duygularıyla dalga geçmeni gerektirmez=))
Selam Özgür Abi Ben Koray . . . Yengeyi bende uzun zaman Oldu Göremiyorum Ama Görürsem DerhaL Haber Edeceğim Hiç Merak Etme . Kendine İyi Bak Abi Yemin Ediyorum Çok Üzüldüm
İnsallah Bi Sorun Yoktur. Sağlıcakla Kal
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Güzeldi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:morukkelleci yazdı:tülaaaay bırahma beni noluuuurr tülayyy sensiz yapamıyom kızzz bırahma beni tülaaaaayyy

55 Vatan ~
34 Mekan ~
Güzeldi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:morukkelleci yazdı:tülaaaay bırahma beni noluuuurr tülayyy sensiz yapamıyom kızzz bırahma beni tülaaaaayyy

55 Vatan ~
34 Mekan ~