İsyanmosa Mcfly ve Rapismylifee Gerçek yüzleri
Re: İsyanmosa Mcfly ve Rapismylifee Gerçek yüzleri
Mevzu içersinde bende varım rahatsılık verdiysem özür dilerim ama adamlara adam akıllı ws atalım diyorum be ndaha mekana adım attığımda saldırmaya başlıyor ve benim pLusumun olmadığından faydalanarak bölgede kendini yüceltiyor herkesin gözü önünde bi keser ws atalım konu kapansın istiyorum ama adam akıllı oyunda pm nizi bekliyorum ...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Yazılmayacak artık sana dair.
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
Uğraşmayın Bunlarla Kımse aLdırış Etmıyo bıLe :S
Mekansızlarlider ### Dadaşkentxyalnız
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Edit:
Forum hesabınız 7 gün süreyle uzaklaştırldı.

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Edit:

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
bak kardeşim ben şifacımla gezerken bi arkadaş isyanrapci miir nedir onunla olayımız oldu dediki ben rapismylife bende dedimki gelin isyanmosa atıldı ordan gel ben onlardanım gel görüşelim diye geldi oturuyorduk daldı bende daldım kestim bu onun fotosu eğer o çar sana ait diiLse bilki ismini kullanıyorlarokan34 yazdı:Sen ne kadar ahlaksız yüzsüz birisin.İki buçuk yıl a aşkın bu oyunun içerisindeyim ve dolaylı olarak çevre yaptım herkez kimin ne olduğunu ne yaptığını çok iyi bilir.Kulakdan duyma laflara anlayış göstermez.Ama sende utanma bile yok ki.İnsan olsan utanırsın o resimi koyarken bile adam olsan küfürün üzerini çizersin.Ama nerde..
Bana kanka kardeşim diyen yalamalar şimdik bana hırsız diyorlar.. Bu açıklama gereğinden fazla oldu bile.Kısaca beni bilen bilir, Güvenen güvenir.Sen sen ol iftira atma hadi atıyorsun adam gibi yapSanırım olgunlaşamamışız daha. En kısa surede bana ulaşmanı umut ediyorum.Cep telefon numaramı verip dolaylı goruşeceğim.O zaman ne yapacaksın merak ediyorum.İki gun önce kanka diyip sonra gereksiz yere hırsız diyip.Küfür ettiğin benliğimle nasıl konuşacaksın.Ses tonuma nasıl karşılık vereceksin! ? . Bekliyorum.
Rapismylifee..
Ben sana ne kanka ne bişey dedim Sen kimsinde bana iftiracı diyon koçum
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
1 tek hırsız olduum foto koyuın çarımı silmezsem namerdim ama gerçekten yapın bunu mosa seni kestim fotoda ve bölgeye utanmadan nası kestimj pusat diye yazıyosun senin epe çaldığını herkees biLİYOR
Bu güne kadar şerefimle oynadım Kimsenin birşeyini çalmadım itemimide rütbemide kendi paramla yaptım bana iftira atan arkadaşlar önce şu fotodaki gizli cümlelere baksınjlar beni kestiğini yazıyor ama yerleri öpen arkadaş kendisi
Bu güne kadar şerefimle oynadım Kimsenin birşeyini çalmadım itemimide rütbemide kendi paramla yaptım bana iftira atan arkadaşlar önce şu fotodaki gizli cümlelere baksınjlar beni kestiğini yazıyor ama yerleri öpen arkadaş kendisi
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
Üstelik bu İsyanmosa eziği yanındaki çapulcalarıda getirim 3 e tek yapıyor 1 şifacı 2 büyücü banadalıyorlar ... sonrada bölgeden kendilerini yüceltiyorlar...
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
Aaa bu arada İsyanmosa eziğine bir link te benden !!
http://img339.imageshack.us/img339/3523 ... 182222.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/3523 ... 182222.jpg
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
Gözden kaçırmışım k.bakmayın işte 2. link 3 e tek yaptığı an 1 şifacı 2 büyücü ...
http://img193.imageshack.us/img193/396/ ... 182353.jpg
http://img193.imageshack.us/img193/396/ ... 182353.jpg
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
benm derdim olan arkadaş RAPİSMYLİFE şifacı olan diil savaşçı olan sen ne atlıoyon ordan şifacı adama bak ya angut