Bazılarımısın yaptıkları hatalar
Re: Bazılarımısın yaptıkları hatalar
vay vay vay reymond
oyunda görmeyim
fevzi pantolnu takas için yalvarırken koyam mı fotolarını
?? 

gözlük mü ??
sen bana fevzi pantoln için
kan çalan ayakkabı+kan çalan eldiven dedin bende dedim yok olmaz
ondan sonrada ben fevzi asa yansıttım sende dedim gel tks dedim gene olmaz
ondan sonra dedim gözlük ile tks olur
he bu arada bora gel ws atalım

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Reymond yazdı:Kont'a lafmı söylüyorsun burdanPetcarar yazdı:bana çoluk çocuk diyo bu cepte, ustasına bakın yol alın beylerReymond yazdı:nesi sacma sizin gibi coluk cocuk anlamaz tabi ben ustamdan onayı aldım o bana yeter !
Rosafin de tılsım'ın yenilmeziydi 1 kere yenildi
Çoluk çocuk diyorsun yaşını söyle kim çocuk görelim sen söyle bende söyleyeyim ..
Reymond yazdı:Kont'a lafmı söylüyorsun burdanPetcarar yazdı:bana çoluk çocuk diyo bu cepte, ustasına bakın yol alın beylerReymond yazdı:nesi sacma sizin gibi coluk cocuk anlamaz tabi ben ustamdan onayı aldım o bana yeter !
neden konta laf söylenmez mi ? Kontun her dediği doğru mudur ? Elbette konta yenilmiştir ve yenilecektir....

Kardeş Çok doğru diyorsun bundan önce ben gbmde 0 lamıştım ve derindeki sır açığa cıkmadan ben buz yıldırım denemiştim herkese saçma geliyordu ama benim yetenek dizilimim oydu yani herkes kendi stilini kendi yaratmalı diyorum
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Evet anlatmaya calıştığım şeyde buStaffers yazdı:Kardeş Çok doğru diyorsun bundan önce ben gbmde 0 lamıştım ve derindeki sır açığa cıkmadan ben buz yıldırım denemiştim herkese saçma geliyordu ama benim yetenek dizilimim oydu yani herkes kendi stilini kendi yaratmalı diyorum
Kusura bakma ama takas yaptığına pişman olan ben değilimMykonS yazdı:gözlük mü ??
<)
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kusura bakmayın ama bu lafa bir cevap vermem gerek.MykonS yazdı:Reymond yazdı:Kont'a lafmı söylüyorsun burdanPetcarar yazdı:bana çoluk çocuk diyo bu cepte, ustasına bakın yol alın beylerReymond yazdı:nesi sacma sizin gibi coluk cocuk anlamaz tabi ben ustamdan onayı aldım o bana yeter !
neden konta laf söylenmez mi ? Kontun her dediği doğru mudur ? Elbette konta yenilmiştir ve yenilecektir....
şimdi konsantrasyon reymond cümlesinde kont yenilmez kont'un her dediği doğru konta laf söyleyemezsiniz diye
bi tabir kullandımı,elbette kimse yenilmez değildir ama senın bunu burdan söylemen biraz abes kaçıyor,nerden ne çıkarıyorsunuz...
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
kontforum62 yazdı:Kusura bakmayın ama bu lafa bir cevap vermem gerek.MykonS yazdı:Reymond yazdı:Kont'a lafmı söylüyorsun burdanPetcarar yazdı:bana çoluk çocuk diyo bu cepte, ustasına bakın yol alın beylerReymond yazdı:nesi sacma sizin gibi coluk cocuk anlamaz tabi ben ustamdan onayı aldım o bana yeter !
şimdi konsantrasyon reymond cümlesinde kont yenilmez kont'un her dediği doğru konta laf söyleyemezsiniz diye
bi tabir kullandımı,elbette kimse yenilmez değildir ama senın bunu burdan söylemen biraz abes kaçıyor,nerden ne çıkarıyorsunuz...
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
evet benim dediğim ne sizin anladığınız ne
<)
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
çok boş konulardan bahsediyorsunuz oysaki forumda kimin ne olduğu belli değildir. buyur daha öcne kullanmadığım bir tabiri kullanacağım bende betadan beri oynuyorum fakat benide kesenler var.çok saçma bir tartışmanın içerisindesiniz birisi birini poh poh luyor diğeri onun gazına gelmiş. Başaka biri laf ediyor.boş iler bunlar.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.