Zalimfelek.hırsızı buldum sanırım...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Zalimfelek.hırsızı buldum sanırım...

Mesaj gönderen malama35 »

Ejderingazabı adlı kişiden gözlük satın aldım.Ama çalınmış olduğundan hbrim dahi yoktu.Alışveriş yaptım ve hemen bi arkadaş beni uyardı.Onunla alışveriş yapma o çar çalındı dedi.bende teşekür ettim.2 dk sonra Ejderingazabı bana ergenekonhekimi tanıyomusun dedi.bende evet deim.bana nerden tanıyosun dedi.bende kasıtlı olarak arkadaşım dedim.ç,nkü ayar oldum bi anda öyle bi soru sormasına.ardından bana ergenekonhekimden pm geldi.benden şifremi istedi.ben neden istiyosun dedim.o da sen yokken ben girerim çarına dedi.

Olay bu arkadaşlar.Ben bunu paylaşmak istedim...Buyrun bunlarda fotolar;

Resim
Resim
Resim
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Kullanıcı avatarı
schuldig
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Re: Zalimfelek.hırsızı buldum sanırım...

Mesaj gönderen schuldig »

Asıl hırsız bu Ferhat denilen zirzop kardeşim.. Herkesi bi güzel yağlamış.. Bu oyunda Bilgisayar bölümü okudugunu sanıp Char patlatmaya calısan 2 kişi var işte onlarda beceremyor.. mesela System cakma charlar acıp şifre isteyerek calmaya calısır.. ma bu ferhatndan ondan farkı yok.. Kendiside bilmiyor zaten..bu olayı kimin nasaıl ortaya cıkardıgını. ;)
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ixbycanxl »

schuldig yazdı:Asıl hırsız bu Ferhat denilen zirzop kardeşim.. Herkesi bi güzel yağlamış.. Bu oyunda Bilgisayar bölümü okudugunu sanıp Char patlatmaya calısan 2 kişi var işte onlarda beceremyor.. mesela System cakma charlar acıp şifre isteyerek calmaya calısır.. ma bu ferhatndan ondan farkı yok.. Kendiside bilmiyor zaten..bu olayı kimin nasaıl ortaya cıkardıgını. ;)

lAN GERİZEKALI ne saçmalıyorsun sen Kimligini açıkla hele yaran nerde onu bulalım Çakal ya

Campell sagolasın kardeş sobe den alacaz inş charı gerek kalmıyacak
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~

Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Kullanıcı avatarı
schuldig
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ben Şimdi şehir dısındayım yakındır gelmem.. Gelincede ben Yazarım.. Sonra hem Lan Lun yapma Abilerine ayıp Oluyor bak :lol:
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

schuldig yazdı:Ben Şimdi şehir dısındayım yakındır gelmem.. Gelincede ben Yazarım.. Sonra hem Lan Lun yapma Abilerine ayıp Oluyor bak :lol:

uLAN GERİZEKALI kimligini söyle bakalım Lafı bana atıyorsun Kmin neyine karışmışım varmı elinde kanıtın çakal ya yazıp duruyosun nickini söylede kmsin örenelim

Kullanıcı avatarı
schuldig
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ben Guilty Abisi..Kanıt Kanıt ha? Bu senin yedigin haltları söyleyen kişinin hatrına susyorum..onlar senin ne haltlar yedigini biliyor rahat ol.. ikna edersem zaten ilk sana yazarım yada inerim bölgeye. hadi uza
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Guilty Sana Şahxhan ın hatrı için bişey demiyorum demem de Bunu sende biliyorsun Benim eski karakterim Zalımkader benle o kadar alışverişin oldu Ne yanlışımı gördün BU iftirayı atıyorsun bana ? İspatin varsa söyle bakalım oNUN BUNUn lafıyla bana gelme

Kullanıcı avatarı
schuldig
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Han seni biblemez bikere oraya hiç girme.. enin böyle şeyler yaptıgını bilsem zaten o alışverişide yapmazdım..Bak Gelen bilgi faso fiso adamdan deil yukardan geldi bilgi sende cok kurcalama gel bana itiraf et Özel msj dan susayım..
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sana tek kelime söylüm Benim hırsız oldugumu kanıtla Zalimelek olan charımı silmezsem benden kötüsü yoktur Beni bilen bilir gerisine gerek yok o bilgi yukarı yerden dedigin adamda kaşıntısı var anlaşılan

Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

nEYSE Ben çıkıyom senle ugraşamam Tanıyan arkdaşlarım yeter bana gersine gerek yok Kmseye 1 kuruş zararım varsa o zaraını alıveriş açar alır

“Genel Sohbet” sayfasına dön