Eprexx
Re: Eprexx
eme girmeyeceğini ögrenince ne kadar sevindim bilemezsin ayrıca bn hırsızsın demedim hırsızmıssın yeni çgrendim dedim ayrıca kadimden filan yücelenleri dizip artsitlik yapmıoz merak etme :roll: hırsızı filan herşeyi geç oyunda önün gelene küfredenin tekisin geçen gün bnm sayemde yedigin cezadan kurtulmussun sanırım :lol:
ExoRcİsTxZT
ExoRcİsTIIxZT

ExoRcİsTIIxZT

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
cesur96 yazdı:eme girmeyeceğini ögrenince ne kadar sevindim bilemezsin ayrıca bn hırsızsın demedim hırsızmıssın yeni çgrendim dedim ayrıca kadimden filan yücelenleri dizip artsitlik yapmıoz merak etme :roll: hırsızı filan herşeyi geç oyunda önün gelene küfredenin tekisin geçen gün bnm sayemde yedigin cezadan kurtulmussun sanırım :lol:
Kadim Görevimi Yapmadım Tosunum Bu 1.
İkinciside Ben İtemlerimi Kendi Paramla Dizerim...
Evet Gerektiği Zaman Küfür Ediyorum Ancak Gerektiği Zaman Haddimi Aşmadan Küfür Ediyorum Amiral Gerizekalısının Allaha Küfür Ediyor Demesine Bakma Hırsızda Diyorsunuz Aliihsanın Msn'sini Ekledim Basdı Trojeni Sen Yazar Yazmaz Cevap Yazardımda Format Attım Pc'ime... Haaa Ayrıca Kadim Görevi Full Yücelen Set Vermiyor Korkaksütüm benim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
Tmm koç bilioz full set wermedigini
ama anlamaan için görevlerin adlarını tek tek yazmam gerektigini unutmusum xD
Neyse sen takıl buralarda snnle hiç ugrasamıcam herkesi bilen biliodur milleti geç bn biliom o yeter :roll:
Neyse sen takıl buralarda snnle hiç ugrasamıcam herkesi bilen biliodur milleti geç bn biliom o yeter :roll:
ExoRcİsTxZT
ExoRcİsTIIxZT

ExoRcİsTIIxZT

- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Eprexx otur oturduğun yerde adam ol lan yiyosa gel güngörene gelsene lanbre gel gel labn gel gle aldnfc ns lan
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
cesur96 yazdı:Tmm koç bilioz full set wermediginiama anlamaan için görevlerin adlarını tek tek yazmam gerektigini unutmusum xD
Koç Soksun Sana....

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Murat Veledi Sen Tayfanı Topla Geleyim 10 Tane 13 Yasında Velet Napıcaksınız Bakıcam...Castersimurganka yazdı:Eprexx otur oturduğun yerde adam ol lan yiyosa gel güngörene gelsene lanbre gel gel labn gel gle aldnfc ns lan

Eprexx