Damage

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Damage

Mesaj gönderen doorss »

Resim
Resim
Xxinfernalxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Damage

Mesaj gönderen Xxinfernalxx »

Kardesim bak bikere yalan atma ben bu kisi 6 yıldır tanırım bikere o sana orda köpek felan demi yalana gerekyok o sana biser dedi orda snede karsı tavırverince bide gurupla yaptıgımız pilana uymadıgın icin guruptan cıkardı büyütülecek bise yok damage dünyada tanıdıgım en iyi kisilerden biridir sana böle bise yapmaz bu sözlerin isbatı yok zaten tmm onuda yayınla varsa anlayalım olayı ama yoksa otur oturdugun yerde böle bos konular acma
DaMaGe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DaMaGe »

ARKDSLAR BU DOORS DNEN ŞAHIS ONCE BANA DEDIKI EMDE ARZLARA DOKUNMAYIN BIZDE ARKLARLA NIE DOKUNMAYAK DEDIK BUDA ALALHIM YARABBIM BIRAKIN LAN DEDI BIZDE BUNU GURUBDAN ATTIK BUDA BUNU YAPMIS
'^' DORRS SENIN ABIN SOHVMEN BANA NEDIO BILIONMU COCOUKDUR BU BOŞWER DAMAGE DIOR GUL GEC DIOR AMA CEZANI ALACAKSIN^^
Coptainali
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Coptainali »

evet halısınız arkadaslar bende formu gezerken gördüm damage cok iyi biridir böle sey yapmaz bende em =girip cıktıgımda damage hic küfür ve argo kelime kullanmadı.kendimden beklerim ondan beklemem eger yazdıysa öle bisseler kanıtını koy kardesim hepimiz susalım oke
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen doorss »

söylediklerinizin hiçbirisi dogru degil Damage ben size arzlara karısmayın demedım sadece bır kısı kalmıstı ve fark en az 30 sayıdı ve kalan arz arkadaş uzerımıze saldırmıyordu. Sadece merak ettıgı sey hedıye ne olacaktı. Arz olan arkadasımız bizden rıca etti kesmeyın dedı. Bende gerek duymadım onla savasmaya rıcaya uydum dogal olarak ama sen saldırıyordun hanı arkadaslık hanı dostluk savasın yerı ayrı ama bu durumda yaptıgın cok mantıklı degıldı ayrıca ben o dedıgın hakaretlerı uydurmuyorum sen bana dedınkı bende bunu herkese soyluyorum . (Ayrıca konusu gecen em bu degıldır bır oncekı em dir bilginize)bana sureklı cocuksun dedıgın laf neden burda soylemedın merak edıyorum acıkcası
Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen doorss »

demek kufur etmıyo pekı gruptan atma gıbı bır yetkıyı kım verıyo ona kufur ettı demedım soledıklerını yazdım. Hakaret dıyorum lutfen dogru okuyun (kopek lan cocuk vs)
Resim
Coptainali
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

kardesim seinin doganı anladım isin gücün yalanla sizin gibilerin yüzünden ben car kasamıyodum kötü kelimeler kullandıysa yayınla ama iste isin gücün yalan oldugu icin öle kalırsın
Coptainali
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

damage neyse kardesim sen bosver bunungibiler cok adını kötüye cıkarmaya calısıyo salla gec
DaMaGe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DaMaGe »

doors ben damage senın çocukluguna bagıslıorum kabahatını benden bukadar ne yazarsan yaz ALTTAN ALIORUM ^HE SEN HAKLISIN ^' DIORUM BANA GURUBA AL DIE YALVARAN SENDIN METEOR SANCAKDA AMA BUNLARI DEMEYE GEREK YOK SENI BILEN BILIO BENI BILEN BILIOR SIKINTIM YOK YALAN LARA GELINCE YALAN SOLEYEN TEK KISI WAR ODASENSIN
Kullanıcı avatarı
SirKots
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SirKots »

Merhaba

Bizler bu paylaşım forumuna oyundaki gelişmeleri takip etmek, hoşça vakit geçirmek için kullanıyoruz . Bu tür karalama kampanyaları gerçekte olsa çok yanlıştır . Grup savaşları yaparken tanıdıklarınızlarla savaşırken anlaşma konusunda zorluk çekmezsiniz .Onun için grup ile girmenizi tavsiye ederiz . Yapılan hakaretler içinse yasakla seçeneğini kullanıp oyununuza moraliniz bozulmadan devam edebilirsiniz .
Sirkots
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön