Bazen yaşıt olduğumuzu düşünüyorumReymond yazdı:Jarquelist yazdı:Reymond yazdı:oyunda yaşadığımız kişisel sorunları lütfen foruma taşıma forumdaki sorunlarıda lütfen oyuna taşıma ikinci kimseye yalvardığımda yok !Jarquelist yazdı:Reymond yazdı:Yakında oyun contera benzicek![]()
Conter ? Counter
Ayrıca kimin daha çok item gördüğü tartışılır=)
Tüm foruma yalvaran ben değilim zırhların resmini koyun diyeAllah'a şükür hepsi gördük ...
Reymond yazdı:Şu zırhın biriniz düzgün bi fotosunu koyabilirmi ???Reymond yazdı:birisi bu zırhın dordüzgün resmini koyabilirmi ?
eee nerde burda yalvarma koyabilirmi diyince yalvarmamı oluyo ? adam gibi rica ettik ne var bunda ee sizin kafa bir tek salak saçma şeylere basar
Gece Zırhı
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Gece Zırhı
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ADAM UZAYLIYA BENZİYOR BUNU GİYİNCE 
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yaşını söylesene ben de söylerim hatta bana abi dersin ?Reymond yazdı:yaşıt yok ben 8 yaşında değilim
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sen hayatta abim olmazsın abilik bir maneviyattır sen sadece maşanın ucu olursunJarquelist yazdı:Yaşını söylesene ben de söylerim hatta bana abi dersin ?Reymond yazdı:yaşıt yok ben 8 yaşında değilim
<)
- gtaberlinn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
evet vede çar kel oyundende kötü benim puanım 0 :mrgreen:hicretsidan yazdı:BENCEDE ÇOK KÖTÜ DURUYOR EKSİ ZIRHLARIN ŞEKLİ DAHA GÜZELDİ
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)