ßenim Yeteneklerim Ne Kadar Doğruymuş [Yorumları Bekliyorum]

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Athos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ßenim Yeteneklerim Ne Kadar Doğruymuş [Yorumları Bekliyorum]

Mesaj gönderen Athos »

Jarquelist yazdı: Çemberde bazen kritik diyor kritiksiz halinden az vuruyor .. Bazen kritik diyor canını yarılıyor karşısındakinin.. Klan için ateş+elektrik lazım çünkü elektrik birden fazla kişiye zarar veriyor..Kasmak için ben de ateş+buzu öneririm..Ama iteme bağlı neye gücün yetiyorsa ona ver ben ateş+buz 4 fiziksel 3 buz itemi dizmeyi öneririm..
Kaç yaratık varsa her biri için ayrı kritik attığından, şansa bağlı biraz.

Bir de yaratığın enerjisi az ise, diyelim 1000 kalmış, kaybettiği enerji 1000 olacağından, sen 5000 bile çakmış olsan, ölen yaratığın üzerinde 1000 yazar. Bu da yanılgıya yol açar. garip olanı bunu şifacı forumunda da sormuşlar:)

son olarak biz boşa yorum yapmışız muhtemelen, Smyrnaonian kardeşim başkalarından bekliyormuş. zamanımıza yazık olmuş bu durumda.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Athos yazdı:
Jarquelist yazdı: Çemberde bazen kritik diyor kritiksiz halinden az vuruyor .. Bazen kritik diyor canını yarılıyor karşısındakinin.. Klan için ateş+elektrik lazım çünkü elektrik birden fazla kişiye zarar veriyor..Kasmak için ben de ateş+buzu öneririm..Ama iteme bağlı neye gücün yetiyorsa ona ver ben ateş+buz 4 fiziksel 3 buz itemi dizmeyi öneririm..

Bir de yaratığın enerjisi az ise, diyelim 1000 kalmış, kaybettiği enerji 1000 olacağından, sen 5000 bile çakmış olsan, ölen yaratığın üzerinde 1000 yazar. Bu da yanılgıya yol açar. garip olanı bunu şifacı forumunda da sormuşlar:)

son olarak biz boşa yorum yapmışız muhtemelen, Smyrnaonian kardeşim başkalarından bekliyormuş. zamanımıza yazık olmuş bu durumda.
hocam bilginde biraz eksiklik var.ömden atıyorum suan.
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Athos yazdı:

Ayy kardeşim anlaşılan benim gibi alınganız hehe... Yorum beklediğim başkaları ; Petcarar haricinde herkes :D Büyücülüğe emek vermiş olan HERKES . Güzel yorumlarını iki kez okudum hem de. Krtik şansa bağlı değil ama burda bir yanlışın var kardeşim . Ateş çemberinde çok yüksek ve kuvvetli bir "kritik yapabilme" şansı vardır.

Sakın darılma ve alınma , Athos ' çum Beni de üzdün şimdi. :cry:

Zaten baksana önemsediğim kişilerde dalgaya veriyor zaten :D (Yüzeysel anlamda Kons a açık göndermedir) :D
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Athos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Athos »

Petcarar uyardı. Yazdığımı bir daha okudum ve yanlış cümle kurduğumu gördüm. Sağolsun.

Benim kastettiğim kritik, aslında, direnci 0'ın altındaki yaratıklara, kritik geldiğinde %50 ihtimalle 3x hasar vermesi.
Yoksa kritik geldiği zaman hepsine kritik geliyor. Ama %50 ihtimal hepsi için ayrı hesaplanıyor.
Herkesin ateş kullanma sebebi, %50 ihtimali tutturmak. (Tabi bunu ateş çemberinin kritik geldiğinde %50 ihtimali gibi gavatça bir şekilde anlattığım için yanlış oldu. Her neyse anlayan anlamıştır diye umalım.)

Bu 2 şeye bağlı. Direnç kırmayı tutturmak, yaratığın ateş direncinin direnç kırma sonucunda 0'un altına inebileceği miktarda olması ve son olarak bizim %50'yi tutturmamız.

Bazen aynı yaratığa 2 kez %50 tutarken, enerjisi fazla olana tutmuyor vs. İşte bu sonuncusu ateş çemberinin şans faktörü oluyor ve ben onu sevmiyorum.

Son güncellemeden sonra ateş kullanmadım. Ama galiba büyüateş efsunları daha fazla etki ediyormuş. Gene de bu miktar, buz kadar çok olmayacaktır.
Athos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Athos »

Smyrnaonian yazdı:
Ayy kardeşim anlaşılan benim gibi alınganız hehe... Yorum beklediğim başkaları ; Petcarar haricinde herkes :D Büyücülüğe emek vermiş olan HERKES . Güzel yorumlarını iki kez okudum hem de. Krtik şansa bağlı değil ama burda bir yanlışın var kardeşim . Ateş çemberinde çok yüksek ve kuvvetli bir "kritik yapabilme" şansı vardır.

Sorun değil. Eski forumdan tövbeliydim mesaj yazmamaya. Millet derindeki sır ilk geldiğinde büyücü korkunç olmuş, değişsin isyanı yapıyordu, ben herkese zihin tutulması vs. savaşçı kesme yöntemlerini açık açık anlattım. Aslında oyunu süper oynadığımdan değil, yetenekleri vs. okumayı bildiğimden. Bir de çok param vardı deli Gbm yapmıştım.
Ardından millet 1-2 ay sonra, savaşçı kesme tekniğini falan 40 yıldır biliyormuş gibi bana yamuk bir kaç mesaj attılar. O günler aklıma geldi. O sebepten biraz hızlı tepki verdim. Kusura bakma. Forum stresi var artık bende:)

Eski forum yazışmalarını saklıyordum. bulabilirsem yollarım:)
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Athos yazdı:
Smyrnaonian yazdı:

Sorun değil. Eski forumdan tövbeliydim mesaj yazmamaya. Millet derindeki sır ilk geldiğinde büyücü korkunç olmuş, değişsin isyanı yapıyordu, ben herkese zihin tutulması vs. savaşçı kesme yöntemlerini açık açık anlattım. Aslında oyunu süper oynadığımdan değil, yetenekleri vs. okumayı bildiğimden. Bir de çok param vardı deli Gbm yapmıştım.
Ardından millet 1-2 ay sonra, savaşçı kesme tekniğini falan 40 yıldır biliyormuş gibi bana yamuk bir kaç mesaj attılar. O günler aklıma geldi. O sebepten biraz hızlı tepki verdim. Kusura bakma. Forum stresi var artık bende:)

Eski forum yazışmalarını saklıyordum. bulabilirsem yollarım:)

eheh benim hikayeye çok benziyor. :D bende de bir ara baya para vardı hepsi gbmye gitti. :D :D
aslında şuan da süper taktiksel kombinasyonlar var.çemberi etkin kılmak için, savaşçıyı etkin kılmak için falan.ama işte uygulayan yok :/
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Athos yazdı:Petcarar uyardı. Yazdığımı bir daha okudum ve yanlış cümle kurduğumu gördüm. Sağolsun.

Benim kastettiğim kritik, aslında, direnci 0'ın altındaki yaratıklara, kritik geldiğinde %50 ihtimalle 3x hasar vermesi.
Yoksa kritik geldiği zaman hepsine kritik geliyor. Ama %50 ihtimal hepsi için ayrı hesaplanıyor.
Herkesin ateş kullanma sebebi, %50 ihtimali tutturmak. (Tabi bunu ateş çemberinin kritik geldiğinde %50 ihtimali gibi gavatça bir şekilde anlattığım için yanlış oldu. Her neyse anlayan anlamıştır diye umalım.)

Bu 2 şeye bağlı. Direnç kırmayı tutturmak, yaratığın ateş direncinin direnç kırma sonucunda 0'un altına inebileceği miktarda olması ve son olarak bizim %50'yi tutturmamız.

Bazen aynı yaratığa 2 kez %50 tutarken, enerjisi fazla olana tutmuyor vs. İşte bu sonuncusu ateş çemberinin şans faktörü oluyor ve ben onu sevmiyorum.

Son güncellemeden sonra ateş kullanmadım. Ama galiba büyüateş efsunları daha fazla etki ediyormuş. Gene de bu miktar, buz kadar çok olmayacaktır.
Merhaba canım dostum ; şimdi haklısın biraz şans işi ama bundan başka da bir ekstremi yok aksine eksileri var ateşin bilirsiniz. Kons 'un işlememesi falan gibi ! % 50 ihtimal yarı yarıya evet kötü bir şans işi :!: Ancak sadece oradan gelecek hasar olmasan bile , ateş diğer büyülerden mislice fazla hasar veriyor . Bu rehberde yazmıyor ben daha sonra öğrendim. Bunlarla birlikte adamı dibine getirdiğinde hele ki lonca savaşlarında bir çok kişiyi birden yüksek hasarla ve fazla olan kritik ihtimaliyle alt edebiliyorsun.

Ateşi çok kişi sevmez , ben alanımı yakmayı pek bi ' seviyorum , kasarken de yardımcı oluyor; çok kişi öldürdüğünden.

Athos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Athos »

Gene zihin tutulması yazmışım, zihin saldırısı olacak. Hayiir konuşamıyorum:) Neyse en azindan ben düzelteyim bu sefer :)

Smyrnaonian, herkes istediğini kullanır sonuçta bu keyif işi. Yetenek diziliminin en iyisini değil, en keyiflisini tercih ederim. En keyiflisi, şimdilerde şifacı açıp akrep-köpek gezdirmek bana göre:)
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Athos yazdı:Gene zihin tutulması yazmışım, zihin saldırısı olacak. Hayiir konuşamıyorum:) Neyse en azindan ben düzelteyim bu sefer :)

Smyrnaonian, herkes istediğini kullanır sonuçta bu keyif işi. Yetenek diziliminin en iyisini değil, en keyiflisini tercih ederim. En keyiflisi, şimdilerde şifacı açıp akrep-köpek gezdirmek bana göre:)
hhahahaha :D Katılıyorum.

Jarquelist
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Jarquelist »

Benim taktiğim çembercide eğer etrafında[çemberin hasar verecebileceği kadar mesafede] canavar yoksa %90 kritik atar..Ben yardımcı olarak buza verdim..Buzla çağırıyorum direnç kırma atıyorum çembere bir adım kala atıyorum çemberi kritik geliyor normal kritik oluyor [ 5000-6000 ] böyle yaparak 39 level zamanında bir çember büyücümle 10285 vurduğumu hatırlıyorum :)

“Büyücü” sayfasına dön