Yusuf (Hoca) Abimi Tanıyanlar !!!
Yusuf (Hoca) Abimi Tanıyanlar !!!
Ben Lütfü (kolpaa) Yusuf hocamı tanıyan veya bilen varsa bana özel den mesaj atabilirmi. Telefon veya msn si lazım.Çok Özledim kendisini. Benim için çok DEĞERLİ BİR İNSAN . lÜTFEN tanıyan varsa bana ulaşsın.
Re: Yusuf (Hoca) Abimi Tanıyanlar !!!
kolpaaa yazdı:Ben Lütfü (kolpaa) Yusuf hocamı tanıyan veya bilen varsa bana özel den mesaj atabilirmi. Telefon veya msn si lazım.Çok Özledim kendisini. Benim için çok DEĞERLİ BİR İNSAN . lÜTFEN tanıyan varsa bana ulaşsın.
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
kolpaaa yazdı:Ben Lütfü (kolpaa) Yusuf hocamı tanıyan veya bilen varsa bana özel den mesaj atabilirmi. Telefon veya msn si lazım.Çok Özledim kendisini. Benim için çok DEĞERLİ BİR İNSAN . lÜTFEN tanıyan varsa bana ulaşsın.
Hangi Yusuf'u soruyorsunuz.Bir nick yazarsanız yardımım dokunabilir....
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
YiLMaZ yazdı:kolpaaa yazdı:Ben Lütfü (kolpaa) Yusuf hocamı tanıyan veya bilen varsa bana özel den mesaj atabilirmi. Telefon veya msn si lazım.Çok Özledim kendisini. Benim için çok DEĞERLİ BİR İNSAN . lÜTFEN tanıyan varsa bana ulaşsın.
Hangi Yusuf'u soruyorsunuz.Bir nick yazarsanız yardımım dokunabilir....
YusufxZiya , Yusufbey nicki
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Yusuf Ziya GÜNEŞ yani
Ben tanırım kendisini oyuna giriyordu yanlız yaklaşık 5-6 gündür bende girmediğimden ne yaptığını ne ettiğini bilemeyeceğim.Gördüğümde sizden bahsederim...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE