Vietnam ( YETKİLİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...! )
Vietnam ( YETKİLİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...! )
GEnel etkileşimde bi tane yetkili bakmıyomu arkadaşlar Desteğe en az 15 email gönderdim benm dışındaki yollayan arkadaşları saymıyorum bile Ya ne gönderildi diyo ne bi sonuç var Ya Bakın oyuncularınız için yoğun uğraş verdiğinizi biliyorum ama YETERSİZ..! Ya benm oyundaki öenm werdğim emek verdiğim emeğime saygısızlık yapılıcaksa bana yeni bölüm açmayın yenilik ler getirmeyin Ya şaheser adı verilen satılamayan yok olmuyan alış verişe kolamayan itemim nasıl kayboluyo geri getirmek için bi ilgide bulunulmuyo? O item için 4 gün maden başında bekledik arkadaşımla yazık diilmi bu emeğe ben bu oyunda 2,5 yıldır iyisiyle kötüsüyle bi beraberliğim oldu ben hiç bizaman ne email nede forumda konu açma gereği duymadm bakın 21.06.2010 tarihi saat 24:00 ' oyundan çıkarken elimde bulunan ejder asa ( şaheser ) 22.06.2010 tarihi saat 17:00 civarlarında oyuna girdiğimde yoktu 3,4 kere gir çık yapmama rağmen bnkaya bakıp eşyaların yerlerini değiştirmeme rağmen hiç bi sonuç alamadm ( daha öncede oyuna girdiğimde elimde yoktu çantamdaydı ama bu sefer hepten yok oldu ) bakın email le size ulaşamıyorum ltfn ama ltfn ISRARLA rica ediyorum birisi bu konu hakkında ilgi göstersin artık ...! Oyunda Gm bulmakta sıkıntı çekiyoruz destekte sıkıntı çekiyoruz önce User lerinizle bağlantınızı kesmeyin sonra onlara daha iyi bi oyun yaşatın Bu kadar sert eleştiriyi yapmamak için inanın baya uğraş verdim siz bu uğraşın 1000 'de 1 ini gösterin bana yeticek tşkr ediyorum k.gelsn... Özgür ataş
Re: Vietnam ( YETKİLİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...! )
benımde gozlugum kaybolmustu :evil: yonetıcıler tınlamadı bıle benı
auril & DoubleLift