SLooPPY Den Bi VeDa.... ??*
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
SLooPPY Den Bi VeDa.... ??*
Sevgili Arkadaşlarım sizin bu oyunda cok sevdigim ve tanıdıgım arkadaşlar oldu.. hepsiini candan cok seviorum.. ama ben cekiliorum.. bu oyun baĞımlılık yapıor. olan bana oluo bazı nedenlerden dolayı oyunu bırakıorum... Eger kalbini kırdıgım kişi ve Kişiler olduysa "AF" oLa.. Herkes tanıdıgım tanımadıgım herkes HAKKIMI helal ediorum CÜmleten allaha emant ıoLUN.. Hee bu arada bAMLANnan arkdaşlarada ALLAH YARIMDI OLSUN.. birsey olmz hata Dır Düzeltiliir...
...
-
- Sahaf Yardımcısı
Re: SLooPPY Den Bi VeDa.... ??*
Umut Bu Ne :?: :?:
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar
İsabetli Bir Kara Aferim E.ö Sunucusu Olarak Kutluyorum Seni Bir Hırsızdan Daha Kurtulduk Şükürler Olsun...
İsabetli Bir Kara Aferim E.ö Sunucusu Olarak Kutluyorum Seni Bir Hırsızdan Daha Kurtulduk Şükürler Olsun...
Lan kaan bey adam ol almiyim ayağımın altına !! Umut hacı noldu nie bırakıon ya ??
Kinghunter
Kinghunter
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı
İçerik silinmiştir. Forum hesabınız kapatılmıştır.
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
Eminönü bir Hırsızdan daha kurtuluyor;)
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

-
- Sahaf Yardımcısı
Lan aqland snn neyini çaldım lan aLLhatan kork bveni tanıyan tnaıo arkdaşım.. sze söylücek lafım yok ALLAH ından bulsunlar bana iiftira atanlar.....
Öncelişle blackizimıı.. kinghunter kardeşlierm özel bi durumdan dolayı ooyunu bırakıorum.. tşk ederim hersey için..
ops:
Öncelişle blackizimıı.. kinghunter kardeşlierm özel bi durumdan dolayı ooyunu bırakıorum.. tşk ederim hersey için..
...
- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı
İçerik silinmiştir. Forum hesabınız kapatılmıştır.
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
Blackmatrix yazdı:Lan aqland snn neyini çaldım lan aLLhatan kork bveni tanıyan tnaıo arkdaşım.. sze söylücek lafım yok ALLAH ından bulsunlar bana iiftira atanlar.....
Öncelişle blackizimıı.. kinghunter kardeşlierm özel bi durumdan dolayı ooyunu bırakıorum.. tşk ederim hersey için..ops:
Benim hiç bir şeyimi çalmadın çalamazsında. Ben sadece mağdur bırakdığın insanlara yardım ettim. Dostlarıma büyük kazıklar attın.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim