suzanin oraya koyacan top sahasini anladin senKaraXHayalet yazdı:hehehee düşünsene mısır çarşısında top oynuyolar top sahafın kafasına geliyo keser topu vallaha :lol: :lol:recepivedikx yazdı: :lol: bende mısır diyince mısır çarsisinda fotosu var sandim :lol: meğerse mısır ülkesindeymişş![]()
I Can Football Mısır'da !
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: I Can Football Mısır'da !
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Anlamadım açar mısın?recepivedikx yazdı:suzanin oraya koyacan top sahasini anladin senKaraXHayalet yazdı:hehehee düşünsene mısır çarşısında top oynuyolar top sahafın kafasına geliyo keser topu vallaha :lol: :lol:recepivedikx yazdı: :lol: bende mısır diyince mısır çarsisinda fotosu var sandim :lol: meğerse mısır ülkesindeymişş![]()
![]()
Şaka
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
aman aman aman 100 megabaytlık mükemmel ötesi futbol oyununu (!) dünyanın en iyi ülkelerinden birine pazarlamışlar gerçekten ne kadar büyük bir başarı.türk telekom mısırın sobee de türk telekomun kısacası artık sobee yi türk şirketi olarak görmüyorum mısır için çalışın nasıl olsa burda türktelekoma (artık ne kadar türkse) para kazandıracak kişi çok oda mısıra oyun yapsın hey yavrum bizde bunu başarı sanalım

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
aynenrecepivedikx yazdı: :lol: bende mısır diyince mısır çarsisinda fotosu var sandim :lol: meğerse mısır ülkesindeymişş![]()
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN