Hasan iyi bak iletilerime Ben Her zaman Nazik Konuşurum yine ''Rica Ederim Mümkünse'' gibi kelimeleri kullandım
Yapım Gereği de Zaten Kimseden Görevime Yardım Edilmesini istemem zaten bir çok boss u ya kendim kestim ya da tanımadığım adamlar ben istemeden yardımcı oldular ha vardır 1-2 tane cevriyedir Karakürktür Bronzdur bunlara elbet herkes gibi yardım isterim
Ben Çabuk Sinirlenen bir insanım lakin ''Dostlarım'' tarafından yapılan şakaları pekala değerlendiririm çünkü aynı şakaları benden onlara yaparım fakat tek bir farkla :
4 gündür sadece şu 2 görev yüzünden sinirim en üst düzeyde : Deli ve Sultan ... 4 Gündür Girip çıkyıorum açık olan arkadaşlardan rica ediyorum fakat pek bir yardımcı olan çıkmadı bu zamana kadar
Hatırlatırım o gün deliyi zor bela 3 saatte 15 tanesini kesebildim 5 tanesi kaldı senden rica ettim 5 taneyi halledebilirsmini diye eminönünde Klan parası kasacağanı söyledin ...
Eyvallah kimseyi zorlamıyorum bana yardım edilsin diye ...
Fakat Sen Oyunda Yardımını Geri çevirip burada '' ha tamam yaparız veya Görev takımı komutanısın senin görevlerini biz yapıyoruz'' dersen işte o beni üzer
Sanıyorsam aramızda 4-5 yaş fark var bir süre sonra da yaşım itibariyle bazı şakaları kaldıramaz duruma geliyorum üstelik bu şakalar beni oyunda gerçekten etkilemişse ( ki bu görevler yüzünden 4 gündür gir çık yapıyorum aynı yerimde sayıyıorum )
Eğer kendini gerçekten benim yerime koyarsan çok rahat anlarsın benim için sorun değil görevi yapmışım yapmamışım ...
Eğer kubilay veya oğuzhan müsait olsalardı veriridim 1-2 tane charımı girerlerdi onlar ile yapardık görevimizi
Tekrar Söylüyorum Benim Kimseden görev isteğim yok ben onları çok önceleri Ahmet abi sağolsun Reis Sağolsun hatırladığım kadarıyla Duhan da Vardı o zaman onlardan çok çok bu yardımları aldım
<> Kurt Loncası <>
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: <> Kurt Loncası <>

- Kubilaymert
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Taşkını Ankarada çocukluğumdan beri tanıyorumkasaphasan06 yazdı:Hasan iyi bak iletilerime Ben Her zaman Nazik Konuşurum yine ''Rica Ederim Mümkünse'' gibi kelimeleri kullandım
Yapım Gereği de Zaten Kimseden Görevime Yardım Edilmesini istemem zaten bir çok boss u ya kendim kestim ya da tanımadığım adamlar ben istemeden yardımcı oldular ha vardır 1-2 tane cevriyedir Karakürktür Bronzdur bunlara elbet herkes gibi yardım isterim
Ben Çabuk Sinirlenen bir insanım lakin ''Dostlarım'' tarafından yapılan şakaları pekala değerlendiririm çünkü aynı şakaları benden onlara yaparım fakat tek bir farkla :
4 gündür sadece şu 2 görev yüzünden sinirim en üst düzeyde : Deli ve Sultan ... 4 Gündür Girip çıkyıorum açık olan arkadaşlardan rica ediyorum fakat pek bir yardımcı olan çıkmadı bu zamana kadar
Hatırlatırım o gün deliyi zor bela 3 saatte 15 tanesini kesebildim 5 tanesi kaldı senden rica ettim 5 taneyi halledebilirsmini diye eminönünde Klan parası kasacağanı söyledin ...
Fakat Sen Oyunda Yardımını Geri çevirip burada '' ha tamam yaparız veya Görev takımı komutanısın senin görevlerini biz yapıyoruz'' dersen işte o beni üzer
Sanıyorsam aramızda 4-5 yaş fark var bir süre sonra da yaşım itibariyle bazı şakaları kaldıramaz duruma geliyorum üstelik bu şakalar beni oyunda gerçekten etkilemişse ( ki bu görevler yüzünden 4 gündür gir çık yapıyorum aynı yerimde sayıyıorum )
Eğer kendini gerçekten benim yerime koyarsan çok rahat anlarsın benim için sorun değil görevi yapmışım yapmamışım ...
Eğer kubilay veya oğuzhan müsait olsalardı veriridim 1-2 tane charımı girerlerdi onlar ile yapardık görevimizi
Tekrar Söylüyorum Benim Kimseden görev isteğim yok ben onları çok önceleri Ahmet abi sağolsun Reis Sağolsun hatırladığım kadarıyla Duhan da Vardı o zaman onlardan çok çok bu yardımları aldım
Ne tesadüf ki aynı üniversite aynı fakülteye kadar beraber gittik ...
Benim ona yaptığm şakalar onun bana yaptığı şakalar her zaman sonucu düşünülerek yapılmış olan şakalardır
Çünkü ikimizde çabuk sinirlenen bir yapıya sahibiz
Bu yazdıklarının hepsi doğru kardeşm
Tabiki de biz bir loncayız burada şaka yapılmayacakmı yapılacak tabiki ama tekrar söylüyorum karşıdakinin ruh halini düşünerek yerinde ve zamanında yapılması kanaatimce doğru...
Sadakat Sevgiyle, Cesaret İtibarla, İhanet ? İntikamla !
Hayat çok çabuk değişiyor kardeşliğin anlamını bilmeden kardeşim demişiz çoğu zaman artık her şey apaçık ortada Verilen emekler boşunaymış meğer .. Yaşam Acımasızdır ..
Kubilay Mert Güngör
Hayat çok çabuk değişiyor kardeşliğin anlamını bilmeden kardeşim demişiz çoğu zaman artık her şey apaçık ortada Verilen emekler boşunaymış meğer .. Yaşam Acımasızdır ..
Kubilay Mert Güngör
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Ogün yardım istediğinde mecburen seni geri çevirmek zorunda kaldımkasaphasan06 yazdı:Hasan iyi bak iletilerime Ben Her zaman Nazik Konuşurum yine ''Rica Ederim Mümkünse'' gibi kelimeleri kullandım
Klandamısın bilmiyorum ama klandaysan görmüşsündür o gün bazı yakın arkadaşlarımı organize ettim klan kanalından eminönü sancağa gelmelerini istedim geldiler sağolsunlar hepsi beni bekliyordu sonrada o kadar adama siz gidin ben yokum diyemezdim.
Hemen ertesi günü hatılarsanda hani aktarım yapmıştık ben sana pantolon felan vermiştim bankanın orda savaşçımdan
sonra mısır çarsısına girip aktarımı yaptığımızda bende sana yardım etmeyi teklif etmiştim kasıyımmı felan diye çünkü boştum işim gücüm yoktu bu nedenle sana yardım etmek istedim görevin vardır diye düşünerek fakat sen istemedin o kadar item dizdim bi işe yarasın ben kendim yapıcam dedin.
sen benim sana ettiğim ve senin geri çevirdiğin bu yardım teklifimi bile bile neden o gün aramızda geçmiş olan senin yardım istediğin benim reddetmek zorunda kaldığım konuşmaları buraya taşıyosunki neden benim senden yardımımı esirgediğimi yardımımı geri çektiğimi söylüyosun ne demek yardımı geri çekmek
halbuki öyle bişey yok ben senden yardımımı felan esirgemedim sadece o gün öyle olması gerekiyordu öyle oldu hepimizin uygun olmadığı zamanlar oluyor sonuçta ertesi gün yardım ediyim dedim istemedin isteseydin nasılsa işim yoktu yapmayacakmıydım sanki
Şaka yapmayı isteyerek söylediğim laflada seni üzdüysem özür dilerim kusuruma bakma ama merakta etme artık şaka yapıp takılmıycam sana.
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Merak etme zaten yardımını filan istemiyorum o gün gerçekten sen bana teklif etmiştin ve ben kabul etmedim...Zaten 33 LwL dım engerektir faso fiso görevler var gücümün yettiği görevleri zaten kimseden yardım istemem
Fakat O konuşmaları taşıyorsun deme bana Ben yardım isteersem zaten kırk yılın başı anca 1 kere isterim ona da ya gelirsin ya gelmezsin kendi bileceğin iş
Sen sadece bu yazdığıma takılmışsın bilseydim hiç yazmazdım ne de yardım isterdim
Fakat O konuşmaları taşıyorsun deme bana Ben yardım isteersem zaten kırk yılın başı anca 1 kere isterim ona da ya gelirsin ya gelmezsin kendi bileceğin iş
Sen sadece bu yazdığıma takılmışsın bilseydim hiç yazmazdım ne de yardım isterdim

- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
arkadaslar sakın olun ya yapmayın boyle saka dır yapılır. ınsan gununde olmaz kızabılır. hasan kp aclarıyla ugrasıyorsun bılıyoruz bende hatalıyım taskın bızden yardım ıstedı organıze olamadık bu aksam gorevlerı yapmak ıcın savascı ve sıfacımla meteorda olacam dıger arkadaslarıda toplayacagız
İşi olmayan (aclarıda bırakacagız) meteor da olsun ,
forumu takıp eden yok ama yınede toplanalım
İşi olmayan (aclarıda bırakacagız) meteor da olsun ,
forumu takıp eden yok ama yınede toplanalım

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Neyse Son Derece Yorgunum ve Sinirliyim Herkese Teşekkür ediyorum akşam tekrar bir girer bakarım Olursa olur olmazsa olmaz ... ondan sonra da Sinirim yatışana kadar uzun bir süre giremeyebilirm oyuna şimdiden herkese kolay gelisn

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
KURT LONCASI YÖNETİM KONSEYİ
Kurtreiis - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun - Kurtlarxkürşad -
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye
KURT LONCASI YÖNETİM GÖREVLİLERİ
Lonca genel Başkanı = Kurtreiis
Lonca Genel Komutanı = Kurtlarxfatiha
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxkadriye
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard
GÖREV TAKIMI KOMUTANI
Kurtlarxmuntazam
SAVAŞ KOMUTANLARI
Kurtlarxbozkurtt
Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxjunior
Kurtlarxsarıyer
KURT LONCASI YELERİ
Kurtlarxsena - Kurtxmxs
Kurtlarxmelisa
Kurtlarxhezeyan - Kurtlarxgüneş
Kurtlarxredsonya
Kurtlaraxkapanı - Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxsofrası
Kurtlarxbuse - Kurtlarxbusecik
Kurtlarxsagopa
Kurtlarxölümsüz
Kurtlarxyekx
Kurtlarxscroker
Kurtlarxgülnaz - Kurtlarxgülzazz
Kurtlarxsamara - Kurtlarxsamaraa
Kurtlarxgökdeniz
Kurtlarxgöktürk
Kurtlarxkürşadd
Kurtlarxguick
Kurtlarxefexx
Kurtlarxgökbörü
Kurtlarxltexasll
Kurtlarxcrash
Kurtlarxrumeysa
Kurtlarxrapçi
Kurtlarxsınırsız
Kurtlarxsarı
Kurtlarxüçhilal
Kurtlarxavcıbaba
Kurtlarxsessiz
Kurtlarxavcı
Kurtlarxdr
Kurtlarxkomando
Kurtlarxmaçakızı
Kurtlarxgül
Kurtlarxgülüm
Kurtlarxfearx
Kurtlarxqueen
Kurtlarxaspe
Kurtlarxserdar
Kurtlarxleanbeck
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxejder
Kurtlarxkaplan
Kurtlarxsevdası
Kurtlarxedelikan
Kurtlarxylcbulut
Kurtlarxkovboy
Kurtlarxgöçmen
Kurtlarxrderya
Kurtlarxmajeste
Kurtlarxkutalmış
Kurtlarxkushluk
Kurtlarxmartial
Kurtlarxmert
Kurtlarxyücel
Kurtlarxyewsaaaa
Kurtlarxnarutoo
Kurtlarxemree
Kurtlarxkızıltuğ
Son Gencel Kadromuz budur uzun süre Online olmayna arkadaşların ihracını yaptım Kural ihlalim nedenyle
Bu Liste Dışında hiç bir üyemiz yoktur deneme aşamasında ki bazı baş vurular vardır onlarda dahil olmak üzere bu listede ismi yer almayan hiç kimseden loncamız sorumlu deildir ...
Kurtlarxemree ( Emre ) kardeşimiz Loncamıza katılmıştır .
Kurtlarxkızıltuğ ( Oğuz ) Kardeşimiz Loncamıza katılmıştır .
Kurtreiis - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun - Kurtlarxkürşad -
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye
KURT LONCASI YÖNETİM GÖREVLİLERİ
Lonca genel Başkanı = Kurtreiis
Lonca Genel Komutanı = Kurtlarxfatiha
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxkadriye
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard
GÖREV TAKIMI KOMUTANI
Kurtlarxmuntazam
SAVAŞ KOMUTANLARI
Kurtlarxbozkurtt
Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxjunior
Kurtlarxsarıyer
KURT LONCASI YELERİ
Kurtlarxsena - Kurtxmxs
Kurtlarxmelisa
Kurtlarxhezeyan - Kurtlarxgüneş
Kurtlarxredsonya
Kurtlaraxkapanı - Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxsofrası
Kurtlarxbuse - Kurtlarxbusecik
Kurtlarxsagopa
Kurtlarxölümsüz
Kurtlarxyekx
Kurtlarxscroker
Kurtlarxgülnaz - Kurtlarxgülzazz
Kurtlarxsamara - Kurtlarxsamaraa
Kurtlarxgökdeniz
Kurtlarxgöktürk
Kurtlarxkürşadd
Kurtlarxguick
Kurtlarxefexx
Kurtlarxgökbörü
Kurtlarxltexasll
Kurtlarxcrash
Kurtlarxrumeysa
Kurtlarxrapçi
Kurtlarxsınırsız
Kurtlarxsarı
Kurtlarxüçhilal
Kurtlarxavcıbaba
Kurtlarxsessiz
Kurtlarxavcı
Kurtlarxdr
Kurtlarxkomando
Kurtlarxmaçakızı
Kurtlarxgül
Kurtlarxgülüm
Kurtlarxfearx
Kurtlarxqueen
Kurtlarxaspe
Kurtlarxserdar
Kurtlarxleanbeck
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxejder
Kurtlarxkaplan
Kurtlarxsevdası
Kurtlarxedelikan
Kurtlarxylcbulut
Kurtlarxkovboy
Kurtlarxgöçmen
Kurtlarxrderya
Kurtlarxmajeste
Kurtlarxkutalmış
Kurtlarxkushluk
Kurtlarxmartial
Kurtlarxmert
Kurtlarxyücel
Kurtlarxyewsaaaa
Kurtlarxnarutoo
Kurtlarxemree
Kurtlarxkızıltuğ
Son Gencel Kadromuz budur uzun süre Online olmayna arkadaşların ihracını yaptım Kural ihlalim nedenyle
Bu Liste Dışında hiç bir üyemiz yoktur deneme aşamasında ki bazı baş vurular vardır onlarda dahil olmak üzere bu listede ismi yer almayan hiç kimseden loncamız sorumlu deildir ...
Kurtlarxemree ( Emre ) kardeşimiz Loncamıza katılmıştır .
Kurtlarxkızıltuğ ( Oğuz ) Kardeşimiz Loncamıza katılmıştır .
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum
inşAllah birlikteliğimiz daimi olur