RedsxLine yazdı:İsim vermeden bir iki örnek de ben yazayım.
Lodos olduğumda lodos sayısı tepegözlerden bile azdı.
Tecrübeli arkadaşların arz olduğu görünce lodosların eksik olduğunu hissettim.
Oyunda arz sayısının lodostan fazla olduğu tek server Merandı.
İnsanların birbirine saygı duyduğu zamandı klanlar arasında.
Naylon ve KP nin insanları çirkinleştiriğini gördüm.
Şimdi birbirine saygı duymayı özleyen bir çok kişinin şuandaki saygısızlığım sebebi olduğunu gördüm.
Abilik yapanların kardeşlerini soyduğunu abi diyenlerin sadece yalaka olduğunu gördüm..
Şuanda kendini beta da oynadığını sanan bir sürü çocuğun o zaman itemden anlamadığını gördüm.
Ve şuanda kendini eski sanan bir sürü kişiden bedava sayılacak itemler aldım .
Vs atmasının öğrettiğim bir çok kişinin naylonla kendini adam zannettiğini gördüm.
Eski saygının sadece paraya ve iteme olduğunu gördüm.
Bende çekildim kenarı ve dışarı ile ilişkilerimi azalttım.
Loncam harici 4 yada 5 den fazla kişiye güvenemeceğimi anladım.
Herman Serman azıcık yavaş salla derim kardeş .Taşkanat görevini yapanların arasında öyle birisi yok ve olsa bile 15 seviye efsuna o ismi vermezler.Eski ve arkadaşları(ESKİ ve onun arkadaşları beraber topladı deriyi),nexuss,olgunn,TncyEkoClgnykz ve birisi daha heralde yapmıştı.İsimleri 30 seviye efsunlara verildi.Ha bir de sana Zembekoğlu ne verdi Epe'mi
Eski Günler unutulur mu hic yaHassasxkalp wardı kızgın ından gec cevriyeme kdr her göreve gelikti
ama karakterim kız oldugu icin kız taklidi iyi yaptıgım iicn megersen bana sulanıyomus derken bir rüzgar koptu xD rüzgarla birlikte Çerge diye bi car geldi saolsun iyi adamdı az yardımı dokunmadı deil ikonya vardı , acep karsısında kim durardı
allekto kallipto gec bunları barbaros wardı bi tane car wardı asfgh mi ne her gün oyundaydı ama hep 26 lwl 2 yıl önce 26 lwldi 3 gün önce yine gördüm 29 olmus derken dogusu wardı hep bankanın yanındaydı görende bekci zannederdi geo su wardı işi gücü legend e ws teklif etmek .D baska bişe yapmazdı şimdilerde macaxkızı war kendisini kral zannediyor neyse gec onu bis eskilerden bahsedek mortal wardı sırf meranda fazla girmedigi icin kuklacı ya girdim onu görmek hal hatrını sormak icin JuSTDoaLt sanırım böyle betadan kalma karakteri wardı cizzo su wardı pusuu su wardı şamili wardı sesil i wardı eskinin .Korleg i wardı kıtmir i wardı Tekxkursun u wardı Osse Si wardı megaşifası wardı güzel şifa ama oda hassas gibi ebuhan ı wardı kralları dize getirir . ws de yenildimi gözünü kırpmadan silerdi carını .relaxı wardı warning i wardı sava sı wardı eskinin .Sahil i wardı punq u wardı Fredikann ı wardı mcerdemi wardı hoşşiki wardı mia sı wardı sinirlisi wardı eskinin kılıncbey i wardı jelin iwardı eskinin wictorias ı wardı deccalxx i wardı kıyametx i wardı leonardosu wrdı DRAssaası wardı blackdreamı wardı barıstr si wardı tsk sı wardı isk si wardıshangay ı wardı , speedy si wardı simyageri wardı daha bahsediyimmi sıkıldınız mı
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti