Yahu kafanmı almıyor adam oyuna yeni başlamış.firewall yazdı:adam ben 40 oldum demioki zaten ama 1 haftada 23 lwl müthiş bişe deil ben ilk şifacımı açtığımda ilk gün 28 olmuştum
İKSİR ÜRETİMİ (İÇERİ)
- Firelife
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKSİR ÜRETİMİ (İÇERİ)
-
Jarquelist
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Reymond yazdı:bak şimdi her seviye atladığında 2 üretim puanı verir bu puan ne demektir şimdi onuda anlatıyım bu puan senin meslek sınıfını belirler toplam 6 meslek vardır ve bunlar silahtar,zırhcı ,kimyacı,lokman,mandeci,sarraf, bu 6 meslekden sana 2 tanesini seçmeni öneririm çünkü bütün puanları 2 mesleğe vericeksin sadece iksir üretmek istiyorsan kimyacıya vereceksin ama sadece kimyacıya puan vermekle bitmiyor onun dışında Recetelerde lazım receteleri herhangi bir kişiden satın alabilir ya da yaratıklardan düşürebilirsin(sans eseri düşer)bunları yaptıkdan sonra her iksirn seviyesi vardır mesela sen kimyacıyı 45 yapınca puanını bütün iksirleri üretirsin mesela sen 1 lwlsin 35 lwl iksiri icemezsin ama kiyamcı puanı 35 ise üretirsin iksiri üretmek için malzemeler gereklidir örneğin Ejderha kudretlendiren iksir recetesi bunu üretmek için mesela 10 topaz 10 ökse otu 1 saf demir gerekir bunları topladıkdan sonra üretebilirsin
Anlamadım 1 levelde 35 puanı nereden buluyor ?
Reymond yazdı:Ne kadar salaklar var adam oyuna yeni başlamş ne laf atıyorsun sen ilk başladığında ikvnin i'sini bilmiyorlarken sanki bir günde 40 lwl car kasmış gibi konuşuyorsun
Hadi bakalım.