Vietnam ( EJDER ASA KAYBOLDU ) İLGİLENİN ARTIK ...!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Vietnam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Vietnam ( EJDER ASA KAYBOLDU ) İLGİLENİN ARTIK ...!

Mesaj gönderen Vietnam »

Bakın size email atmaktan sıkıldım ama email attımda ne göndeerildi dio ne bişey diyodu Şimdiki buraya kopyalıcam yazıları yine gönderdim hata gibi okunmadan kaybolan bi yazı çıkıyo Size yazdığımı buraya kopyalama gereği duyuyorum belki yetkili bi arkadaşımız okur size bilgi verir ///////////// Selam k.glsn BuSize belki 10 oldu email atışım bakın benm iş nedeniyle antalyaya gitmem lazım ve ben ordakileri oyalıyorum defalarca dile getirdim Yine yazıyorum 21.06.2010 tarhinde gece 24:00 'de oyundan çıktımda elimdeki ejder asa ( Şaheser ) 22.06.2010 tarihi saat 17:00 Civarlarında oyuna girdiğimde yoktu 3,4 kere gir çık yapmama rağmen bnkaya bakmama rağmen eşyalarıma aktar mama rağmen bi değişim olmadı Sizden israrla ilgilnemenizi rica etmiştim ama sonuç değişmedi bi geri dönme tenezülünde bulunmadınız Kaybolmayan satılamayan yok edilemeyen alışverişe konulamayan bi item nasıl kaybolur 4 Gün arkadaşımla maden başında yattık kalktık ki ben istanbula imza gününe geldiğimde 'de belirttim 2,5 yıldır cafeden oynuyorum benm gece boş olan sunucularda item maden kasma zamanım olmuyo düşünün böle bi itemi kuruş param yokken nasıl ürettimi Ltfn biraz ilgi gösterip bu konuyla ilgilenmenizi Israrla yine rica ediyorum ve cvbınızı bekliyorum iyi çalışmalar k.gelsn Özgür ataş.../////////////

“Genel Etkileşim” sayfasına dön