Her zaman oldu ve Her zaman olacak. Kardeşlik loncası. Hepiniz baş tacısınzız. Resime de Şaşırmadım. En kısa zamanda Kenanı kestiğiniz fotoyu görmek Dileğiyle Canabı Hakka Emanetsiniz.
Kızılşaman
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Öncelikle tebrikler. Kenanı hacamat etmekten daha bunun tadına bakma fırsatımız olmadı.
Şu dikkatimi çekti fotolarda: Başarınız şahsınıza munhasır kalsın diye midir anlamadım, ama sanırım bu yüzden olacak ki mesaj penceresi ve yetenekleri gizlemişsiniz. Başkalarının kesmesini istemiyorsunuz.
Bu zihniyetle giderseniz size şahsen iyi gözle bakmam. Siz yiğitleri bu sözlerimle öldürüyorum;
ama hakkınızı da veriyorum. Tekrar tebrikler.
Silahci yazdı:Öncelikle tebrikler. Kenanı hacamat etmekten daha bunun tadına bakma fırsatımız olmadı.
Şu dikkatimi çekti fotolarda: Başarınız şahsınıza munhasır kalsın diye midir anlamadım, ama sanırım bu yüzden olacak ki mesaj penceresi ve yetenekleri gizlemişsiniz. Başkalarının kesmesini istemiyorsunuz.
Bu zihniyetle giderseniz size şahsen iyi gözle bakmam. Siz yiğitleri bu sözlerimle öldürüyorum;
ama hakkınızı da veriyorum. Tekrar tebrikler.
Murat Abi Centurion Basit Bi Boss Taktik Bendede Var
Kimsenin Zorlanmayacağı Şekilde Kesimi Yapılır Yani
5 kişi ile kesim tebrikler . Centurion migratın neresinde ve nasıl bişey bilmiyorum ama boss olduğu için zor olacağı kesin olduğundan ve 5 kişi ile bu zorluğu aşmış sizleri yeniden tebrik ediyorum.
Ben varken Sen varken En önemlisi Dostlarımız varken Başkasına ihtiyaç varmı diye soruyorum murat abi rahat ol onuda çözdük girmeye gerek yok şimdilik biz item derdindeyiz sen canını sıkma...!!! Arkadaşlar ellerinize kolarınıza sağlık devamının umud ederek hayırlı olsun....
İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.