<> Kurt Loncası <>
- ahfohe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: <> Kurt Loncası <>
Kurtlarxemre ve Kurtlarxkızıltuğ aramıza hoşgeldiniz
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti
Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Akıl başa geldi ömür bitti
Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Herkese Günaydın...kasaphasan06 yazdı:Günaydın Kardeşlerim
Öncelikle Çarşamba günü Sığınaklar'dan çıktığım için, Murat abi, Hasan ve diğer arkadaşlardan özür diliyorum. Oyunda kalabilmek yardımcı olabilmek için yemek yemeye dahi gitmedim ancak tamamen unuutuğum bir husus vardı o da maç...
Mahalle maçı tarzında bir durum olsa inanın bana kesinlikle gitmezdim ama malesef kulüp maçıydı ve gitmem zorunluydu yinede maçın başlamasına 15 dk. kalana kadar oyundan çıkmamaya gayret gösterdim, bir yandan hazırlanıp bir yandan işime devam ettim ama sonuç olarak çıktım, haticeye değil neticeye bakmak gerek HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM...
Son olarak bilgisayarımda 31 adet virüs yakaladım, bu gün format atıyorum ancak başka nedenlerden dolayı Cuma gününe kadar oyunda ve büyük ihtimalle forumda olamayacağım (bilgisayarla alakalı hiç bir yerde olamayacağım gibi). Bu nedenle de özür diliyorum, kusuruma bakmayın, kendinize çok iyi bakın, görüşmek üzere...
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
Herkeze gunaydın
Aramıza katılan arkadaşlarımıza sımdıden başarılar dilerim. İnşallah loncada daimi olurlar
Taşkın kardeşim dün akşam oyuna kısa süreligine mi girdin göremedim seni bölge ve klandan sordurdum ama yoktun oyun içinde bana ulaşmanı ıstıyorum. Görevlerini bitirmek adına bu aksam elımızden gelenı yapalım artık uzun suredır ne oyunda nede forum da dogru duzgun kımse olmuyor olanlarda ya sıgınak yada mıgratdalar (erken ulasabılırsen sevınırım)
Aramıza katılan arkadaşlarımıza sımdıden başarılar dilerim. İnşallah loncada daimi olurlar
Taşkın kardeşim dün akşam oyuna kısa süreligine mi girdin göremedim seni bölge ve klandan sordurdum ama yoktun oyun içinde bana ulaşmanı ıstıyorum. Görevlerini bitirmek adına bu aksam elımızden gelenı yapalım artık uzun suredır ne oyunda nede forum da dogru duzgun kımse olmuyor olanlarda ya sıgınak yada mıgratdalar (erken ulasabılırsen sevınırım)

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Kardeşim dün Uzun bir süre oyundaydım Görevleri yapmamaya karar verdim kasıyordum Reislede uzun uzun konuştum sağolasın desteğin için
ibrahimekim yazdı:Herkeze gunaydın

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Günaydın arkadaşlar son günlerde sayfa çok sessiz bir kaç kişi dışında çıt yok bunun sebebi nedir ?
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Zaten buraya giren çıkanda belli Reis Biz çok büyük bir aileyiz Bence en kısa zamanda oyunda aktif olan kişilere Forum sayfası özendirilmeli ve zorunlu hale getirilmeli
Ama gerçekten bugün önceki günlere göre daha sessiz
Ama gerçekten bugün önceki günlere göre daha sessiz
kurtreis yazdı:Günaydın arkadaşlar son günlerde sayfa çok sessiz bir kaç kişi dışında çıt yok bunun sebebi nedir ?

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Yarın işim gereği Dalaman havalimanına staj için gideceğim 1 hafta içinde oyunda olamayacağım forumdan takip etmeye çalışacağım Bütün charlarım ( Kubilay ) Kurtlarxmert'e aittir

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Sa cemaat kolay gelsın 1 hafta yoktuk ne olmuş böle :? :?
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Sa Kardeşlerim...Öncelikle Hasan Ve Taşkın Aranızda Geçen Tatsız Konuyu Ben Burdan Okumadım Ve Görmedim Onu Sölim...
Oyuna Bende Bakamıyorum Bu Aralar İdmanda Geçiyo tüm Günüm , Sınavlarda Başladı Bu Gece Bİrazdan Yola Çıkarak Başlıyorum Sınavlara Gitmeye...
2 Gün Kadarıyla İzmirdeyim...Ayın 30 Unda Da Hataya Uçuyorum...
Tüm Lonca arkadaşlarım Dostlarım Abilerim Kardeşlerim Hepiniz Allaha Emanetsiniz...
Malum Yola Çıkıyoruz Hepiniz Hakkınızı Helal Edin Ve Duvalarınızı Eksik Etmeyin...
( Hesabımın Şifresi Yan Komşum Kardeşim Dedim İnsanda Var Arada Bakması İçin Sölicem Belki İhtiyacınız Olur , Kendiside Eski İkv Lidir Zaten Hesabın Hakkını Verir...Slm Verip Alamayan Arkadaşlar Olursa Bu Arada K.bakmasınlar )
Hepinize Tek Tek 10-15 Gunluk Elvada , Kalbimdesiniz Selametle.
Oyuna Bende Bakamıyorum Bu Aralar İdmanda Geçiyo tüm Günüm , Sınavlarda Başladı Bu Gece Bİrazdan Yola Çıkarak Başlıyorum Sınavlara Gitmeye...
2 Gün Kadarıyla İzmirdeyim...Ayın 30 Unda Da Hataya Uçuyorum...
Tüm Lonca arkadaşlarım Dostlarım Abilerim Kardeşlerim Hepiniz Allaha Emanetsiniz...
Malum Yola Çıkıyoruz Hepiniz Hakkınızı Helal Edin Ve Duvalarınızı Eksik Etmeyin...
( Hesabımın Şifresi Yan Komşum Kardeşim Dedim İnsanda Var Arada Bakması İçin Sölicem Belki İhtiyacınız Olur , Kendiside Eski İkv Lidir Zaten Hesabın Hakkını Verir...Slm Verip Alamayan Arkadaşlar Olursa Bu Arada K.bakmasınlar )
Hepinize Tek Tek 10-15 Gunluk Elvada , Kalbimdesiniz Selametle.