bu fotoya bkmadan konuşuorrm bir kanıt warsa photosopdur geçen sene bölgeden herkeze küfür eddimde ferhata bütün itemlerimi werdim çarımı silicektm 1 saat sora döndmde geri aldm ferhatın böle birşey yapması söz knusu olamaz bunu anca Rüyanda görürsün + bnm lafım önemlidir kendimde önemliymdir ee eskiler bilir
GRAND
Zalimfelek.hırsızı buldum sanırım...
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Zalimfelek.hırsızı buldum sanırım...

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Merhaba ;
Campell adlı arkadaşım sana soruyorum " Suçsuz birisine aniden bir şeye emin oLmadan nasL Hırsız damgası vuruyorsun " ?
önceLkLe Ergenekonhekim hırsız oLsa , bir çarından tanıyor musun diye sorup diğernden şifre istemez . Fotoğrafa ıyı bakan arkadaşlarımız görüştür ki eğer görmemişse tekrar baksınlar " ERGENEKÖNHEKİM" yazıyor . NıckLe oynanmış ve sana pm atLmş oLayLarn ergenekonhekim iLe aLakası yoktur . İyi ForumLar .
Campell adlı arkadaşım sana soruyorum " Suçsuz birisine aniden bir şeye emin oLmadan nasL Hırsız damgası vuruyorsun " ?
önceLkLe Ergenekonhekim hırsız oLsa , bir çarından tanıyor musun diye sorup diğernden şifre istemez . Fotoğrafa ıyı bakan arkadaşlarımız görüştür ki eğer görmemişse tekrar baksınlar " ERGENEKÖNHEKİM" yazıyor . NıckLe oynanmış ve sana pm atLmş oLayLarn ergenekonhekim iLe aLakası yoktur . İyi ForumLar .
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."
BLackRaveN

BLackRaveN

Ixbycanxl yazdı:schuldig yazdı:Asıl hırsız bu Ferhat denilen zirzop kardeşim.. Herkesi bi güzel yağlamış.. Bu oyunda Bilgisayar bölümü okudugunu sanıp Char patlatmaya calısan 2 kişi var işte onlarda beceremyor.. mesela System cakma charlar acıp şifre isteyerek calmaya calısır.. ma bu ferhatndan ondan farkı yok.. Kendiside bilmiyor zaten..bu olayı kimin nasaıl ortaya cıkardıgını.
lAN GERİZEKALI ne saçmalıyorsun sen Kimligini açıkla hele yaran nerde onu bulalım Çakal ya
Campell sagolasın kardeş sobe den alacaz inş charı gerek kalmıyacak
xKERBELAx*Cihadxkerbela
-
- Acemi Savaşçı
ORDA BENİM İSMİM YOK ERKENEKÖHEKİM VAR ORDA... ALLAH BU İFTİRAYI YANINIZA BIRAKMASIN YUKARIDAN GÖRYOR HERKESİ KURBANI OLDĞUMUN SENDEN ÇIKMASSA BU İTİRAF BAŞKASINDAN ÇIKICAK
-
- FareAdam Düşmanı
malama35 yazdı:Ejderingazabı adlı kişiden gözlük satın aldım.Ama çalınmış olduğundan hbrim dahi yoktu.Alışveriş yaptım ve hemen bi arkadaş beni uyardı.Onunla alışveriş yapma o çar çalındı dedi.bende teşekür ettim.2 dk sonra Ejderingazabı bana ergenekonhekimi tanıyomusun dedi.bende evet deim.bana nerden tanıyosun dedi.bende kasıtlı olarak arkadaşım dedim.ç,nkü ayar oldum bi anda öyle bi soru sormasına.ardından bana ergenekonhekimden pm geldi.benden şifremi istedi.ben neden istiyosun dedim.o da sen yokken ben girerim çarına dedi.
Olay bu arkadaşlar.Ben bunu paylaşmak istedim...Buyrun bunlarda fotolar;
arkadaşlar ben isim benzerliğini gözlemleyemedim o anda. özür dilerim herkesten.o an çalıntı muhabbeti dönüyordu ve ben galyana geldim çalıntı bi çarı kurtarabilirim diyerekten zalim e pm attım.olay böle gelişti.ama gerçekten dikkat etmedim isimde oyun yapıldığını.Cidden çok üzüldüm bu duruma.Ergenekonhekim senden çok özür dilerim.Lütfen oyunda görüşelim konuşalım.Kusurabakma tekrardan:(
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca