Yeter Biz insanız İnsan?
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yeter Biz insanız İnsan?
lafımı söylüormki görüorm bu nedir arkadaşlar oyunda yokken susturuldum bilgilendirme yok = lodoslarla eminönü kapısı onların miğrat sığınak heryerde öncelikliler madenler hepsi onlara yakın? adam değiller üstüne katlandı açılmıyan susturmam ve bilgilendirilmiyorum 3 gündür Susukum şmdi, bir çok bilmiş desteğe mesaj at dicek =desteğe mesaj attım kesinlikle cevap yok biz insanız günahımız ne bu oyuna ? 2 tane hesabım war kontörlerim hep - olduğu için 40 tllik kontör yüklüorm ayda ama bu oyunun bize karşılına bak haksız yere susturuluos lagda kasamıos yeter kardeşim bilgilendirme yapılacak!

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Re: Yeter Biz insanız İnsan?
Soru ve sorunlarınız için ikvdestek formunu kullanabilirsiniz.
Yönetici girse bile aynen bunu diyecekti sorumsuz yönetim işte adama desteğe mesaj atiyoz gelmiyo diyoz desteğe mesaj atın diyo KİM TAKAR YALOVA VALİSİNİ
Yönetici girse bile aynen bunu diyecekti sorumsuz yönetim işte adama desteğe mesaj atiyoz gelmiyo diyoz desteğe mesaj atın diyo KİM TAKAR YALOVA VALİSİNİ
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

özürlümüsün? okumadan knşma bn yptm diorm anlamıomusun ?

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Neden susturulduğunu şimdi anladım oyundaki halini düşünemiyom iyi olmuşBuRSaSpoRLu yazdı:özürlümüsün? okumadan knşma bn yptm diorm anlamıomusun ?
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

hala ne dior zeka yokl heralde olum ikv destek kapalı olmuyor diyorum sen anlamıyormusun kıtmısın?KaraXHayalet yazdı:Neden susturulduğunu şimdi anladım oyundaki halini düşünemiyom iyi olmuşBuRSaSpoRLu yazdı:özürlümüsün? okumadan knşma bn yptm diorm anlamıomusun ?![]()

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN