ßenim Yeteneklerim Ne Kadar Doğruymuş [Yorumları Bekliyorum]

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Athos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ßenim Yeteneklerim Ne Kadar Doğruymuş [Yorumları Bekliyorum]

Mesaj gönderen Athos »

Ateşle uğraşmadım çok fazla. Ancak yeni yeteneklerden sonra büyüleri ve bilgilerini 15lemek çok faydalı oldu. Eskiden değişik puanlar denerdim ancak şu an, herhangi bir şeyin bilgisi, üzerindeki eşyaların 4 katı hasar bonusu veriyor. yani elektrik bilgisine 10 puan vermek, dezavantaj olabilir, 1-2 deneme yap derim sana.

onun dışında ben çemberci dahi olsam buz eşyaları giyerdim.(ateş + buz > ateş + elektrik bence)

Nedeni: Ateşin esas faktörü kritik geldiğinde 3 katı hasar bonusu. Bu 3 kat hasar bonusuna, üzerindeki eşyaların etkisinin az olması, ateş için önemli efsunun büyü hasarı ateş değil, büyü kritik olduğunu gösteriyor. bu durumda, ilk efsunu büyü ateş yerine büyü buz tercih edebilirim ben. (son güncellemeden sonra, ateşin krit geldiğinde eşyaların öneminin arttığını tahmin ediyorum, ancak gene de bu hasarın buzu geçmeyeceğini düşünüyorum)

büyü buzu elektriğe tercih etmemin nedeni şu. Elektriğin buza göre en büyük avanyajı menzili ve grupta başka bir elektrikçi arkadaşın varsa, verdiğin hasarın elektrik etkisi ile katlanması. Ancak sen çemberciysen, zaten düşmanına yaklaşmak zorundasın. Bu durumda elektriğin menzil avantajının bir önemi olmuyor. O zaman buzun yavaşlatması, hasarı vs. önem kazanıyor. Elektrik+ateş, sadece 2-3 büyücü dolaşacaksan tercih edebilir bir seçenek bana göre.

Dediğim gibi çemberci değilim. çok deneme yapmadım, riskli oynamayı çok sevmiyorum. iyi bir çemberci daha faydalı bilgi verebilir.
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MykonS »

direnç kırmaya vermişsin konsantrasyona gerek yok :D
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

MykonS yazdı:direnç kırmaya vermişsin konsantrasyona gerek yok :D
Sağol canım dostum , Hoş geldin öncelikle ... Şöyle bir şey ki; %21 kadar elektrik hasarımı arttıyor ya o sebeple ; o kadarda az değil Tesla küresinin 15 . seviyesi bile %15 verirken , Kons. daha 3 . seviyesinde %21 yi verdi bile. :D Onun haricinde beğendin mi değerli kardeşim :P 8-) Gbm ye gitmeme gerek var mı
[/size]
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Jarquelist
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Jarquelist »

Athos yazdı:Ateşle uğraşmadım çok fazla. Ancak yeni yeteneklerden sonra büyüleri ve bilgilerini 15lemek çok faydalı oldu. Eskiden değişik puanlar denerdim ancak şu an, herhangi bir şeyin bilgisi, üzerindeki eşyaların 4 katı hasar bonusu veriyor. yani elektrik bilgisine 10 puan vermek, dezavantaj olabilir, 1-2 deneme yap derim sana.

onun dışında ben çemberci dahi olsam buz eşyaları giyerdim.(ateş + buz > ateş + elektrik bence)

Nedeni: Ateşin esas faktörü kritik geldiğinde 3 katı hasar bonusu. Bu 3 kat hasar bonusuna, üzerindeki eşyaların etkisinin az olması, ateş için önemli efsunun büyü hasarı ateş değil, büyü kritik olduğunu gösteriyor. bu durumda, ilk efsunu büyü ateş yerine büyü buz tercih edebilirim ben. (son güncellemeden sonra, ateşin krit geldiğinde eşyaların öneminin arttığını tahmin ediyorum, ancak gene de bu hasarın buzu geçmeyeceğini düşünüyorum)

büyü buzu elektriğe tercih etmemin nedeni şu. Elektriğin buza göre en büyük avanyajı menzili ve grupta başka bir elektrikçi arkadaşın varsa, verdiğin hasarın elektrik etkisi ile katlanması. Ancak sen çemberciysen, zaten düşmanına yaklaşmak zorundasın. Bu durumda elektriğin menzil avantajının bir önemi olmuyor. O zaman buzun yavaşlatması, hasarı vs. önem kazanıyor. Elektrik+ateş, sadece 2-3 büyücü dolaşacaksan tercih edebilir bir seçenek bana göre.

Dediğim gibi çemberci değilim. çok deneme yapmadım, riskli oynamayı çok sevmiyorum. iyi bir çemberci daha faydalı bilgi verebilir.
Çemberde bazen kritik diyor kritiksiz halinden az vuruyor .. Bazen kritik diyor canını yarılıyor karşısındakinin.. Klan için ateş+elektrik lazım çünkü elektrik birden fazla kişiye zarar veriyor..Kasmak için ben de ateş+buzu öneririm..Ama iteme bağlı neye gücün yetiyorsa ona ver ben ateş+buz 4 fiziksel 3 buz itemi dizmeyi öneririm..
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Aynı şeyleri düşünüyoruz Jarquelist ... Kons cum , Kont cum :mrgreen: ; tam olarak beğendin mi ; %21 için dedim , beğenmediysen , gideyim mi GBM ' me :D

Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Hacı ben büyücü kullanmayı bilmiom bana böyle sorular sorma :D
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MykonS yazdı:Hacı ben büyücü kullanmayı bilmiom bana böyle sorular sorma :D
Aman be sakla sır gibi her şeyi. :D Bezli bebe , bilme öğretmicem :lol:

Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

gerçekten bilmiom zaten canıda çok düşük :D :? :P :P
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MykonS yazdı:gerçekten bilmiom zaten canıda çok düşük :D :? :P :P
Yazıık ben sana can iksiri verem belki artar enerji tüpün :D

Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

yok saoL hacı böyle iyi :D
Resim

Resim