ban deılki blok yazıo yinede beklıcem tşkr yazdıgın içinDrowxauril yazdı:ban 3 gun e acılır banlandıktan sonra 3 gun bkle bnce
NALET OLSUN BÖLE OYUNA YA
- Jackss
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: NALET OLSUN BÖLE OYUNA YA
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
Jackss yazdı:ban deılki blok yazıo yinede beklıcem tşkr yazdıgın içinDrowxauril yazdı:ban 3 gun e acılır banlandıktan sonra 3 gun bkle bnce
iste aynı sey bnmde bloklandı yazıyordu 3 gune acıldı
auril & DoubleLift
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
yok yanniş anlaşılır bir şekilde yazmışım :lol: yani 2 hafta önce pazartesi yazdım daha bu sabah e-mail geldirecepivedikx yazdı::? 1 hafta önce atiyon 2 hafta sonra geliyo sen bundan haberdaar mi oluyonKaraXHayalet yazdı:1 Hafta önce attığım mail 2 hafta sonra geldi helel olsun desteğe![]()
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

Bölgelerin bi dönüm noktası olacağından fazlasıyla emindim ki öyle gidiyordu bütün sunucular olmasada 2 ve 3 sunucu çok kalabaktı.Bölgelerden gerçekten 49 seviyesinden beri oynarken zevk alıyordum ve eğleniyordum.
Lakin şu sıralardaki bloklanmalar (özellikle Eminönü sunucusu) oyunu daha da çekilmez hale getirdi.
Eminönü sunucusu açık olduğu halde (en eski ve en köklü sunucu) tenha, artık gerisi siz düşünün.
Lakin şu sıralardaki bloklanmalar (özellikle Eminönü sunucusu) oyunu daha da çekilmez hale getirdi.
Eminönü sunucusu açık olduğu halde (en eski ve en köklü sunucu) tenha, artık gerisi siz düşünün.
Sen ona şükret bana hiç gelmiyo :!:KaraXHayalet yazdı:1 Hafta önce attığım mail 2 hafta sonra geldi helel olsun desteğe
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Jackss
- FareAdam Düşmanı

tmm saolDrowxauril yazdı:Jackss yazdı:ban deılki blok yazıo yinede beklıcem tşkr yazdıgın içinDrowxauril yazdı:ban 3 gun e acılır banlandıktan sonra 3 gun bkle bnce
iste aynı sey bnmde bloklandı yazıyordu 3 gune acıldı
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
:lol: :lol: :lol:rapper yazdı:Sen ona şükret bana hiç gelmiyo :!:KaraXHayalet yazdı:1 Hafta önce attığım mail 2 hafta sonra geldi helel olsun desteğe
Ama doğruKaraXHayalet yazdı::lol: :lol: :lol:rapper yazdı:Sen ona şükret bana hiç gelmiyo :!:KaraXHayalet yazdı:1 Hafta önce attığım mail 2 hafta sonra geldi helel olsun desteğe![]()
![]()
![]()
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Loncusız
Bende hiç bir neden yokken susturma cezası aldım. Sobee uyesı oldugum için hiçbir şekilde bilgilendirme alamıyorum.
Plus var insanın zoruna gidiyor bu durum.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Jackss
- FareAdam Düşmanı

aynenSOVE yazdı:Bende hiç bir neden yokken susturma cezası aldım. Sobee uyesı oldugum için hiçbir şekilde bilgilendirme alamıyorum.
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx