El Veda

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
alicelal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

El Veda

Mesaj gönderen alicelal »

Oyuna başlıyalı 3 sene oldu gerçekten severek oynadığım bir oyun.Ama bunun yanı sıra bu oyun nereye kadar gidicek
gelecek kaygısı gibi meseleler aklımı karıştırıyordu. Bunun üzerine çarlarımın çalınması üzerine oyunu bıraktığımı söylemek istiyorum Teşekkür ederim İstanbul kıyamet vakti yaşattığın ve başkaları için yaşatacakların için

ELVEDA
Resim '' Attı ve gol oldu ''
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Sadrazam - Tusubasa - Sicilyalı
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
XxKaanBeyxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: El Veda

Mesaj gönderen XxKaanBeyxX »

Selamlar

Öncelikle Üzücü Bir Haber Ama Çarların Calınması Bence Son Degil Azmin Yapamayacagı Şey Yoktur...

Ancak Sen En İyisini Bilirsin Tabiki Kararını Vermişsin Reall De Başarılar

Hakettigin Yerlere Gelme Dilegiyle Hoşcakal...
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

alicelal yazdı:Oyuna başlıyalı 3 sene oldu gerçekten severek oynadığım bir oyun.Ama bunun yanı sıra bu oyun nereye kadar gidicek
gelecek kaygısı gibi meseleler aklımı karıştırıyordu. Bunun üzerine çarlarımın çalınması üzerine oyunu bıraktığımı söylemek istiyorum Teşekkür ederim İstanbul kıyamet vakti yaşattığın ve başkaları için yaşatacakların için

ELVEDA
of alim be çok geçmiş olsun yeneden başla kardeşim Sil baştan ben sana sonsuz yardim ederim gel hadi geri dön

benim 5 kere çalindi her şeyde bir hayir vardir benim recepivedikx diye nick le başladim eminönüne çar çalindi ama yeni açtiğim karekter daha berektli oldu senle taniştim çok iyi dostlarla taniştim eminim sseninde çevren geniştir gel tekrar başla elimizden geleni yapalim

Yenilmezamasyali

xFEROox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFEROox »

GULE GULE KARDESIM yakında bızde bırakırız ;)
Resim

ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sheytanist »

alicelal yazdı:Oyuna başlıyalı 3 sene oldu gerçekten severek oynadığım bir oyun.Ama bunun yanı sıra bu oyun nereye kadar gidicek

ELVEDA

Bu nasıl bi yazı lan sefil.2 kelimeyi bir araya getirememişsin.Oyunu bırakma mabeti yapıyorsun bana.Duymamış oluyorum bunu.Yeni çar açıyosun hemen kasıyoruz.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*

“Genel Sohbet” sayfasına dön