Arkadaşlar ben kendi halimde oyunumu oynayan foruma üyeliği bile olmayan biriydim taki bu zmna kadar , sadece Mecxjeff adlı şahısın önünden maden çekmem sebebiyle bölgeye Ultraxkincalious hırsızdır yazdı ve böyle yazması beni çileden çıkardı çünkü benm plusum da yok bölgeden cvp veremedim . O anki sinirimle bi kaç resim çekmeyi başardım yoksa bırakın foruma resim koymayı üye bile olmazdım aslında daha net delillerim vardı ama o an aklıma gelmedi mesela çanta penceresi açık olsaydı içinde bırakın 2 m i 5 para bile yok zaten çok nadir girdiğim bi çar ama böyle bi durumla karşılaşmanın ne kadar kötü olduğunu eminim içinizde bilenlerde vardır ...
mec'lerden tanıdığım Sedat ( sonkezxb ) hariç oyunu oyun gibi oynamalarını beklemek yanlış. Zaten efendi olsalardı arap denen insan müsvettesi gibi mısırdan çıkıp rahat rahat dolaşabilirlerdi. Yanlız diğer bi husus mec loncasının günlük mutlaka bi susturma almışlığı vardır bu istatistiği hiç şaşmazlar Buda onların ne derece insan olduğunu belli eder.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
ultrakincalious yazdı: Arkadaşlar ben kendi halimde oyunumu oynayan foruma üyeliği bile olmayan biriydim taki bu zmna kadar , sadece Mecxjeff adlı şahısın önünden maden çekmem sebebiyle bölgeye Ultraxkincalious hırsızdır yazdı ve böyle yazması beni çileden çıkardı çünkü benm plusum da yok bölgeden cvp veremedim . O anki sinirimle bi kaç resim çekmeyi başardım yoksa bırakın foruma resim koymayı üye bile olmazdım aslında daha net delillerim vardı ama o an aklıma gelmedi mesela çanta penceresi açık olsaydı içinde bırakın 2 m i 5 para bile yok zaten çok nadir girdiğim bi çar ama böyle bi durumla karşılaşmanın ne kadar kötü olduğunu eminim içinizde bilenlerde vardır ...
Zaten Ultra Loncası Adına Çok çar açıldı. Hepsi hırsızlık yapmak ıcın Loncayı lekelemek ıcın ve emellerıne ulastılar Ultra Loncası Arzların en buyuk dusmanı oldu bunu yapmak ısteyenler emellerıne ulastı ama sunu kımse unutmasın Ultra Loncası ALLAH ın ıznıyle onların ıstedıgı gıbı veya Loncayı kapatmak ıcın ellerınden gelenlerın fazlasını yapsalarda ALLAH bızım yanımızda oldukdan sonra kul ıstedıgını yapsın ne yazar İftira konusuna geLınce Efelerxreis zamanında aynı ıftırayı bana atmıstı ve Loncasındakı uyelerde aynı soyluyor hale Efelerx den bır buyucu sureklı hırsızsın dıyo ev adresını ver dedı verdım caddesını numarasını ama ses yok yanı arkasında destegı olan ıstedıgını yapıyor veya yaptırıyo. bazı ıtler yuzunden oyun oynamak ıstemez hale geldık Lonca olarak o kadar ustumzude baskı varkı Arz Klanındakılerden Lodoslardan hırsızlık olaylarından yenı car acıp kufur etme olaylarından bıraz akıllı olun sız yapıyosunuz dıye Lonca mı kapatırmıyım sızce ?
Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
ultrakincalious yazdı: Arkadaşlar ben kendi halimde oyunumu oynayan foruma üyeliği bile olmayan biriydim taki bu zmna kadar , sadece Mecxjeff adlı şahısın önünden maden çekmem sebebiyle bölgeye Ultraxkincalious hırsızdır yazdı ve böyle yazması beni çileden çıkardı çünkü benm plusum da yok bölgeden cvp veremedim . O anki sinirimle bi kaç resim çekmeyi başardım yoksa bırakın foruma resim koymayı üye bile olmazdım aslında daha net delillerim vardı ama o an aklıma gelmedi mesela çanta penceresi açık olsaydı içinde bırakın 2 m i 5 para bile yok zaten çok nadir girdiğim bi çar ama böyle bi durumla karşılaşmanın ne kadar kötü olduğunu eminim içinizde bilenlerde vardır ...
Zaten Ultra Loncası Adına Çok çar açıldı. Hepsi hırsızlık yapmak ıcın Loncayı lekelemek ıcın ve emellerıne ulastılar Ultra Loncası Arzların en buyuk dusmanı oldu bunu yapmak ısteyenler emellerıne ulastı ama sunu kımse unutmasın Ultra Loncası ALLAH ın ıznıyle onların ıstedıgı gıbı veya Loncayı kapatmak ıcın ellerınden gelenlerın fazlasını yapsalarda ALLAH bızım yanımızda oldukdan sonra kul ıstedıgını yapsın ne yazar İftira konusuna geLınce Efelerxreis zamanında aynı ıftırayı bana atmıstı ve Loncasındakı uyelerde aynı soyluyor hale Efelerx den bır buyucu sureklı hırsızsın dıyo ev adresını ver dedı verdım caddesını numarasını ama ses yok yanı arkasında destegı olan ıstedıgını yapıyor veya yaptırıyo. bazı ıtler yuzunden oyun oynamak ıstemez hale geldık Lonca olarak o kadar ustumzude baskı varkı Arz Klanındakılerden Lodoslardan hırsızlık olaylarından yenı car acıp kufur etme olaylarından bıraz akıllı olun sız yapıyosunuz dıye Lonca mı kapatırmıyım sızce ?
Oluyo böyLe şeyLer. Hep var. Bi ara Ultraxfırtına benı hırsız sanıodu. Bende oLmadıımı kanıtLamıştım ama konuyu öyLe biyerden öyLe biyere çekti ki hiç bişi diyemedm. Shekinah benm diiL Ultraxshekinah a gircem dedm. Bna dediki hani Shekinah senın değiLdi yani böyLe şeyLer oLuyo. Bende deLi oLmuştum.
Mecxler dost lonca olmasına raqmen arabında hatrını kırmamak için kesmediğimiz mecxler havalanmaya başladı millete iftira atmak hakaret etmek yapılacak en kolay harekettir bizi tanıyan kime inanacağını bilir
ultraxrapoo yazdı:Mecxler dost lonca olmasına raqmen arabında hatrını kırmamak için kesmediğimiz mecxler havalanmaya başladı millete iftira atmak hakaret etmek yapılacak en kolay harekettir bizi tanıyan kime inanacağını bilir
Efelerxreis zamanında iftira attı kım ınandı kımse ınanmadı cunku benı bılen bılıyor ve Loncamı bundan sonra herkez bılsın...
Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...