Sevgili Arkadaşlarım Öncelıkle Mıgratta Tek Amacımız Junon Kesmekdi Ve Yanımızda İksir Falan Olsun Her Türlü Hazırlığımızı Yapmıştık Ve Yılan Çukurları Boşalmadan Kesilmez Dediler Boşalttık Centruon Kesilmeden Olmaz Dediler Kestık Centrıonu Tılsım Vardı Tılsımları Kırdık Mıgratta Yaratık Kalmadı Ancak Gerıde Doğanlar Vardı Sadece Yaklaşık 5 saat Migratta Durduk Kesmeyı Denedık Canı 95 Oluyor Tekrar 100 Lenıyor Acaba Dedık Cehennem Tazılarından mı Onlarıda Keselim Dedik Gittik Kestık Tam Geri Dönücez Kesicez Ki Mıgratın Süresi Bitti Herkez Dışarda Ve 5 Saatlik Emeğin Sonu Bi Hiç Oldu Her Yerden Araştırdım Kesim Taktıklerını Ama İşlemedi ...
Arkdaşlar Centruon Kesemeyenler İçin Taktıklerı Yazayım Faydam Olsun Bilen Varsa Junonu Yazabilirmi ??
CENTRUONDAN FOTORAFLAR ...
Ve Gördüğünüz Gibi Kesıyoruz Ve Junona Daldıgımız An Canı Sonrası 100 oluyor Arkadaşlar Kesemedık Gitti Varsa Bilen Paylaşsın 5 Saatlik Emek Boşa Gitti ....
Mıgratta Hayvan Kalmadı Daldık Gene Kesemedık En Son Süre Bitti Dışarı Attı Olan 5 Saatımıze Oldu Emeğe Saygı ... !
sızı anlıyorum ama yuh yanı 5 saat mıllet sızımı beklıycek her gıren 5 saat beklesın ıcerde ozaman dısardakılerde sızı beklesın olmaz oyle sey tamam kolay degıl ama 5 saat çok fazla.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
xrtoo yazdı:sızı anlıyorum ama yuh yanı 5 saat mıllet sızımı beklıycek her gıren 5 saat beklesın ıcerde ozaman dısardakılerde sızı beklesın olmaz oyle sey tamam kolay degıl ama 5 saat çok fazla.
la sanki migrat 1 tane mi biri girince öbürleri beklio mu sanki bir sürü migrat var migrat 1 migrat 2 die
ermanxguzu yazdı:ßurhan veledi sen git sütünü iç senin neyine junon haha millete 24 yaşındayım diosn halbuki 15 yaşındasın ezüüü
Warning^'den selam olsun . .
Al işte Bi densiz Daha . Çakma Forum isimleriyle gelip milleti rahatsız etmeye hakkın yok SeniN . Ayrıca bu şekilde Burhan abi den korktuğunu da belli ediyorsun Akıllı insan . . :!:
Kesilmeyen veya kesilemeyen yaratık yoktur. Taktiğini bilmediğiniz yaratık vardır. Kesen kesiyor. Eminönü, Kuklacı, Teşkilat sunucularında kesildi diye biliyorum. Kısmetse biz de keseceğiz. İşin taktiğini öğrenince aslında o kadar zor değilmiş diyeceksiniz.
xrtoo yazdı:sızı anlıyorum ama yuh yanı 5 saat mıllet sızımı beklıycek her gıren 5 saat beklesın ıcerde ozaman dısardakılerde sızı beklesın olmaz oyle sey tamam kolay degıl ama 5 saat çok fazla.
Kardeşim Oyunun En Yogun Oldugu Sırada Mıgrata Girdik Ve Mıgrat 1 de İdik Sıra Bekleyen Yokdu Yani Tek Migrattaki Bizdik
kfat4 yazdı:Kesilmeyen veya kesilemeyen yaratık yoktur. Taktiğini bilmediğiniz yaratık vardır. Kesen kesiyor. Eminönü, Kuklacı, Teşkilat sunucularında kesildi diye biliyorum. Kısmetse biz de keseceğiz. İşin taktiğini öğrenince aslında o kadar zor değilmiş diyeceksiniz.
Her Taktiği Denedık Migratta Yaratık Kalmadı Iksırlerımız Tamdı Tank Arkadaşın Elektrık Direnci 1000 di Olmadı Gene Taş Çatlasın 92 93 Oluyor Sonra Tekrar 100 Kum Yılanını Doğdugu An kesıyorduk O en Buyuk Ayrıntılardan Bırısı Junonun Yanında Kenan Bi Hiç .