Bir çok kişi tam kenana geldigi sırada yada junonu yarıladıgı zamanda aniden bildirilmeyen bir güncelleme oluyor ve tüm emekler boşa gidiyor...
Şimdi bu 3*4 saatlik emek cabuk göz ardı edilecek bir zaman değildir ki bu olayların tekrarlanması halinde bu güncellemeler ciddi sorunlar doğurabilir...
Ben şahsım adına ve bir cok ikv mağduru adına Bu güncellemelerin artık belli saatler icinde yapılmasını ve ne zaman yapılacagını İkv kullanıcılarınada bildirilmesini istiyorum...
Aniden yapılan güncellemeler hakkında...
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Aniden yapılan güncellemeler hakkında...
Zaten Güncellemerler SAbah 6 VE GEce 11 de oluyor.
He Ayrı Bi konu Geçenlerde Bİrçok kez oldu oda Oyundakı hatar Faalan Filan o Yüzden Yoksa Bellı Bİ saati var.
En Azından HataLar olmadan Önce İdi . Sabahları AyNı ama Akşam SAAt 11 de oluyor Erken olanlar GMler yapıyor.
Geçen Günkü Gibi . Haber Vererek.
He Ayrı Bi konu Geçenlerde Bİrçok kez oldu oda Oyundakı hatar Faalan Filan o Yüzden Yoksa Bellı Bİ saati var.
En Azından HataLar olmadan Önce İdi . Sabahları AyNı ama Akşam SAAt 11 de oluyor Erken olanlar GMler yapıyor.
Geçen Günkü Gibi . Haber Vererek.
Kardeş ne haber vermesi ? günde 2*3 sefer güncelleme oluyor herzaman 11 de güncelleme hic olmadı sana saatleri yazayım. 6:05 bu güncellemeden herkesin haberi var burda sorun yok ama saaat 17:30 da 21:30 da 22:30 dan bi vakitte hmn hmn hergün güncelleme oluyor... Hemde hic bildirilmeden... gecen bi yazı yazdık foruma ondan sonra artık yazmaya başladılar... Ama illa sert bir mizaç kullanacaksın ki YÖNETİCİlerin dikkatini ceksin yazı....
Arkadaşa katılıyorum oyun içinde sohbet penceresinde belli sürelerle güncellemeye xx kadar kalmıştır yazardı önceden zor bişey olmasa gerek bakar millet güncelleme olacaksa atıyorum motorini keser kenana gitmez bu istek göz ardı edlemeyecek kadar önemli çünkü 3-4 saatlik zaman ayırmak kolay olmuyor..

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Eved Cok DoqRu Dün Biz Centrionu kesip Yılan cukurlarınıda bitirdik Tazılara qidiyorDuk qüCeLLeMe oLDu