İKV KAN KAYBEDİYOR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kadirhann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

İKV KAN KAYBEDİYOR

Mesaj gönderen kadirhann »

Selam daha önce 11.06.2009 ikv nin en büyük oyuncu kaybına ugruycagı tarih olcak diye yazılımım var ve bu tezimde dogru cıktı malesef. ikv gm hataları ve oyun hataları ile kan kaybetmekte..gm ve yönetim malesef oyuncu kayırmakta gm ler sırf arkadaşına oglum denildi diye insanları susturmakta.OYUNU YAKINDA kendileri kendi aralarında oynuycak!!gerek bölgeler gerek sıgınaklar ve buraya grub halinde girildigi icin oyunda belirli bir cevreye sahib olmayan kişiler inanın oyunu tek tek bırakmakta.yara büyük ve kan kaybı artık kontrol edilmez boyutta bunu yönetimde gm lerde görmekte girin yer altına bomboş bakın meteora bomboş eminönü mısır carşısı ise bir kac lodos arz avında bölgelerden önce kadim en az 2 güne 1 kesilmekteydi şimdi yeni gelen arkadaşlar bırakın kadim kesmeyi akrebleri gecemiyor niye yer altında adam yok.Gm ler oglum denilmekle lan denilmekle pluslu oyuncuyu susturuyorsunuz adam ve oyuncu arkadaşınızı kayırıyorsunuz.susturun tabiki daha temiz bir ikv icin bu şart ama bariz küfür ve hakaret gördügünüzde yapın bunu.şimdi br cogu hani kanıtın vesaire yazı yazcak kanıta gerek yok herşey ortada oyunu oynayan her kişi bunu görmekte görebilmekte dikkat etmesi yeterli olcaktır.plus alıyor adam kasmak icin item düşürmek icin ama 4 gün boyunca oyundaki durmaları donmalara care bulamayan bir yönetim sordugundaysa eee biz 8 kişi görev yapıyoz elimizden geleni yapıyoz mazeretmi bu? elindeki elemanı cogaltacaksın para ödeyen kişilere hizmet verceksin biraz adam kayırmayı bırakında oyunla ilgilenin!!büyüklük ALLAHA mahsustur büyüklügü bırakın ve hakkınızla görev yapın..işinize gelmiycek bu yazılımım ama malesef İkv bitme noktasında..kadirhannn
Kullanıcı avatarı
anubislider
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: İKV KAN KAYBEDİYOR

Mesaj gönderen anubislider »

Adamlara sizin verdiniz veya aldığınız pluslarmı tutacak suççlu herzaman haksızdır

uçan domuz olurmu kardeş bi düşün
PcX.....
@nußis Lyd€r...

“Genel Sohbet” sayfasına dön