mecxjeff in yaptıkları ....
Re: mecxjeff in yaptıkları ....
Hemen adını karalattır bi doqru düzqün duramıyon dimi amq salaqı yapma diyom söyle 
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
- Jeff
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
arkdaşlar bu gün önemli bir işim çıktı dedem rahatsızlanmış alt komşum oğuz bizdeydi carı ona bırakmıştım Burak bu ben değilim ben böyle iş yapmam tanıyorsun benı evet mavi topaz cek diye vermıştım kendısı hırs yapmıs olması gerek cekemedi diye yazmış az once evlerine gittim ifadesini aldım 2 kişi daha gelip önünden mavi topaz cekmış Benı tanıyan tanır bu ben değilim ne kadar mavi topaza düşkün olsamda kimseye iftira atmam
SancaK
- Jeff
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ztn orda 2 milyon diyo ben milyon demem "M" derim hep herkesin dediği gibi
SancaK
Ne veRiyosun oqLm miLLete CaRı Kapa qit PC i CeKeRSın SOnra Para Lazımsada Benden isteseydin o Kadar aciLse xS
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
- Jeff
- Şarapçı'nın Sırdaşı
usta öylede baya cekmıstım topaz cıkmadı kacırmayayım diye komsuya verdım artık bu da batırmıs carı soytarı xS bu arada eksik olma usta para lazım degil su an şükür durumum iyi
SancaK
- Jeff
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Şimdi bunun yaptıkları , dedem rahatsızlandı dedigim gibi ben oraya gitmiştim . Çarı alt komsum oguz a bırakmıstım . Bize geldigi için ben cagırmıstım. Sonra oguza dedım bır arkadas gelicek ona 2milyon paryı ver dedim.Bu ultraxkincalious ona tam aktarırlarken alışveriş açmış oguzda parayı koymuş.Ultraxkincalious kabul oguzda yanlıslıkla kafa dalgınlıgıyla oda kabul etmiş . Sonradan bana msn ' den fotolar attı arkadaşım ve bunun serefsizligini izleyin şimdi kimse bana ve loncama laf atamaz .

Ver paramı diyorum oda diyorki Takmıyorum bile lan .!

Sonradan diyorki bu car benim degil arkadaşın xD ( Yazıyor ) > Ultraxkincalious

Ver paramı diyorum . Ultraxkincalious da diyorki istediginide ' de diyor ve oyundan çıkıyor.

Sonra tekrar oyuna giriyor diyorki şimdi gerçek sahibiyim diyor. 2 . Fotoda diyorki bakabilirsiniz bu car benim degil ki arkadaşın diyor .Ne maloldugu ortaya cıkıyor.
Ben bu oyunda emegimle calıstım kazandım . Kimseye bir kötülügüm dokunmaz görün işte bu ultraxkincalious ' u 2milyonumu hala caldı ama inkar ediyor . Bunun gibi şerefsizleri daha hala oyunda barındırıyorlar . Yazık ...
Mecxloncama laf ettirmem . :!:

Ver paramı diyorum oda diyorki Takmıyorum bile lan .!

Sonradan diyorki bu car benim degil arkadaşın xD ( Yazıyor ) > Ultraxkincalious

Ver paramı diyorum . Ultraxkincalious da diyorki istediginide ' de diyor ve oyundan çıkıyor.

Sonra tekrar oyuna giriyor diyorki şimdi gerçek sahibiyim diyor. 2 . Fotoda diyorki bakabilirsiniz bu car benim degil ki arkadaşın diyor .Ne maloldugu ortaya cıkıyor.
Ben bu oyunda emegimle calıstım kazandım . Kimseye bir kötülügüm dokunmaz görün işte bu ultraxkincalious ' u 2milyonumu hala caldı ama inkar ediyor . Bunun gibi şerefsizleri daha hala oyunda barındırıyorlar . Yazık ...
Mecxloncama laf ettirmem . :!:
SancaK
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Mecxleren bi Mecxlmetal Mecxozbüyücü bide Mecxşifacımızı severim Gerisi Kp açı ve yalancı. :geek:
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Bu konuyu görünce şu resmi katmadan duramadım valla.
Allah'ınızı severseniz bir bakın

Şimdi bir dediğine bakın.Okuyamıyorsanız söyleyeyim.
efelerxreis bölgeye aynen şu şekilde yazmış:
Oceans bni mi soyabilceğini sanıon
(Plusum olmadıgı için cvp vermedim)
Alttakinde ise:
Büyüde qel D
Aynen bu şekil.Şimdi birde etrafa bakın Efelerxreis diye biri varmı.Burdan ona sesleniyorum.Lan salak görünmez oldunda haberimizmi yok.Aklı sıra milleti kandıracak i*ne.

Alttakinde ise:
Büyüde qel D
Aynen bu şekil.Şimdi birde etrafa bakın Efelerxreis diye biri varmı.Burdan ona sesleniyorum.Lan salak görünmez oldunda haberimizmi yok.Aklı sıra milleti kandıracak i*ne.
[b]Baba YORGUN ![/b]
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
reis gitti seninde sıran geliyo yavaş yavaşByAdanali yazdı:Bu konuyu görünce şu resmi katmadan duramadım valla.
Alttakinde ise:
Büyüde qel D
Topsecrett
Küş beyinli söyle bakalım Tayfun nereye gitmiş ?xakrepkrallx yazdı:reis gitti seninde sıran geliyo yavaş yavaşByAdanali yazdı:Bu konuyu görünce şu resmi katmadan duramadım valla.
Alttakinde ise:
Büyüde qel D
[b]Baba YORGUN ![/b]