Rizelimm
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Rizelimm
Felsefeciler
Akıl adamları 
meşhur bir söz vardır.
rüzgar eken fırtına biçer diye.
emeğe yazık diyesim gelmiyor.
rizelim gibi küfür eden, küfür etme kardeş diye uyarılıncada kes lan diye cevap veren birine iyi olmuş daha beter olsun küfürbazlar :twisted:
rizelim gibi küfür eden, küfür etme kardeş diye uyarılıncada kes lan diye cevap veren birine iyi olmuş daha beter olsun küfürbazlar :twisted:
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun rizelimm yardıma ihtiyaç duyduğunda söylemen yeterli.
iyi olmuş
Arkadaşlarımı Tebrik Ediyorum xD
:mrgreen:
Arkadaşlarımı Tebrik Ediyorum xD
:mrgreen:
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
kendin yaz kendin oyna925283 yazdı:meşhur bir söz vardır.
GM ler MOMTLAR yaklaşık 3 yıllık meğim çalındı fax çektik telefon açtık hala bir cvp yok artık şu çarımı geri verin banaaaa
ßir bardak su sezan aksu :mrgreen:
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

kafiye olsun diye saçmalamaya gerek yokByWaRNiNG yazdı:ßir bardak su sezan aksu :mrgreen:
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Oyun yöneticileri Gm ler Momtlar bir çarı geri vermek bu kadar mı zor bu kadar sormsuzluk olmaz 3 yıllık emek haba oldu gitti neyin yöneticiliğini yapıyosunuz BBG evi gibi izleyin sadece yeter beee şu görevi layikiyle yapacak insanlar gelsin yerinize
Merhaba;
Öncelikle Rizelimm çarının çalındığına gerçekten çok üzüldüm.Çünkü bu acıyı bende yaşamıştım ve ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.Çarını makinistsavaşçı çalmış ama hala geri vermemiş.KristalxLer o hırsızdan çarının şifresini almış diyorlar ama niye hala senin elinde değil onu merak ediyorum.
Son olarak eğer fax çektiysen o çar çoktan elinde olurdu.Lütfen yönetimi bilinçsizce suçlamayalım.Onlar gerekeni yaparlar.Bence sen bir şeyleri eksik yaptın.Bir daha fax çekmeni öneririm.
Saygılarımla .
Öncelikle Rizelimm çarının çalındığına gerçekten çok üzüldüm.Çünkü bu acıyı bende yaşamıştım ve ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.Çarını makinistsavaşçı çalmış ama hala geri vermemiş.KristalxLer o hırsızdan çarının şifresini almış diyorlar ama niye hala senin elinde değil onu merak ediyorum.
Son olarak eğer fax çektiysen o çar çoktan elinde olurdu.Lütfen yönetimi bilinçsizce suçlamayalım.Onlar gerekeni yaparlar.Bence sen bir şeyleri eksik yaptın.Bir daha fax çekmeni öneririm.
Saygılarımla .
Reader