Arzlar-Lodoslar

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LaStSiN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Arzlar-Lodoslar

Mesaj gönderen LaStSiN »

Merhaba

Öncelikle bu konuyu açmamın sebebi,oyun içinde olduğumuzu unutmamak ve oyunda ki durumlara aşırı tepki verenlere ufak bir uyarı içindir... :idea:

Biliyorsunuz oyunda iki klan mevcut Lodoslar ve Arzlar... :!:

Bu oyunda yenmekte var yenilmekte,her zaman oyun içinde saldırıya açık bölgelerde kesilme ihtimaliniz vardır,bu sebeple saldırı yapabilir ya da saldırıya uğrayabilirsiniz.Hangi Lodos arkadaşımı tek görsem işim var diyor ya da tek kelime ile ''DALMA'' (Bu kelimeyi söyleyen kim olursa saldırmayacağım varsa saldırıyorum :evil: )diyerek uyarıyor.Yalnız iki Lodos arkadaş beni gördüğünde kesinlikle iş durumu ortadan kalkıyor ve direk saldırıya geçiriyorlar,bu Arzlar içinde geçerli...Bunu her iki klanda belki yapıyor yalnız oyun içinde saldırıya uğrayarak ölenler bunun oyun olduğunu asla unutmasın ve Lütfen saldırıya uğradıklarında bölge kanalını boş yere kirletip özel ya da söyle den aşağılayıcı sözler sarfetmesin... :x Şu zamana kadar kimseye ne bir küfürüm ne de ağır bir sözüm oldu kesildiğimde gülüp geçtim yeri geldi tebrik etmesini de bildim teşekkürler demesini de...Bu bir oyun arkadaşlar eğlenmenize bakın ve Lütfen birbirinizi 1 karizma için kırmayın...

İyi oyunlar

Önemli Not: Eğer oyun içinde saldırıya uğramak sizi çok sinirlendiriyorsa Klansız olmak gibi bir seçenekte var ;)

Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Arzlar-Lodoslar

Mesaj gönderen Chekdar »

haklısın kardeş ama buna çok kişi uymuo gerçekten ben buna çok mağruz kaldım.

Sölerimde dalma diye tabi işim olduğunda bunu sölerim fakat yinededalıolar bunu sadece arzlar için sölemiyorum. Bizim kendi klanımızdada var bunlar ...

Arkadaşlar bide özellikle şunu söleyeyim 30 lvl altı adam gördüğünzde dalmayın çünkü zaten tek çakarsın adamı ama yinede dalmyın genelde görevleri oluyo...
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Kullanıcı avatarı
BaTuZeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Şimdi kardeş bu gün ben sivri adada kasılıyordum bi adam geldi dediki kasılmana bak dalmiyacam bende dedimki tmm saol sonra bi baktım yanıma geldi beni öldürdü şimdi buna küfür etme de ne yap
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
    Y a K a M o Z
    [/color]
    Kullanıcı avatarı
    SonerSecil
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı
    Klan: Lodos

Mesaj gönderen SonerSecil »

Lastsin sana diyecek lazım yok boş konu.Sen ne dersen de geliyorum geçebilir miyim diyorum hiç cevap vermeden sadlırıyorsun.Bumu söylediğin şeyler.Yok dalma saldırma.Sana öyle geliyor.Jacob.Ulusxzarif.Ulusxantioksidan
    Resim

KUKLACI
    Jacob-Savaşçı-49 LvL
    Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
    Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
    Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
    Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
    Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
    Kullanıcı avatarı
    LaStSiN
    Cin Avcısı
    Cin Avcısı

Mesaj gönderen LaStSiN »

SonerSecil yazdı:Lastsin sana diyecek lazım yok boş konu.Sen ne dersen de geliyorum geçebilir miyim diyorum hiç cevap vermeden sadlırıyorsun.Bumu söylediğin şeyler.Yok dalma saldırma.Sana öyle geliyor.Jacob.Ulusxzarif.Ulusxantioksidan
    Anlatmak istediğimi iyi okursanız üst kısımda yapmış olduğunuz geçebilir miyim? Lafına karşılık saldırıya uğramanın herhangi bir sorun teşkil etmediğini anlarsınız!!!O anda sizi öldürmem oyunun bir kuralı...Oyunda dalma saldırma gibi kelimeleri herkes kullanıyor oyunda saldırılmasını istemiyorsanız Klandan çıkıcaksınız...Lütfen konuyu iyi okuyun ve ona göre yorum yapın!Tartışmak için bu konu açılmadı...

Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
    Kullanıcı avatarı
    SonerSecil
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı
    Klan: Lodos

Mesaj gönderen SonerSecil »

LaStSiN yazdı:
    SonerSecil yazdı:Lastsin sana diyecek lazım yok boş konu.Sen ne dersen de geliyorum geçebilir miyim diyorum hiç cevap vermeden sadlırıyorsun.Bumu söylediğin şeyler.Yok dalma saldırma.Sana öyle geliyor.Jacob.Ulusxzarif.Ulusxantioksidan
    Anlatmak istediğimi iyi okursanız üst kısımda yapmış olduğunuz geçebilir miyim? Lafına karşılık saldırıya uğramanın herhangi bir sorun teşkil etmediğini anlarsınız!!!O anda sizi öldürmem oyunun bir kuralı...Oyunda dalma saldırma gibi kelimeleri herkes kullanıyor oyunda saldırılmasını istemiyorsanız Klandan çıkıcaksınız...Lütfen konuyu iyi okuyun ve ona göre yorum yapın!Tartışmak için bu konu açılmadı...
    Klana sadece savaşmak için girilmez.Bunu böyle bil.Bİr ikincisi benden sana ne kp geliyor ne başka birşey durduk yere kessen ne kesmesen ne?
    Resim

KUKLACI
    Jacob-Savaşçı-49 LvL
    Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
    Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
    Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
    Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
    Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
    atabey
    Zincir Bozan
    Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Haklısın dostum

Aynı seyler benim icinde gecerlidir, Lodosların bilgisine.
    [ki zaten konu acmıstım]

“Genel Sohbet” sayfasına dön