Cerrah yazdı:İlk Olmadı Mı Bi Tadı Kalmıyor
PaşaxcorleonePaşaxebuzPaşaxşifa
Demi kanka yaa :lol:
Cerrah yazdı:İlk Olmadı Mı Bi Tadı Kalmıyor
PaşaxcorleonePaşaxebuzPaşaxşifa
Britishtobacco92 yazdı:Krdeşm her junonu kesen foruma konu açarsa hoş olmaz tebrkler ama daha ilk günlerde birçok kesm oldu her junon kesilşnde konu açlması doğru değil![]()
![]()
emreli yazdı:Britishtobacco92 yazdı:Krdeşm her junonu kesen foruma konu açarsa hoş olmaz tebrkler ama daha ilk günlerde birçok kesm oldu her junon kesilşnde konu açlması doğru değil![]()
![]()
k.b merak ettim junon u kaç grup kesti de her kez junonu kestik diye konu açacak:D ve bir çok kesim oldu dedin nereye bir çok kesim oluyor paşalar 2 defa kesti biz 4 defa kestik lodoslardan bi grup ta 2 defa kesti. bir çok kesim dediğin nerede?? yanlışşam düzeltin. hayır madem böyle kolay bişey bu niye herkez kesemio?
Cerrah yazdı:emreli yazdı:Britishtobacco92 yazdı:Krdeşm her junonu kesen foruma konu açarsa hoş olmaz tebrkler ama daha ilk günlerde birçok kesm oldu her junon kesilşnde konu açlması doğru değil![]()
![]()
k.b merak ettim junon u kaç grup kesti de her kez junonu kestik diye konu açacak:D ve bir çok kesim oldu dedin nereye bir çok kesim oluyor paşalar 2 defa kesti biz 4 defa kestik lodoslardan bi grup ta 2 defa kesti. bir çok kesim dediğin nerede?? yanlışşam düzeltin. hayır madem böyle kolay bişey bu niye herkez kesemio?
Paşaların 2 Defa Kestiğini Sen Nerden Biliyorsun Bunu Unutma Siz Kesmeden Biz KEsmiştik Bile Rahat Ol Sen Artı Biz Her Junon KEsişimizi Foruma Atarsak Konu Sayfası Oldukça ARtarBilip Bilmeden Bi Daha Yorum Yapma Güzel Kardeş
bwingrove yazdı:Cerrah yazdı:emreli yazdı:Britishtobacco92 yazdı:Krdeşm her junonu kesen foruma konu açarsa hoş olmaz tebrkler ama daha ilk günlerde birçok kesm oldu her junon kesilşnde konu açlması doğru değil![]()
![]()
Paşaların 2 Defa Kestiğini Sen Nerden Biliyorsun Bunu Unutma Siz Kesmeden Biz KEsmiştik Bile Rahat Ol Sen Artı Biz Her Junon KEsişimizi Foruma Atarsak Konu Sayfası Oldukça ARtarBilip Bilmeden Bi Daha Yorum Yapma Güzel Kardeş
BENCE SEN HİÇ KONUŞMA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NE HİKMETSE KİM KESTİYSE TAKTİĞİNİ SİZDEN ALIYOR![]()
![]()
SENİN LİDERİN BANA TELEFONDA HELAL OLSUN DİYOR SEN ÇIKIP EYÜPTEN ALMIŞ TAKTİĞİ DİYON BU NASI Bİ ÇELİŞKİ :?: :?: :?:![]()
![]()
arkadaş tek başına keser çıkın aradanCastersimurganka yazdı:onu kesmekte ne var ki 6 kişi zor kesiyonuz ezolar