alın size ws maçaxkızı$ megaxconda

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
gizemlirapcii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: alın size ws maçaxkızı$ megaxconda

Mesaj gönderen gizemlirapcii »

Tmm Tebrikler Deyin Yeter Ona :)
Resim
Kullanıcı avatarı
aKeSinTi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aKeSinTi »

Vandervaart yazdı:
Reisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL

Kod: Tümünü seç

Sana hakaret etme hakkını kim verdi.Kendin sütten çıkmış akkaşık mısın 
ulen sende bi artistsin bi artist ben hic bir zaman görmedim rassaa dedi vander baskan hic bir zman görmedim lynch dedi vander baskan anca kendin diyon madem baskan loncada 48 lwl bile yokken sen 35 lwl sin ne iş eziq azıcık yorum yapmayı bırakta git carını kas off döktüm icimi yha :mrgreen:
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

1-Sanalda artislik hiç tipim deil =)
2-Önce kendini belirt imzanı çak sora delikanlılık yap klavyede bile korkaklık yapma
3-Rassaa nın millete beni başkan die bağırmasına gerek yokki her şey forumda yazılı aynı şey özgür içinde geçerli =)
4-Loncada 49 lukların çoğunu 35-40 levele kadar ben kastım sonrasını onlar götürdü =)
5-Ben 35 im evt ama çarı 4. ye kasıorum baştan =) bilmeden konuşma ;)
6-Çarı kasıp kasmamam seni ilgilendirmez işine bak..

Ayrıca loncamdan bu duruma şikayet eden olmadığı için sana ne yemek düştüğünü ii biliosn ;)

Sanırım yeterli 
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rockipsiz »

Tokerx yazdı:
Reisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
/katıl ;)
:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

aKeSinTi yazdı:
Vandervaart yazdı:

Sana hakaret etme hakkını kim verdi.Kendin sütten çıkmış akkaşık mısın 
ulen sende bi artistsin bi artist ben hic bir zaman görmedim rassaa dedi vander baskan hic bir zman görmedim lynch dedi vander baskan anca kendin diyon madem baskan loncada 48 lwl bile yokken sen 35 lwl sin ne iş eziq azıcık yorum yapmayı bırakta git carını kas off döktüm icimi yha :mrgreen:
artiz forumda aramaz yürü oto bazarına

kimse vander başkan demedi kendisini iyi tanımama rağmen daha 2 gün önce başkan olduğunu öğrendim ( Shut up man! )

sen çarı kasmışın da içine adam koymayı unutmuşun :)

uvvv! shit ağır mı geldi ? :mrgreen:
Vandervaart yazdı:

2-Önce kendini belirt imzanı çak sora delikanlılık yap klavyede bile korkaklık yapma 
Kullanıcı avatarı
reform34
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen reform34 »

helal olsun hadise bide mal geopal dansöz gibi kıvırma lan topiş yok arkadaşımın ısrarıyla falan koymuş fotoyu senin ne #@!? olduğunu herkes biliyo dombili bide megaxconda ezmeside bölgeden artistleniyo carına ws diye diye al malda 5mn bile yoktu dier yazan ezmelerde ne #@!? oldukları belli megax ve yalakaları önce adamınıza 5mn verinde wsde yenildiğinde millete parasını versinler 5mnu bile olmayan ezmeler loncası :)
Kullanıcı avatarı
gokhan41
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen gokhan41 »

reform34 yazdı:helal olsun hadise bide mal geopal dansöz gibi kıvırma lan topiş yok arkadaşımın ısrarıyla falan koymuş fotoyu senin ne #@!? olduğunu herkes biliyo dombili bide megaxconda ezmeside bölgeden artistleniyo carına ws diye diye al malda 5mn bile yoktu dier yazan ezmelerde ne #@!? oldukları belli megax ve yalakaları önce adamınıza 5mn verinde wsde yenildiğinde millete parasını versinler 5mnu bile olmayan ezmeler loncası :)
Oyunda ߀ni ßul Sana 300 tane 5m Gösterim ;) ;)
Megaxçlqn;49
Megaxonlydie;49
Fahrenheit;49
Miroslav;49
HüKüMDARxOneStaR;49
Zentiusxateşreis;49
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

gokhan41 yazdı:
reform34 yazdı:helal olsun hadise bide mal geopal dansöz gibi kıvırma lan topiş yok arkadaşımın ısrarıyla falan koymuş fotoyu senin ne #@!? olduğunu herkes biliyo dombili bide megaxconda ezmeside bölgeden artistleniyo carına ws diye diye al malda 5mn bile yoktu dier yazan ezmelerde ne #@!? oldukları belli megax ve yalakaları önce adamınıza 5mn verinde wsde yenildiğinde millete parasını versinler 5mnu bile olmayan ezmeler loncası :)
kaç m ediyo :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

morukkelleci yazdı:
gokhan41 yazdı:
kaç m ediyo :mrgreen:
1milyar 500 milyon heralde =)) Haha :mrgreen: :twisted:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...

“Genel Sohbet” sayfasına dön