Selamlar
Gerçekten Oyundan Bunalmış Bitkin Bi hale geldım onun ıcın oyuna bi haller olmaya basladı ben bu rahatsızlıktan bıktm tükendim.2,5 senedir oynadıgım oyuna bir son vermek istiyorum gerekirse iyi bi ara vermek olucak bu benım ıcın şimdilik bukadar kacgundur söylüyordum.Kacgundur defalarca durduk yere sus yermi bir insan bana bi kanıt gösterin ben haksızım diyecegim ve nekadar karakterim varsa silicegim.Neyse böyle bi ekiple başa gelinmez onun ıcın uslubunca bırakmak olucak cok guzel arkadaslar tanıdım cok iyi bi ortam arasında buldum kendımı Kacgundur Loncamdan azar işittigim yetmiyor Günü Gününe sus yiyorum bukadar Sorumsuz Olamassınız.
Hayatta başarılar...Herşey Gönlünüzce Olsun.w..Hoşcakalın.
Sammaramo/Cenesiz/Cenqiz
----- Özgün İleti -----
Kimden : ikvdestek@sobee.com.tr
Kime : cenqo7@mynet.com
Gönderme tarihi : 25/06/2010 17:11
Konu : Istanbul Kiyamet Vakti: Ceza Bildirimi
Merhabalar,
"25.06.2010 17:11:33" tarihinde 'kuklaci' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'kuklaci' Sunucusu'nda, '27.06.2010 17:11:33' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.
Bilginize sunarız.
Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1277471869'
Şikayet Tarihi: '25.06.2010 16:17:49'
Sunucu: 'kuklaci'
Karakter: 'Sammaramo'
Ceza süresi: '27.06.2010 17:11:33' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '27.06.2010 17:11:33'
Ceza türü: 'Susturma'
*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.
Benzer hareketlerinizin devam etmesi halinde almış olduğunuz ceza katlanarak artacaktır.
Dikkatinize Sunarız
İKV Destek Takımı
Hesabımın bloklanmasını istiyorum yaptıgınız iş anca bukadar olur sizin benım kımseye küfür ettigim yok kasıtlı yapıyorsunuz bunu yeter hesabımın bloklamasını istiyorum bırakıyorum oyunuda zaten bunalttınız verdiginiz hatalardan bıktım durduk yere sus yemeler de neyin nesi oluyor loncamdan okadar azar işittim bırakıyorum benden bukadar.
GönderdiGim cevap Bloklayın benıde Nekadar Gm vaRsa Görsün bunu..destek ekibine gereken şikayet bıldırımıne cevap verdım...>>
Oyunu mahvettiniz Kendi Düşen ağlamaz derler Bırakıyorum..
Oyunu mahvettiniz Kendi Düşen ağlamaz derler Bırakıyorum..

УąģмµґĻµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıYǿrµm...!
•-->(C3nq!2.!˙·٠٠•●