Ulusx GünceL Kadro
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Ulusx GünceL Kadro
Ulusxzarif (Acemi Asker) bu adam hem küfür baz hemde kendini bişi zanneden bi varlık üst yöneticilerinizden biri iletişime gecerse acıklamamı onlarada yapıcam belgelerle ..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Selamlar az önce Web Site nize başvuruda bulundum...
Ama Önümüzdeki 1 ay alım yok demişsiniz nolcak
Alım yerine yanıtLa yaptm yazdım bilgileri oraya
Ama Önümüzdeki 1 ay alım yok demişsiniz nolcak
Alım yerine yanıtLa yaptm yazdım bilgileri oraya

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
Senin açıklamana bir savunmamız var merak etme.mahmutxsolmaz yazdı:Ulusxzarif (Acemi Asker) bu adam hem küfür baz hemde kendini bişi zanneden bi varlık üst yöneticilerinizden biri iletişime gecerse acıklamamı onlarada yapıcam belgelerle ..

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Konunuzu kirletmek istemem ama bu ufak ayrıntıyı belirtmek istedim Ulusxzarif aslında Yakamoz loncasından hırsızlık ve küfür etme girişimleri yüzünden atılan Yakamozxcanavar - Jacob 'tur bilgilerinize arz ederim.
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
Bep kim olduğunu bilmiyorum sen beni Bela'ya sor tanır.Tamam mı dostum?Sedat dediğiniz arkadaş çarı bana verdi.Arada kendiside giriyor.Zaten belaya sorun anlatsın ayrıntısıyla.Bela'yıda getireceğim foruma göreceksiniz benmiyim değilmiyim.sedat dediğin nerde ben nerde.Ayrıca o sedat dediğin arkadaş sadece küfretmiş hırsızlık ettiğine dair kanıtınız yok.Ve ayrıcaBu mahmutxsolmaz sayesinde.Olay çıkmış aralarında.Neyse bana kalmamış bir adi köpeğin doğurduğu çocukla uğraşamam.Milleti karalamaya çalışıyor her fırsaatta.Her pislliği bi koklayayım tadına bakayım istiyor.Neyse Kolay gelsin.Yakamozxbep yazdı:Konunuzu kirletmek istemem ama bu ufak ayrıntıyı belirtmek istedim Ulusxzarif aslında Yakamoz loncasından hırsızlık ve küfür etme girişimleri yüzünden atılan Yakamozxcanavar - Jacob 'tur bilgilerinize arz ederim.

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
ağzımı bozdurma benm bu güne kadar bir tek hırsızlık yapmısmıyım ören bakam allah için getir ispatla bna charların hepsinini silicem fotolarınıda forma koycam hodri meydan adamsan ispatla ..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!