ben degişik rogramlar kullanıyodum onceden video cekmek ıcın ama yaklasık 6 7 aydır kullanmayı kesmıstım.bazı ınsanlar oyunun tadını kacırıyolar ve bunların ss ıle gorulmesı mumkun deıl.bu yuzden sarıldım eskı programlara ama soyle bısı oldu programlar calısmıyo her bırı deısık deısık hatalar verıyo ve vıdeo cekemıyorum.bu hataların nedenını bilen yada bu sekıle basına bırseyler gelmıs olanlar lutfen cvp.
birde cektıgım bu vıdeoları sıkayet ıcın gondercegım e posata adresı nedır onuda yazarsanız sevinirim.
ss ve video
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ss ve video
Oyunda video çekmek için Fraps yada GameCam adlı programları kullanabilirsiniz. Forumda link vermem uygun olmayacağından kısa bir araştırma ile programları rahatça bulabilirsiniz. Eğer oyunda gördüğünüz karakterlerin hile yaptıklarını yada hata kullandıklarını düşünüyorsanız ve resimlerle anlatılamayacak bir olay olduğu kanaatindeyseniz, çektiğiniz yüksek kalitedeki, üzerinde oynama yapılmamış(zaten yapılan oynamalar profesyonel ekip tarafından rahatça farkedilir) videonuzu www.istanbuloyun.com/ikvdestek sayfasından olayı anlatarak videonuzu gönderebilirsiniz. Veya ikvdestek@sobee.com.tr adresine, olayı anlatıp, videonuzu da ekleyip gönderebilirsiniz.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ss ve video
o programlar vardı ve suan anlamadıgım bı hata verıp calısmıyolar cekmıyo cekmeye baslamıyo.sılıp tekrar yukledım yıne olmuyo