DavuTT yazdı:ben onu uyardım ama dinlemiyor sen 6 aylık bir bebeğe ağlamayı kes dediğin anda kesiomu ??
seni büyük biri sanıordum bunu biliyor olman gerek yanıldıysam affola
Belki çoğunuzdan yaşça büyüğüm.. Ama bu demek değil ki her haksızlığa göz yumamacam..!!
Oyun oynayamaz oldum artık. Savaşıyoruz, karşı klandan bir arkadaş "abi senden beklemezdim..", şaka yollu argo konuşuyoruz, "abi sen de böyle konuşursan..." Forumda bir yanlışı düzeltiriz, aha işte örnek yukarda..
Ya ister Drow olsun, ister başka bişey olay o değil.. Olay farklı.. Adam emek vermiş koca sayfa yazı hazırlamış, bakyosun virgülüne kadar çalınmış.. Bunu yapan da bizim sunucuda.. Yanlış bu..
Uyarmakla olmazsa Yönetime bildirin.. Karşınızdakiler de insan makina değl, anlayış göstereceklerdir..
bak abi büyüğümsün saygım var fakat bunu üstüne basa basa anlattık o bizden deil listedede yok ama siz yine drowxler diosunuz bn onu anlatmaya çalışıorum neyse anlayan anladı anlayamanın keyfi bilir
2.si 6 ayLık bir bebek zekasına sahip adamı neden Loncana aLdın ? Hadi sonradan anLadın böyLe oLduqunu Loncana aLdıqın adamLarı düzqün seçecek kapasite yokmu sende??? :mrgreen: Drowxpwer örneqi Buda tükürdüqünü yaLamak oLuyor haLk arasında :lol: :lol: